Wendy Van Wanten

Wendy Van Wanten - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "w"

Conheça as 86 letras de músicas de Wendy Van Wanten cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. (Am I a) Woman In Love?

Life is a moment in space, When the dream is gone, It’s a lonelier place. I kiss the morning goodbye, But down inside, You know we never know why. ; The road is narrow and long, When eyes meet eyes, A...

Veja a letra completa da música (Am I a) Woman In Love?


2. 13 Bolero's

'k Ben zo alleen'k Mis jou sterke schouders voor wat troost, voor wat tederheid; En ik weet, wat ik bij niemand anders vindt; Vond ik bij jou; 13 de nacht; Elke avond wachte ik bij het raam, fluister ...

Veja a letra completa da música 13 Bolero's


3. Achter de Coulissen Van Parijs

La la la, la la la la, la la lal la la la la; Achter de coulissen van Parijs; Is het leven echt een paradijs; Kom geef me vlug je hand; We gaan naar 't wonderland; En dat is achter de coulissen van Pa...

Veja a letra completa da música Achter de Coulissen Van Parijs


4. Akropolis Adieu

September komt nu heel dicht bij; Nog weinig tijd voor jou en mij; Athene zal niet meer hetzelfde zijn; Jouw trieste ogen doen me pijn; Akropolis adieu; Ik moet nu gaan; Jou witte rozen bloeien verder...

Veja a letra completa da música Akropolis Adieu


5. Alle Schuld

Geef maar alle schuld aan mij. Dat is jou verhaal alle schuld aan mij. Ja Ik heb het weer gedaan. Jou stoere taal alle schuld aan mij. ; k'Zat nachten te wachten, de buren die dachten; Waarom toch bli...

Veja a letra completa da música Alle Schuld


6. Alleen Nog Haar Foto

Een koekje bij de thee; Gezellig met z'n twee; Als ze ging wand'len mocht ik mee; Verhalen bij de vleet; Van hoe het is geweest; Bij haar heb ik me nooit verveeld; En nu blijft er alleen nog haar foto...

Veja a letra completa da música Alleen Nog Haar Foto


7. Altijd Samen Met Jou

Alles is donker; Ik loop hier alleen door die koude nacht; Dan denk ik weer t'rug aan het toeval; Dat ons heeft tesaam gebracht; Ik ben gelukkig en adem opnieuw; Want jij bent eindelijk daar; Altijd s...

Veja a letra completa da música Altijd Samen Met Jou


8. Amapola

Amapola, in hotel Amapola; We lagen in het bed met zicht op zee; Bij 't ontwaken, de schreeuw van witte meeuwen; Ze volgden elke vissersboot gedwee; Amapola, jou liefste amapola; Die naam draag ik nu ...

Veja a letra completa da música Amapola


9. Bang Boom

Ik zie wat ik zie; Als ik bij je ben; Je leeft in het oog van de storm; Je woont in m'n oor; Met een hese stem; Altijd als ik bij je ben; Ik denk aan de maan als ik naar je kijk; Ik droom van een man ...

Veja a letra completa da música Bang Boom


10. Bij Elke Verjaardag

Bij elke verjaardag mag jij me kussen; En wat mij betreft is dat elke dag; Schrijf in je agenda, vejaardag Wendy; Maanag, dinsdag, woensdag; Elke dag tot zondag; Elk jaar weer opnieuw hield ik niet va...

Veja a letra completa da música Bij Elke Verjaardag


11. Bij Jou In Je Armen

Toen jij me zei; Ik moet je nu verlaten; het afscheid duurt niet lang; Ik kom weer terug; Zag ik toen een traan in je ogen; Zelfs nu na al die tijd; Denk ik nog vaak aan jou; En ik begrijp nog niet; W...

Veja a letra completa da música Bij Jou In Je Armen


12. Bij Jou Zijn

Mooi zoals dat in een droom kan gaanMooi jij de sleutel van mijn bestaan; Puur geluk zoals ik dat alleen maar bij jou vond; Zonder woorden wist ik, dat je mij verstond; Jij m'n antwoord als er vragen ...

