Winnie de Poeh

Winnie de Poeh - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "w"

Conheça as 15 letras de músicas de Winnie de Poeh cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. En de Regen Viel Met Bakken Neer

De regen viel met bakken neer; De boel liep langzaam onder; Het hele bos had last ervan; Maar Knorretje in het bijzonder; Hij dacht aan verhalen; Van brieven in een fles; Hij roeide door de kamer; En ...

Veja a letra completa da música En de Regen Viel Met Bakken Neer


2. Hiep Hiep Hoera Voor Winnie de Poeh

Hoera voor jou; Hoera voor mij; Hoera hoera vandaag komt Poeh weer vrij; Ja vandaag vandaag vandaag vandaag; Vandaag komt de beloning; Wij krijgen de beer wel los; Want Poeh is weer de slankste beer; ...

Veja a letra completa da música Hiep Hiep Hoera Voor Winnie de Poeh


3. Huffels En Woezels

Huffels en Woezels; Huffels en Woezels stelen honing; Lekker; Pas op, pas op; Zo zwart als teer; Gaan ze op en neer; Jij ben alleen; Zij om je heen; Ver weg, dicht bij; Kijk uit, opzij; 't zijn gluipe...

Veja a letra completa da música Huffels En Woezels


4. Je Boft Maar Als Je Dingen Beleeft

Hahahaha, oh ik benijd jullie; Niet iedereen krijgt de kans kennis te maken; Met de verschrikkingen van dit verre land; Pak je valies, het gaat nu snel gebeuren; Ik geef nog wat advies, wat jullie sta...

Veja a letra completa da música Je Boft Maar Als Je Dingen Beleeft


5. Klein Vies Regenwolkje

Ik ben een heel klein vies wolkje; Dat hier een beetje wil regenen; Ik ben een heel klein vies wolkje; Logisch dat ik wat verlegen ben; Iedereen weet dat een wolkje; Meestel heel weinig om honing geef...

Veja a letra completa da música Klein Vies Regenwolkje


6. Knaagjes In Mijn Maagje

Ik noem dit het knaagjes in mijn maagje-lied; Humhumdiedum humdiedumdum; Ik voel knaagjes in mijn maagje; Oe; Tijd om rap een maal te happen; Tijd nu voor iets zoets; Klimmen zou niet lastig zijn; Als...

Veja a letra completa da música Knaagjes In Mijn Maagje


7. Niets Gaat Te Hoog Voor Poeh Beer

We lopen door het gras; Dat pas zo droog niet was; Maar niks gaat te hoog voor een Poeh beer; Vrienden zonder boot; Hielp hij uit de nood; Hiep hiep hoera dus voor die beer; (en Knorretje); Nog een ke...

Veja a letra completa da música Niets Gaat Te Hoog Voor Poeh Beer


8. Niets Gaat Verkeerd

De lucht is prachtig en blauw; De zon verdrijft de kou; En ik ben hier bij jou; Beter kan het niet; Met zoeken zijn we nu klaar; Terug naar huis dus maar; En wij zijn bij elkaar; Beter kan het niet; N...

Veja a letra completa da música Niets Gaat Verkeerd


9. Op Neer, Nog Een Keer

Oh ja, tijd voor mijn aankom-oefening; Op, neer, op; Als ik op, neer, nog een keer; Doe ik met een doel; Op, neer, nog een keer; Voor een hongerig, smak smak, gevoel; Ik ben rond en sterk; En ik merk ...

Veja a letra completa da música Op Neer, Nog Een Keer


10. Teigertjes Houden Van Springen

Ik ben een Teigert; Wel met een kort IJ; Het aardige vind ik van tijgers; Dat Teigertjes heel aardig zijn; Van boven bestaan ze van rubber; En veren het middeldomein; Ze springen, veren, stuiten zinge...

Veja a letra completa da música Teigertjes Houden Van Springen


11. Voor Altijd En Eeuwig

Voor altijd en eeuwig; Voor altijd en eeuwig; Is een heel lange tijd, Poeh; Voor altijd is met jou erbij niet lang genoeg; Wij horen bij elkaar, voor altijd; En staan ook voor elkaar klaar, voor altij...

Veja a letra completa da música Voor Altijd En Eeuwig


12. Waaibomendag

Pom pom pomperdepom; Dom dom dom; Vandaag is het vreselijke waaierig; De wind is de hele dag draaierig; En de takken zijn niet meer zo blaaierig; De bomen worden kaal; Ikzelf, ik word niet draaierig; ...

Veja a letra completa da música Waaibomendag


13. Waar Je Ook Bent

Ik kijk omhoog en staar naar heel ver; Wie weet, wie weet valt er een ster; Het is donker om mij heen; Maar slapen kan ik niet want ik mis je; Ik ben hongerig en koud; En ik heb zo veel verdriet; Want...

Veja a letra completa da música Waar Je Ook Bent


14. Wat Hier Staat, Is Waar, Ja

Mag ik even; De weg daarheen is hierheen; Maar Konijn, ze zijn daar toch; Kijk maar; Goed, wat geloof je nou eerder; Deze officiele kaart of je ogen; Kijk zelf maar eens; En je ziet dat we op koers zi...

Veja a letra completa da música Wat Hier Staat, Is Waar, Ja


15. Winnie de Poeh

Iedereen heeft wel een speelgoedbeest; Opeens ben je het zo maar moe; Maar als je het boek van Poehbeer leest; Dan zweef je er zo weer naar toe; De plek in het bos waar Ieoor woont; Naar Kanga en klei...

Veja a letra completa da música Winnie de Poeh


Amazon Music Unlimited