Zuid West Posse

Zuid West Posse - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "z"

Conheça as 3 letras de músicas de Zuid West Posse cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Carriere Zuigers

Zie je zelf nu staan in je dure pak; Vast en zeker met een hoop geld op zak; Als ze zeggen dat je goed ben ga je uit je dak; Je denkt dat je scoort met je slappe gelul; Het is onzin, het is flauwekul;...

Veja a letra completa da música Carriere Zuigers


2. De Intro Of Rocko

Ricko of rocky; Alle gekheid op een stokkie; En ik rijm je voor je sokkie; En ik graai onder het rokkie van jouw vriendin; En ze heeft alleen nog zin; In mij en ik vrij; Met haar de hele nacht; eerst ...

Veja a letra completa da música De Intro Of Rocko


3. De Intro Van 10-o

10-o is de naam; En laat mij maar gaan; Nee, ik laat jouw niet staan; Want ik veeg met jouw de vloer aan; Met mijn onverklaarbare zinnen; Ga ik jouw gedachtes innen; Nu ga ik maar beginnen; Met de din...

Veja a letra completa da música De Intro Van 10-o


Amazon Music Unlimited