Veja a letra completa da música Bij Jou Zijn


13. Blijf Nog Één Nacht

Blijf nog één nachtVoordat je mij alleen; Voor je mij voorgoed alleen laat; Blijf nog één nacht; Voordat je van me weggaat; Voor je echt van mij weggaat; Blijf nog één nacht; Als was het weer de eerst...

Veja a letra completa da música Blijf Nog Één Nacht


14. Chanson D'amour

Chanson d'amour; Rataratara; Telkens weer; Diep in mijn hart; Rataratara; Keer op keer; Chanson d'amour; Rataratara; Eenzaamheid; Hier in mijn hart; Chanson, chanson d'amour; Rataratara; Chanson d'amo...

Veja a letra completa da música Chanson D'amour


15. Dans

Goudgele stranden, een zilveren zeeBij een pinacolada neem jij al mijn dromen mee; Zwoel zijn de nachten; Zonder tijd of uur; Samen dansen we tot in de morgen; Vol liefdesvuur; Dans, kom mee en dans; ...

Veja a letra completa da música Dans


16. Dat Komt Enkel En Alleen Door Jou

Zie je dan niet; Hoe gek ik wel ben; En ik zo geniet; Sinds ik je ken; Ik voel me zo rijk; Als jij me verwent; Dat komt enkel en alleen door jou; Als jij me vraagt; Kom geef me je hand; Voel ik me gej...

Veja a letra completa da música Dat Komt Enkel En Alleen Door Jou


17. De Wereld Draait Maar Door

Stilte voor de storm; Of voel je zelfs geen pijn meer; Geen brief, geen telefoon; Vergeten waar ik woon; Alles wat je wilt; Maar doe niet onverschillig; Maak je nog eens kwaad; Zeg dat je me haat; De ...

Veja a letra completa da música De Wereld Draait Maar Door


18. Denk Aan Mij

Nee zeg maar niets meer; Jou holle woorden; Daar trap ik niet meer in; Ik bleef geloven; Al wat je zei; maar dat is nu voorbij; Voorgoed gebroken; Ik heb nu niets meer; Behalve heel veel spijt; Ga, ga...

Veja a letra completa da música Denk Aan Mij


19. Derde Straat Links Op Het Nummer 15

Kort in de buurt waar je ouders nog woonden. De derde straat links op het nummer vijftien. Woonde een jongen, waar ik steeds van droomde. Geen dag ging voorbij, of ik moest hem eens zien. ; Mijn eerst...

Veja a letra completa da música Derde Straat Links Op Het Nummer 15


20. Doe Je Mee

Doe je meeZeg niet nee; Geen bezwaar; Hou je klaar; Doe je mee; Dit wordt de avond van ons leven; 't wordt om alles nu te geven; Kom laat je lichaam maar eens spreken; Ik wil wat harten hier gaan brek...

Veja a letra completa da música Doe Je Mee


21. Duizend Regenbogen

Jou ogen verraden, de honger is groot; Dat hevig verlangen, het snakken naar bloot; Een exotische nacht, duizend kleuren; En straks weer de pracht van en regenboog; Heel m'n leven zonder kleur; De dag...

Veja a letra completa da música Duizend Regenbogen


22. Eeuwig En Altijd

Voor eeuwig en altijd dicht bij jou; De liefde van een man voor een vrouw; Maar het heeft toch zoveel jaren geduurd voor ik wist wat jij weet; Ik weet wat jij weet; 'k Heb ook altijd zo naar jou getra...

Veja a letra completa da música Eeuwig En Altijd


23. Eindeloos

EindeloosZo ver ik kan zien; Het is eindeloos; Wondermooi; En die kracht; Zoveel zinderende kracht; Die verslavend werkt; Dag of nacht; Heb ik soms verdriet; Dan kom ik naar je toe; Want hier vind ik ...

Veja a letra completa da música Eindeloos


24. Geen Geheimen

Als jij het wil, vertel ik jou; Al wat ik voel, al wat ik denk; Als jij het wil, dan doe ik voor jou; Al wat je vraagt, al wat je wenst; Het is voor mij de eerste keer; Dat ik zo veel van iemand hou; ...

