Xander de Buisonje

Xander de Buisonje - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "x"

Conheça as 16 letras de músicas de Xander de Buisonje cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Alles

Kijkend naar jou; Naar hoe je lacht en beweegt; Hoe je stilte's verbreekt; Zie ik een droom van een vrouw; De deur naar onbeperkt geluk is geopend voor mij; En al mijn wensen gaan aan mijn dromen voor...

Veja a letra completa da música Alles


2. De Liefde Wint

Het is niet dat ik je niet vertrouw of achterdochtig ben; maar ik kan mezelf pas geven als ik jou wat beter ken; ook al vind ik je geweldig, alles op z'n tijd; En steeds een beetje meer en meer geef i...

Veja a letra completa da música De Liefde Wint


3. Er Is Altijd Een Weg

Lange dagen, moederziel alleen. Het lijkt alsof echt niemand om je geeft. Onbewogen, starend naar de klok, vragend aan jezelf waarvoor je leeft. ; Iedereen kan soms het leven niet meer aan. Iedereen h...

Veja a letra completa da música Er Is Altijd Een Weg


4. Geef Me Nog Een Kus

Heb ik al gezegd dat ik moet gaan; Het log vraagt mij mee op reis ver hier vandaan; De toekomst wil geen tijd meer geven; Geef me nog een kus; Geef me nog een kus; Er is geen kans dat ik het win; Van ...

Veja a letra completa da música Geef Me Nog Een Kus


5. Helden

Tom is weer vroeg opgestaan; Hij wekt z'n zoon en de dag vangt aan; En later zet hij hem veilig af bij school; Hij zegt : "Geef niet op , heb geen verdriet; Ik hou van jou en vergeet niet; Ik mis haar...

Veja a letra completa da música Helden


6. Hemelsbreed

Geen omweg; Niet links niet rechts maar recht door zee; Ik draag geen leugens met me mee; Door velden van vreugde; Kom ik dichterbij; Geen enkel geheim ligt verborgen in mij; Ik geef mijn liefde hemel...

Veja a letra completa da música Hemelsbreed


7. Het Leven Is Vandaag Begonnen

Nu sta ik op; Weg van wat het vroeger was; Ik laat het los; Gooi het verleden eraf; Het is geen straf; Het voelt alsof het regen stopt; Onder de lampen; Zal het verdampen; Het leven is vandaag begonne...

Veja a letra completa da música Het Leven Is Vandaag Begonnen


8. Hou Vandaag Van Mij

Soms krijg ik antwoord op al m'n vragen; soms had ik een dag liever overgeslagen, oehoeh; soms kan ik alles aan; Soms draat de wereld te langzaam voor mij; soms vliegt een uur in één tel voorbij, oeho...

Veja a letra completa da música Hou Vandaag Van Mij


9. Ik Denk Gewoon Dat Ik Je Mis

Ik wist niet goed wat ik moest doen; om even bij te komen van een lange dag. Nu sta ik hier weer voor je deur; en weet ik niet of ik je dit wel zeggen mag. Nooit had ik gedacht dat 't ooit zo ver zou ...

Veja a letra completa da música Ik Denk Gewoon Dat Ik Je Mis


10. Ik Zie

M'n lichaam is op; M'n hoofd in de regen; De leugen is hier; Ze past er niet bij; M'n geweten verstopt; Maar op afstand schreeuwt het naar mij; M'n hart is moe; Alle waarheid versleten; Van alles naar...

Veja a letra completa da música Ik Zie


11. Is Het Te Laat?

Ik zit hier weer verloren in de kamer; Ik kan alleen maar wachten op een woord; En praten heeft geen zin nu; Want niemand die me hoort; Het enige dat helpen kan is tijd nu; Het doet alleen zo vreselij...

Veja a letra completa da música Is Het Te Laat?


12. Laat Mij

laat mij die ene fout in je leven zijn; geef je ziel aan mij en ik draag al je pijn; laat het nu maar zo; ga der aan voorbij; neem een stap terug en verander mij; laat mij die vele tranen op je wangen...

Veja a letra completa da música Laat Mij


13. Nog Één Keer

Laat me nog één keer; Een kus aan je geven voordat we gaan slapen; Nog één keer; Zien hoe mooi je bent; Geef me nog één blik; Die mij in mijn dromen zal volgen; En geef me nog één lach; Die niemand an...

Veja a letra completa da música Nog Één Keer


14. Stop de Tijd

In het midden van de kamer; Even voor vijf; De ochtend streelt de ramen; Jouw lichaam en lijf als ik naar je kijk; Met om me heen geslagen benen; Je hand op mijn zij; Durf ik niet meer te bewegen; And...

Veja a letra completa da música Stop de Tijd


15. Voor Hem

Het is al dagen zwaar bewolkt; Sinds het scheiden van de wegen; Is er een onbesproken woord? Dat zijn leven wat verlicht; En dat allen wonden dicht; Het regent ongeloof; En hij loopt onbeschermd naar ...

Veja a letra completa da música Voor Hem


16. Zolang Je Bij Mij Bent

Kijk in mijn ogen; Zoals ik me nu voel; Zo is houden van door liefde bedoeld; Open je armen; En sluit zo om mij; Dan gaat het niet voorbij; Dit moment; Voelt alsof ik werkelijk onsterfelijk ben; De re...

Veja a letra completa da música Zolang Je Bij Mij Bent


Amazon Music Unlimited