Zak En As

Zak En As - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "z"

Conheça as 27 letras de músicas de Zak En As cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Bergen Belsen Blues

Mijn Nazi's waren zelden blonde helden; Integendeel, juist akelig gewoon; Lulletjes die vielen op vertoon; Ambtenaartjes die zich lieten gelden; Verwen zo'n kleine windbuil; Hij groeit uit tot een tyf...

Veja a letra completa da música Bergen Belsen Blues


2. Boek Nu, Schrijf Later

Holland is een hels moeras; Een kankerende kleuterklas; Een traag en laag en lelijk land; Een zielig stukje waterkant; Al ziet een schrijver nog zo scherp; Hier thuis vind hij geen onderwerp; En dat s...

Veja a letra completa da música Boek Nu, Schrijf Later


3. De Bejaardenberg

Veel mensen zijn tevreden; Met een pony of parkiet; Maar gaat uw hart niet spreken; Als u een oudje ziet; Er is nu voor het huisdier; Een humaan alternatief:; Probeer eens een bejaarde; Ze zijn echt o...

Veja a letra completa da música De Bejaardenberg


4. De Belgische Schrijver Die In Nederland Wel Verkoopt

Ik zeg: adieu, mijn vaderland; Ik ga een wijle reizen; En dit houdt inderdaad verband; Met roem en eer en prijzen; Want ons zo schone Vlaamse land; Is schraal mij te belonen; Ik zeg: adieu, mijn vader...

Veja a letra completa da música De Belgische Schrijver Die In Nederland Wel Verkoopt


5. Fur Elise

Dit was fur Elise, ja u raadt het goed en nu nog de componist... 't Was iets met een B en Hoven aan het eind, wat u al wist. Tien miljoen keer op de plaat gezet, Vervolgens grijsgedraaid en op pianole...

Veja a letra completa da música Fur Elise


6. Helden Van de Popmuziek

Helden van de popmuziek leven kort maar hevig; Ze zijn veel minder stevig dan Brahms, Bizet of Bach; Die hadden niet zo'n groot publiek, dronken slechts met mate; Ze hadden in de gaten wat soberheid v...

Veja a letra completa da música Helden Van de Popmuziek


7. Het Allahlied

Alcohol is voor de heiden; Allah legt zijn schaapjes droog; Allah kan goed autorijden; Allah krijgt hem steeds omhoog; Allah zal dit land genezen; Allah wordt door niets gestuit; Allah is een opperwez...

Veja a letra completa da música Het Allahlied


8. Het Einde Van de Wereld

Miljoenen kleine baby's hebben blaasjes rond hun monden; De zuigreflex is niet alleen voor tepels uitgevonden; Ook papa profiteert, zo kunnen medici getuigen; Raadt u maar eens waar hij zijn jongste a...

Veja a letra completa da música Het Einde Van de Wereld


9. Het Nut Van de Neushoorn

Het schijnt dat ik zeldzame dieren bedreig; Dat merk ik omdat ik acceptgiro's krijg; Dan denk ik: O jeetje, wat zielig, ach gut; Maar wat heeft in godsnaam een neushoorn voor nut; Hij is prehistorisch...

Veja a letra completa da música Het Nut Van de Neushoorn


10. Het Truckerslied

Met mijn turbodiesel rij ik in de richting van Beiroet; Met mijn turbodiesel rij ik in de richting van Beiroet; Met mijn turbodiesel rij ik in de richting van Beiroet; Met mijn turbodiesel rij ik in d...

Veja a letra completa da música Het Truckerslied


11. Het Zijn de Ballen Waar de Narigheid In Zit

Al mijn lijden is begonnen; Toen ik jeugdig, onbezonnen; In gesprek kwam met een vrouw die hersens had; En ik schaam me te vertellen; Dat m'n deel begon te zwellen; Ook al wist ik dat ze meer was dan ...

Veja a letra completa da música Het Zijn de Ballen Waar de Narigheid In Zit


12. Hij Is Justus, Wij Zijn Erik

Hij is Justus, ik ben Erik, Ik ben Erik, hij is Justus, Twee beschaafde jonge mannen; Vol met leuke toekomstplannen; Hij is Erik, ik ben Justus, Ik ben Erik, hij is Justus; Erg benieuwd of u nu weet; ...

Veja a letra completa da música Hij Is Justus, Wij Zijn Erik


13. Japanners Zijn Racisten Van de Allerergste Soort

Japanners zijn rascisten van de allerergste soort:; Ze kijken heel erg neer op Koreanen; En hebben niet voor niks destijds half China uitgemoord; Als lijders aan diverse grootheidswanen; En als u het ...