Veja a letra completa da música Geen Geheimen


25. Geen Vaarwel Italië

'k Zeg geen vaarwel ItaliëMaar wel tot wederziens; Hoe kan ik nu zonder cappuccino; Of op een terras een glaasje vino; Waar 'O Sole Mio' klinkt; Onder jou zuiderzon; 'k Zeg geen vaarwel Italië; Want i...

Veja a letra completa da música Geen Vaarwel Italië


26. Gigi L'amoroso

Waar de zon altijd schijnt; Daar is iedereen blij; Zoals in een klein dorpje bij Napoli; En we waren met vier, elke avond plezier; We speelden elk lied met hart en ziel; Giorgo aan de gitaar, Sandro d...

Veja a letra completa da música Gigi L'amoroso


27. Grand François

Cha cha cha FrançoisLeer je mij elke morgen; Tsjoup tsjoup petite file; Zingen kan je niet; Cha cha cha François; Op z'n frans elke ochtend; Je t'aime toute ma vie; Baby allons-y; Jij vond mij chouett...

Veja a letra completa da música Grand François


28. Heart Of Glass

Once I had a love and it was a gas; Soon turned out an heart of glass; Seemed like the real thing, only to find; Mucho mistrust, love's gone behind; Once I had a love and it was divine; Soon found out...

Veja a letra completa da música Heart Of Glass


29. Heaven

Here we are; After all this time; Angel heart; I need to know you're mine; Unconditionally guaranteed and together for eternity; Here we are and we're still in love; Holding on and we're strong enough...

Veja a letra completa da música Heaven


30. Hij Is Zo Lief

Ik loop op straat; Met de zon aan mijn zij; Op mijn gelaat; Zie je zo: ik ben blij; Als je mij vraagt; wie geeft jou dit gevoel; Zal ik je graag zeggen; Wie ik bedoel; Toen hij daar verscheen; Voelde ...

Veja a letra completa da música Hij Is Zo Lief


31. Hoor Je Het Slaan Van Mijn Hart

Hoor je het slaan van m'n hartVoel je m'n liefde; Zie je hoe sterk ik verlang naar een gebaar; Maar voor elk signaal; Ja, voor alles wat ik doe; Blijf je blind, niets gaat over, alles blijft toe; Hoor...

Veja a letra completa da música Hoor Je Het Slaan Van Mijn Hart


32. I Love You

I love you; Hoe vaak wordt er gezegd, ik hou van jou; I love you; Die zin kent ied're man en elke vrouw; You love me; De wens waar ieder mens heel stil van droomt; Jij en ik; Begint bij 'k hou van jou...

Veja a letra completa da música I Love You


33. I Never Talk To Strangers

Bartender, I'd like a Manhattan please; Stop me if you've heard this one; But I feel as though we've met before; Perhaps I am mistaken; But it's just that I remind you of; Someone you used to care abo...

Veja a letra completa da música I Never Talk To Strangers


34. Iemand

Er woont een jongen bij jou in de buurtDie alleen speelt, geen vriendjes heeft; Hij is zo eenzaam, voelt zich klein zielig en leeg; Maar als hij slapen gaat, de wereld verdroomt; Dan droomt hij van ee...

Veja a letra completa da música Iemand


35. If You Want

If you want; And you can't; You can think it over; Or you mind; give it one more try; Dirlidirlidirlidam; But if you still; Can't; You can sleep it over; Or take this on any time; Any place you want; ...

Veja a letra completa da música If You Want


36. Ik Ben Helemaal Klaar

Elk jaar opnieuw weer verlangen; Naar dat gevoel op m'n huid; Als een prooi laat ik me vangen; Hier wil ik echter nooit uit; Stralen die mij zachtjes strelen; Overal de geur van vers fruit; Zomers om ...

Veja a letra completa da música Ik Ben Helemaal Klaar


37. Ik Verga Van Eenzaamheid

Laat me hier uit, uit mijn gouden kooi; Liever op straat nog, totaal berooid; 'k Ben niet vrij in mijn eigen huis; Ik wil weg uit dit luxe paleis; Omringd door goud, maar ik heb het koud; Dit kan niet...

