Wim de Bie

Wim de Bie - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "w"

Conheça as 16 letras de músicas de Wim de Bie cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Afscheidslied

Het is jammer maar we moeten nu gaan; We hebben samen leuke dingen gedaan; Bedankt voor het luisteren en de wijze raad; Ik weet bijna zeker dat het morgen beter gaat; Nou het beste, een handdruk, een ...

Veja a letra completa da música Afscheidslied


2. Alleen

'k heb hoog in de bergen een hutje gehuurd; mijn vrouw en de kinderen naar huis teruggestuurd; ik blijf nog een weekje met niks aan m'n kop; laat alles maar waaien en niets ruim ik op; alleen - alleen...

Veja a letra completa da música Alleen


3. Beroepssoldatenlied

ik ben heel dom - domdomdomdom domdomdomdom; beroepssoldaat - domdomdomdom domdomdomdom; ik weet niet wat of hoe - domdomdomdom; het waar om gaat - domdomdomdom domdomdomdom; ik sta op wacht - domdomd...

Veja a letra completa da música Beroepssoldatenlied


4. Bie's

Jij noemt het relatie; Ik houden van; Jij spreekt van je partner; Maar ik ben je man; Persoonlijke vrijheid; En rollenspel; Jouw eigen gelijkheid; Die ken ik nou wel; Ik wil je niet claimen; Ik hou je...

Veja a letra completa da música Bie's


5. Billeritsie

Billeritsie; boterspritsie bij de thee; en als ik dood ga; neem ik Billeritsie mee; maar ik ga nog lang niet dood; daarom gooi ik Billeritsie in de sloot; Billeritsie; boterspritsie bij de thee; en al...

Veja a letra completa da música Billeritsie


6. De Tongsong

waarom altijd in elkaar; met veel gestamp en groot misbaar; we hebben namelijk een orgaan; waarmee te weinig wordt gedaan; de tong; de tong; zal ik jou eens fijn verwennen; laat mijn tong je lijf verk...

Veja a letra completa da música De Tongsong


7. Duizend Gulden

zingt men in liedjes over geld; dan wordt maar al te vaak vermeld; dat geld en geluk niet samen gaan; 't wordt tijd dat een liedje 's verteld; dat je met een flinke portie geld; dromen droomt die je v...

Veja a letra completa da música Duizend Gulden


8. Het Orgel

twee kindertjes zouden naar school gaan; ze liepen zo lustig en blij; daar klonk in de verte een orgel; daar moesten ze even voorbij; en het orgel speelde van schoemelahei; en de kindertjes dansten er...

Veja a letra completa da música Het Orgel


9. Ik Hoor Bij Jou

Ik adem, Ik adem alle mogelijkheden in. En breng m'n leven naar een nieuw begin; Klaar voor verandering in mij; Over, over alle hindernissen heen; ik voel me sinds een tijd niet meer alleen; de reden ...

Veja a letra completa da música Ik Hoor Bij Jou


10. Ik Weet Het Ook Niet

lalala, lalala; zeg meneer de Bie; vertel eens even; waarom wij leven; wat de zin is van dit bestaan; dag meneer de Bie; ik wilde weten; wat moeten wij eten; voor wij naar de hemel gaan; ik weet het o...

Veja a letra completa da música Ik Weet Het Ook Niet


11. Lang Zullen Ze Leven

lang zal ze leven; land zal hij leven; lang zullen ze leven in de gloria; in de gloria; in de gloria; mmmmmm mmmmmm; bang doet ons beven; bang doet ons beven; bang doet ons beven in God's gloria; in G...

Veja a letra completa da música Lang Zullen Ze Leven


12. Mooie Mensen In de Nacht

Mooie mensen in de nacht, lange nachten vol confessies; Mooie mensen in de nacht, op de vlucht voor hun depressies; Mooie mensen in de nacht en hun hoge cocktailglazen; Maken kringen van het nat op he...

Veja a letra completa da música Mooie Mensen In de Nacht


13. Ode Aan Marylou

Marylou heeft grote borsten en daar komt ze rond voor uit; Als de mannen naa rze dorsten gaat spontaan haar jackje uit; Oh Marylou laat mij ze strelen, 'k zal niet knijpen 't doet geen pijn; Alle mann...

Veja a letra completa da música Ode Aan Marylou


14. Oma

mijn oma bakte flensjes; op haar oud fornuis; die deed ze in een zakje; voor onderweg naar huis; mijn oma zei 'dag baasje'; en wuifde me dan na; ik stepte vlug naar huis terug; daar wachtte mijn mama;...

Veja a letra completa da música Oma


15. Ouwe Lullen

Ouwe lullen moeten weg; Ouwe lullen moeten weg; Ouwe lullen moeten weg; Ouwe lullen staan alleen maar in de weg; Waar je om je heen kijkt; Enkel ouwe lullen; Ouwe grijze lullen; Die hun zakken vullen;...

Veja a letra completa da música Ouwe Lullen


16. Werken Voor Een Baas

de ruiten zijn gebroken; de muren zijn gescheurd; hier werd gezwoegd, geploeterd; geleden en getreurd; zij werd ooit met feest geopend; door het knippen van een lint; de fabriek ligt nu verlaten; te k...

Veja a letra completa da música Werken Voor Een Baas


Amazon Music Unlimited