Zz En de Maskers

Zz En de Maskers - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "z"

Conheça as 3 letras de músicas de Zz En de Maskers cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Dracula

De tafel was gedekt voor twee; In het spookhuis aan de zee; Een vampier hield de kaarsen vast; En ik was er de eregast; ; refren':; O, Dracula (Dracula); Dracula (Dracula); Dracula (Dracula); Wat zal ...

Veja a letra completa da música Dracula


2. Ik Heb Genoeg Van Jou

Ik heb genoeg van al je mooie woorden; ik heb genoeg van alles wat je zegt; Ik ga maar weg, je zult je wel vermaken; Je hebt je nooit zo sterk aan mij gehecht; Ik heb genoeg van al je fijne vrienden; ...

Veja a letra completa da música Ik Heb Genoeg Van Jou


3. Trek Het Je Niet Aan

ik vraag je, waarom wil je mij dan niet meer zien; je sluit je op omdat het uit is met die vriend; maar dat was toch al weken te voorzien; of niet soms, Hélène; ik wil alleen maar even bij je kunnen z...

Veja a letra completa da música Trek Het Je Niet Aan


Amazon Music Unlimited