Veja a letra completa da música Ik Verga Van Eenzaamheid


38. Ik Voel

Vanavond had ik niet verwachtDat hij zou komen; Een jong gezicht, zo zacht; Net als een droom; "Zou je graag 'es met me dansen"; Fluisterde hij in mijn oor; Een stem zo sensueel; Plotseling verliefd, ...

Veja a letra completa da música Ik Voel


39. Ik Weet Niet Wie Hij Is

Het duurt al enkele maandenElke ochtend bij de krant; Vind ik een briefje van een man en; Ik weet niet wie hij is; Z'n brieven lezen net als een roman; Waarin ik de hoofdrol spelen kan; En hij is m'n ...

Veja a letra completa da música Ik Weet Niet Wie Hij Is


40. Ik Wil Je Niet, Ik Wil Je Wel

He, jij daar met je zwarte haarKom jij naar mij of ga ik naar jou; Laat je vrienden en hou je klaar; Denk jij nog na of je 't wagen zou; 'k Heb geen schrik voor je zwoele blik; Kijk mij maar aan, ik z...

Veja a letra completa da música Ik Wil Je Niet, Ik Wil Je Wel


41. Ik Wil Niet Kiezen

Bitter en zoet; Dat is ware liefde; Door het verlangen om bij jou te zijn; Kan ik niet kiezen; Ik kijk met jou ogen, en praat met jou stem; Soms weet ik niet meer wie ik ben; Jij bent ik, ik ben jij, ...

Veja a letra completa da música Ik Wil Niet Kiezen


42. Ik Zie Je Graag

Kwart voor acht; En ik die wacht; Op een signaal van jou; En jij komt naar me toe; Oh, wat hou ik van jou; De nacht is lang; Als jij maar kwam; Ik tel de uren af; Kom vlug naar me toe; Ik verlang zo n...

Veja a letra completa da música Ik Zie Je Graag


43. Is Het Over

In een donker discotheek ontmoetten we elkaarJij leek voor mij de ideale man dat werd ik zo gewaar; In je bruine ogen zag ik liefde; Ze vertelden mij zoveel; Zovele woorden die niets zegden; Voor jou ...

Veja a letra completa da música Is Het Over


44. Jezebel

Verleid door een duistere macht; Verleid in de donkere nacht; Het was jij, Jezebel, het was jij; M'n lichaam, m'n hart en m'n ziel; Jezebel, dat wou jij; Geen passie, geen hartstocht, geen trouw; Alle...

Veja a letra completa da música Jezebel


45. Jij Bent Te Jong

Jij bent te jongNog veel te jong; Voor de liefde; Ben jij te jong; Van je houden; Als dat maar kon; Nee, 't mag niet zijn; Al doet het pijn; Te vermijden; Bij jou te zijn; Stel geen vragen; Ooit komt ...

Veja a letra completa da música Jij Bent Te Jong


46. Kerstmedley

Ik droomde van een mooi kerstfeest; Ik droomde van een mooi kerstfeest; Van licht in diepe duisternis; En ik heb gebeden, voor echt vrede; Bij 't Kind dat toen geboren is; Ik droomde van een mooi kers...

Veja a letra completa da música Kerstmedley


47. Kijk Eens Diep In Mijn Ogen

refr.:; Samen: Kijk eens diep in mijn ogen; Kijk eens diep in mijn ogen; Zie je waar ik net aan dacht; Ik droom weer van de nacht; Dan begin ik te leven; Jij weet waar ik op wacht; Jij hebt mij in jou...

Veja a letra completa da música Kijk Eens Diep In Mijn Ogen


48. Kiss Me Goodbye

Je lacht nog, voor hoelang nog; In je ogen, nergens pijn; De liefde is zo sterk nog; Ook al mag het niet meer zijn; Maar kiss me goodbye; Voor het leven jou verlaat; Nog één keer, nog één kus; Het wor...

