Zusjes de Roo

Zusjes de Roo - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "z"

Conheça as 13 letras de músicas de Zusjes de Roo cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Bij Zon En Bij Regen

Bij zon en bij regen, bij dag en bij nacht; Heb ik heel m'n leven aan jou steeds gedacht; Niets kan mij weerhouden om van je te houden; Bij zon en bij regen, bij dag en bij nacht; Steeds nog denk ik a...

Veja a letra completa da música Bij Zon En Bij Regen


2. Blauwe Korenbloemen

Lalalala lalalalalalala; Waarom ging jij en liet jij mij zo alleen; Eenzame nachten sinds jij voorgoed verdween; Ben jij mij door die ander zo gauw vergeten; Ik moet steeds denken aan jou; Waarom blee...

Veja a letra completa da música Blauwe Korenbloemen


3. Buona Notte Bambino

La lalalalalala lala lalala; La lalalalala lala lalala; Buonna notte bambino mio; Welterusten ga nu maar dromen; Want de zandman zal wel zo komen; Hier aan je bedje houdt een engeltje de wacht; refr.:...

Veja a letra completa da música Buona Notte Bambino


4. Carousel D'amour

refr.:; Kom carousel, carousel d'amour; En schenk ons rozen, nu en toujour; Kom carousel, carousel d'amour; En schenk ons rozen de l'amour; Net als een bont schilderij; Zo gaat ons leven voorbij; Maar...

Veja a letra completa da música Carousel D'amour


5. Een Schip Voer Uit

refr.:; Een schip voer uit, naar Casa Blanca; Over de zeeen en de oceaan; 't Ging zonder hem naar Casa Blanca; 't Kwam zonder Johnny in de haven aan; Verlaten en alleen, gaat daar een meisje heen; Ove...

Veja a letra completa da música Een Schip Voer Uit


6. Een Witte Orchidee

refr.:; Een witte orchidee, heb jij mij gegeven; Je noemde mij je schat, ik was heel je leven; Een witte orchidee, kreeg ik eens van jou; Maar bloemen verwelken, jij bleef mij niet trouw; Je zei dat e...

Veja a letra completa da música Een Witte Orchidee


7. Hoeveel Nachten

refr.:; Hoeveel nachten moet ik wachten; Tot jij weer bij mij zult zijn; Hoeveel dagen moet ik vragen; "Kom terug, mijn hart doet pijn"; Ik kan zonder jou echt niet leven; Voor mij blijft de wereld zo...

Veja a letra completa da música Hoeveel Nachten


8. Morgen Is Misschien Te Laat

Ieder mens denkt wel eens even; Morgen beter ik mijn leven; Morgen, dan zal alles anders zijn; Morgen zal ik niet meer liegen; En mijn medemens bedriegen; Morgen doe ik nooit meer iemand pijn; refr.:;...

Veja a letra completa da música Morgen Is Misschien Te Laat


9. Oh, Roberto, Roberto

Waarom heb je me pijn gedaan; Door voorgoed van me weg te gaan; Zeg toch, waarom ging je heen; En liet mij alleen; Waarom heb je me pijn gedaan; Door voorgoed van me weg te gaan; Zeg toch, waarom ging...

Veja a letra completa da música Oh, Roberto, Roberto


10. Rode Rozen

refr.:; Rode rozen brengen mij geen geluk; Maakten al mijn illusies vaak stuk; Als je mij als meisje wilt, zeg ik niet 'nee'; Maar breng alsjeblieft nooit rode rozen mee; Rode rozen, nee, ik kan ze ni...

Veja a letra completa da música Rode Rozen


11. Sprookjes Bestaan

Deze zomer lag ik stil te staren; En toen zag ik jou als een droom; De wind speelde zacht door jouw haren; En ritselde dan door een boom; Deze zomer heb ik jou gevonden; Jouw ogen vertelden aan mij; D...

Veja a letra completa da música Sprookjes Bestaan


12. Zoals Jij de Tango Danst

refr.:; Zoals jij de tango danst, zo danst geen ander; En daarom dans ik graag met jou, de hele nacht; Zoals jij dan in m'n ogen kijkt, dat kan geen ander; Jij hebt me deze dag geluk gebracht; In 't b...

Veja a letra completa da música Zoals Jij de Tango Danst


13. Zwarte Ogen

refr.:; Zwarte ogen keken mij aan; Zwarte ogen, 'k heb ze verstaan; Zwarte ogen vertelden mij; 'k Heb je lief, blijf altijd aan m'n zij; In Marokko's gouden zand; Zaten wij zo hand in hand; Maar ik ko...

Veja a letra completa da música Zwarte Ogen


Amazon Music Unlimited