Zusjes Van Tricht

Zusjes Van Tricht - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "z"

Conheça as 5 letras de músicas de Zusjes Van Tricht cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Het Was Een Ander

refren':; Het was een ander die m'n hart deed slaan; Toen ik je liet wachten, daar in die laan; Maar 'k heb nu spijt en verlang naar jou terug; Kom toch, m'n schat, kom toch bij mij heel vlug; Ik ben ...

Veja a letra completa da música Het Was Een Ander


2. Mienekes, de Orgelman

Er is eens een reuzefeest in een kleine buurt geweest; 't Was toen Mienekes Gerstenat een zilveren jubileum had; Vijfentwintig jaren lang was hij orgeldraaiersman; Leve Mienekes, leve Mienekes, leve M...

Veja a letra completa da música Mienekes, de Orgelman


3. Nooit Vergeten

Ik had een lieve jongen, met donker krullend haar; We hadden, al sinds maanden, verkering met elkaar; Hij sprak me over liefde en over trouwen gaan; Maar toen hij onder dienst moest, was 't opeens ged...

Veja a letra completa da música Nooit Vergeten


4. Op Een Zeemansgraf

Varen, varen, altijd maar varen; dat is 't zeemansleven; Varen, varen, ondanks gevaren; daar wil hij alles voor geven; en mocht z'n schip in 'n storm vergaan; ver van de veilige kust; zal op zo'n graf...

Veja a letra completa da música Op Een Zeemansgraf


5. Was Ik Maar Echt Verliefd Op Jou

refren':; Was ik maar echt verliefd op jou, verliefd op jou, verliefd op jou; Zag ik je beeld maar komen, in mijn dromen, in mijn dromen; Was ik maar echt verliefd op jou, verliefd op jou, verliefd op...

Veja a letra completa da música Was Ik Maar Echt Verliefd Op Jou


Amazon Music Unlimited