Veja a letra completa da música Kiss Me Goodbye


49. Kom Dichter

Hey lieverd, jij gaat jou weg; En ik de mijne; Maar op dit moment; Zijn we nog samen; Ted're gebaren; En ons lichaam; Volgt ons gevoel; Als we dansen; Vingers die zoeken; En het ritme; Zachtjes deinen...

Veja a letra completa da música Kom Dichter


50. Kom Maar Mee

Ik wacht vannacht; Mijn bed is zacht; Dus zoek niet meer; Maar vlei je neer; Ik ben jou mysterieuze fee; Ja, kom maar meer, ja, kom maar mee; Vraag zonder schroom; Jou stoutste droom; Mijn medicijn; V...

Veja a letra completa da música Kom Maar Mee


51. Kruispunt

Dit is nieuw; 'k zet de deur op een kier, daar; Waar ze vroeger gesloten bleef; Deze keer open ik m'n hart; Da's zo'n raar gevoel; Altijd cool; Nooit of nooit impulsief, nee; Zo heeft niemand mij ooit...

Veja a letra completa da música Kruispunt


52. Kus Me Toch

Kus me tochBessame mucho; Zeg me wat ik toch moet doen voor een simpele kus; Kus me toch; Bessame mucho; Geef me die liefde waar ik al zolang naar verlang; Alles waar ik ooit van droomde; Dat vind ik ...

Veja a letra completa da música Kus Me Toch


53. Laat Mij Maar Dromen

Een cruise op de CaraïbenDuiken op de Maladiven; M'n eigen jet om te vliegen; En alle weken een feest; Een echte vriend voor het leven; Genoeg om iedereen te geven; Laat mij maar dromen; Ik vraag je '...

Veja a letra completa da música Laat Mij Maar Dromen


54. Little Wonder

There is that little thing; That's happening; It's so funny; But it controls my entire life; I keep on wond'ring how; I got that falling; I'm so happy, baby; And I don't know why; Every time I try to ...

Veja a letra completa da música Little Wonder


55. Maria Magdalena

Wie houdt van mij? Wie wacht op mij? Niemand die gelooft dat ik eenzaam ben; Dat ik naar liefde verlang; Ik ben een vrouw met een heel groot hart; Vind ik van levensbelang; Ze noemen mij Maria Magdale...

Veja a letra completa da música Maria Magdalena


56. Mijn Klein Wonder

Je bent nog hulpeloos; Zo klein en broos; Ongelooflijk; En toch beheers je mijn bestaan; Hoe krijg je 't voor mekaar; Hoe speel je 't klaar; Jij regeert me; Bent de koning van m'n schoot; En altijd ma...

Veja a letra completa da música Mijn Klein Wonder


57. Mooi Vlaanderen

Van Oostende tot in GenkDaar ligt m'n Vlaanderen, als een godsgeschenk; Of je er wel of helemaal niet van houdt; Maar het laat niemand koud; Dit mooie Vlaamse land; Ja, daaraan heb ik heel m'n hart ve...

Veja a letra completa da música Mooi Vlaanderen


58. Move Closer

Hey' baby; You go your way; And I'll go mine; But in the meantime; Move closer; When we're together; Touching each other; And our bodies; Do what we feel; When we're dancing; Smooching and swaying; Te...

Veja a letra completa da música Move Closer


59. Nachtblauw

De hemel vol sterren en de maan ontwaakt; Het leven in nachtblauw; Schaduwen teken de wereld opnieuw; Een wereld in nachtblauw; Nachtblauw; Wat verder in de buurt merk ik; hoe jij ook door het raam st...

Veja a letra completa da música Nachtblauw


60. Oh Nee, Oh Ja

Dan weer eens niet; En dan weer eens wel; Ik zit te wachten; Speel jij een spel; Of ben je'r voor haar; Of ben je'r voor mij; Je zou gaan kiezen; Niet allebei; Oh nee, oh ja jij en ik dat kan niet mee...

