Wil de Bras

Wil de Bras - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "w"

Conheça as 3 letras de músicas de Wil de Bras cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Die Nacht

Zij was toen amper achttien jaar; Blauwe ogen, felblond haar; Ik zag haar voor de eerste keer; Haar vergeet ik nooit meer; Het gebeurde in een nachtcafe; 't Was om een uur of twee; Toen ik zag dat ze ...

Veja a letra completa da música Die Nacht


2. Donna

refr.:; Donna, Donna, Donna, Donna; Waarom zie ik jou toch niet meer; O, Donna, Donna, Donna, Donna; Was die nacht de laatste keer; Donna, Donna, Donna, Donna; 't Afscheid doet me nu nog zo'n pijn; O,...

Veja a letra completa da música Donna


3. Mona

refr.:; Mona was m'n ware liefde; Mona was toen alles voor mij; Mona was mijn ware liefde; Maar die liefde ging zo snel voorbij; Voor mij had het leven geen enkele zin; Tot het moment dat zij kwam; Di...

Veja a letra completa da música Mona


Amazon Music Unlimited