Veja a letra completa da música Japanners Zijn Racisten Van de Allerergste Soort


14. Meisjes Van Dertien

Meisjes van dertien; Ik kijk naar hun benen; Ze zijn al zo lang; Meisjes van dertien; Hun ogen zo lief; En ze maken me bang; En als er een langskomt; En zwaait en ik huiver; En lach en geniet; Dan den...

Veja a letra completa da música Meisjes Van Dertien


15. Nazi's Zijn Maar Zelden Blonde Helden

Nazi's zijn maar zelden blonde helden; In tegendeel, juist akelig gewoon; Lulletje die vallen op vertoon; Of ambtenaartjes die zich laten gelden; Verwen zo'n kleine windbuil; Hij groeit uit tot een ty...

Veja a letra completa da música Nazi's Zijn Maar Zelden Blonde Helden


16. Nostalgia

Het is niet meer als vroeger, dat komt: vroeger is voorbij; Er staan behalve koeien ook kantoren in de wei; De grote stille heide is niet groot en ook niet stil; 't Is dringen op de blanke top der dui...

Veja a letra completa da música Nostalgia


17. Ons Dorp

Het is niet meer als vroeger, dat komt: vroeger is voorbij; Er staan behalve koeien ook kantoren in de wei; De grote stille heide is niet groot en ook niet stil; 't Is dringen op de blanke top der dui...

Veja a letra completa da música Ons Dorp


18. Opa's Verjaardag

Ja; Lang zal die beven; Lang zal die beven; Lang zal die beven; In de gloria, in de; Gloria, in de gloria; Hij is nog droog; Hij is nog droog; Ja, droog, ja droog; Hij is nog droog; Toen Opa nog een s...

Veja a letra completa da música Opa's Verjaardag


19. Schrijvers Moeten Reizen

Schrijvers moeten reizen; Dat schijnt verplicht te zijn; Per schip, kameel en trein; Is wat ze ons vertellen; Wel al die moeite waard; Wat valt er nog te melden; Waar willen ze naar toe; Toch schrijve...

Veja a letra completa da música Schrijvers Moeten Reizen


20. See Cnn

Waarom pak je nog je pen; Het is te zien op CNN; Waarom lees je nog een boek; Je krijgt het live per satelliet; Waarom sjees je naar de hoek; Voor je belegen NRC; Het nieuwste nieuws is op TV; En wat ...

Veja a letra completa da música See Cnn


21. Stap In de Wereld Die Marine Heet

"Mijn militaire diensttijd was voor mij de mooiste dag uit mijn leven; Ik heb dan ook het groots mogelijke respect voor al die fors gebouwde, fris geschoren; jongemannen, zo uit de klei van de polder ...

Veja a letra completa da música Stap In de Wereld Die Marine Heet


22. Toen Tieten Nog Niet Mochten

Wij schrijven jaren '20 en de zeden zijn benauwd; Dus liever geen gemeenschap voor er netjes is getrouwd; Een ongerepte maagd is in het straatbeeld heel gewoon; Europa lijkt een zuivere idylle; Er is ...

Veja a letra completa da música Toen Tieten Nog Niet Mochten


23. Vlaams Lied

Ik zeg: Adieu, mijn Vlaandrenland; De tijd heeft u geslagen; Ik heb verloren alle kant; Dat ik die wond kan dragen; Dat u 't aldus zo is vergaan; Doet mij nu bitter wenen; Ik zeg adieu mijn Vlaandrenl...

Veja a letra completa da música Vlaams Lied


24. Vrede Op Aarde

Alcohol is voor de heiden; Allah legt zijn schaapjes droog; Allah kan goed autorijden; Allah krijgt hem steeds omhoog; Allah zal dit land genezen; Allah wordt door niets gestuit; Allah is een opperwez...

Veja a letra completa da música Vrede Op Aarde


25. Vrouwen Van Zeventig

Vrouwen van zeventig; Best wel lief maar ze hebben het niet; Ze raden gedachten als opa beneden het buurmeisje ziet; Als kreupele hindes bezorgen ze; 's Middags de thee bij zijn stoel; Vrouwen van zev...

Veja a letra completa da música Vrouwen Van Zeventig


26. Waarom Juist Met Hem?

Ik lustte mijn biertje, ik was niet perfect; Toch heb jij tenslotte mijn charmes ontdekt; Jij vroeg mij ten huwelijk, mijn antwoord was ja; Toen was ik dronken, en jij was gaga; De nacht na de bruilof...

Veja a letra completa da música Waarom Juist Met Hem?


27. Wout, de Arme Negerjongen

Kijk! Wout de arme negerjongen; Is stiekem op een schip gesprongen; Goed vermomd als bakbanaan; Met een felgeel jasje aan; Hangt hij reeds vanaf Lagos; Met zes bananen in een tros; O jee. Daar komt de...

Veja a letra completa da música Wout, de Arme Negerjongen


Amazon Music Unlimited