Veja a letra completa da música Oh Nee, Oh Ja


61. Ooit Het Gevoel

Ooit het gevoel; dat liefde echt was; bleek algauw; wat jij me niet gaf; Zie je dan niet; wat je me aandoet; Die mooie woorden waren zo zoet; Ooit het gevoel; mij lief als een kind; Zoeken naar warmte...

Veja a letra completa da música Ooit Het Gevoel


62. Patrick, Mon Chérie

Patrick, mon cherie; I write this letter to you; Sitting in my room; All alone; With memories of you in my heart; The man on the radio says; The weather is terrible all over the world; And I feel so s...

Veja a letra completa da música Patrick, Mon Chérie


63. Proef Me

Proef me, proef me; Een voor jou, en een voor mij; Eentje voor ons allebei, alsjeblieft; Dat zijn er drie; Lekker zoet zoals kandij; En je voelt je er zo heerlijk bij; Wat een lekkernij; Proef me; Lek...

Veja a letra completa da música Proef Me


64. Puertorico Enrico

Puertorico EnricoPuertorico Enrico; Puertorico Enrico; Puertorico aan de haven; Waar hij opgroeide als kind; Elke dag weer naar het water; Niets werd meer door hem bemind; En Enrico had veel vrienden;...

Veja a letra completa da música Puertorico Enrico


65. Rij Met Mij Door de Nacht

De avond valt, de stad wordt weer donker; Hier en daar rijden mensen nog haastig naar huis; Ik wacht tot de maan verschijnt met sterrengefonkel; Want als de zon verdwijnt, begint het leven voor mij; D...

Veja a letra completa da música Rij Met Mij Door de Nacht


66. Sla Je Arm Om Me Heen

't Is stil hier vannacht; Maar ik slaap niet, ik waak; Lang duren uren als jij er niet bent; Denkend waarom, 'k draaim e honderd keer om; Ik bijt in mijn kussen en kijk naar 't behang; Net als een kin...

Veja a letra completa da música Sla Je Arm Om Me Heen


67. Speel Weer Met Mij

Foto's van jou en mi; Uit onze kindertijd; Nooit ver weg van elkaar; Dag na dag, bij elkaar; Lopen in 't zelfde gras; We dronken uit één glas; Jij las voor uit een boek; Dicht bij mij in een hoek; En ...

Veja a letra completa da música Speel Weer Met Mij


68. Stralen Uit de Hemel

Jij vroeg me nog wat tijd; Om na te denken; Je voelde nog die pijn; Want zij wou scheiden; 't Geluk waar je zo van droomde; Lag aan scherven; Bang voor de liefde; Angst om weer te leven; Maar alles ko...

Veja a letra completa da música Stralen Uit de Hemel


69. Supersnel

Hoewel ik m'n best deed; Was ik toch nooit op tijd; 't Was niet dat ik slecht reed; Maar m'n auto had wat sleet; Oeh Oeh Het werd tijd voor wat nieuwe techniek; Oeh Oeh M'n ouwe kar was zo ziek; Nu be...

Veja a letra completa da música Supersnel


70. t Doet Er Echt Niet Toe

Men zegt dat het niet pluis ishet niet normaal is; Men vindt me raar; Men zegt 'haar jeugd was triestig'; Ze heeft een trauma; Maar 't is niet waar; 'k loop alleen niet in hun straatje; Ik wil wat and...

Veja a letra completa da música t Doet Er Echt Niet Toe


71. Tedere Mannen... Allebei

Hoe kon ik weten dat er plaats was in m'n hart; He grootste deel hield ik speciaal voor jou apart; Niets liet vermoeden dat we anders zouden zijn; Witte wolken, nee, geen enkele was grijs; Tot op die ...

Veja a letra completa da música Tedere Mannen... Allebei


72. The Drunken Sailor

What shall we do with the drunken sailor; What shall we do with the drunken sailor; What shall we do with the drunken sailo; Early in the mornin´; Early, up he rises, early, up he rises; Early, up he ...

Veja a letra completa da música The Drunken Sailor


73. Tranen

tranen; 'k Loop alleen vannacht, triest verlorenWind raast om me heen, maar ik voel geen kou; 'k Denk alleen maar aan jou; 'k Zie je steeds voor me; Ik hield van jou; Maar jij van je vrouw; Ik besef n...

Veja a letra completa da música Tranen


74. Vanavond Ga Ik Uit Met Jou

Je hebt zo weinig tijd; De zaken gaan vaak voor; Ik zie je 's morgens aan 't ontbijt; Heel vlug; Je zorgt wel goed voor mij; Je belt me op kantoor; Je brengt me soms zelfs bloemen mee; Maar af en toe;...

Veja a letra completa da música Vanavond Ga Ik Uit Met Jou


75. Vaya Con Dios

Vaya con dios my darling; Vaya con dios; Vaya con dios my love; Een verlaten straat, een verlaten stad; Er valt wat regen; Weer een nacht voorbij waarop ik zocht; 'k Kwam jou niet tegen; Vaya con dios...

Veja a letra completa da música Vaya Con Dios


76. Verborgen Verdriet

(Verdriet); Meer dan zeven jaren van stil verdriet; (Verdriet); Toen jij trouwde, dacht ik:; "Dat kan toch niet"; (Een kind); Hoewel jij bij mij was; Droeg zij jouw kind; (Bemind); Maandenlang werd ik...

Veja a letra completa da música Verborgen Verdriet


77. Vuur En Vlam

In de droom van elk meisje; Komt een prins en die neemt haar dan mee; Op z'n paard en dan reis je; Naar zijn land in de zon aan de zee; Maar soms worden dromen; Toch werkelijk waar; Vuur en vlam; Toen...

Veja a letra completa da música Vuur En Vlam


78. Waar Ben Je Nu

Het is niet eenvoudig; Vergeten wat er is geweest; Al wat je zei, al wat we deelden; Tesamen, tesamen; Nu sta ik hier alleen; Geen sterke arm om me heen; Want jij ging weg, verdween uit m'n leven; Ik ...

Veja a letra completa da música Waar Ben Je Nu


79. Waar Is de Tijd

Toen de liefde nog heel puur was en heel onschuldigEn de wereld bestond nog uit groen in plaats van beton; Er was stilte die je vandaag niet meer schijnt te horen; Romantiek, alleen in lectuur of soms...

Veja a letra completa da música Waar Is de Tijd


80. Waarom

Ik hou... van jou; Ik hou, denk ik, veel te veel van jou; Heeft het zin wat ik ook zeggen zou; Maar ik hou... van jou; Jij moet toch weten wat ik voor je voel; Dat ik het eerlijk met jou bedoel; Waaro...

Veja a letra completa da música Waarom


81. What Shall We do With A Drunken Sailor

What shall we do with a drunken sailor; What shall we do with a drunken sailor; What shall we do with a drunken sailor; What shall we do wiht a drunken sailor; Early in the morning; Early up he rises;...

Veja a letra completa da música What Shall We do With A Drunken Sailor


82. Why, Tell Me Why

When I was young I felt the need of learning; Love, I was told, kept the wheel on turning; Still, I'm trying to find peace of mind inside; Once in your live you feel the urge of knowing and wondering ...

Veja a letra completa da música Why, Tell Me Why


83. Wie Weet Hoe

Ik voel je handen en ik hoor je stem; Net alsof je bij me bent; 't Is niet zo, maar hoe zou het zijn; Oh wie weet hoe; 'k Droom van liefde, 'k droom van jou; Jij m'n man en ik je vrouw; Hoe raak ik in...

Veja a letra completa da música Wie Weet Hoe


84. You've Really Got A Hold On Me

I don't like you; But I love you; See, that I'm always; Thinking of you; Oh, oh, oh; You treat me badly; I love you madly; You really got a hold on me; You really got a hold on me, baby; I don't want ...

Veja a letra completa da música You've Really Got A Hold On Me


85. Zo Sentimenteel

Liefste als ik aan je denk; Denk ik altijd aan een geschenk; Verpakt met een rode strik; En in dat pak, daarin zit ik; Je opent het en je kleurt; Omdat het toch zo lekker geurt; En als je mij dan open...

Veja a letra completa da música Zo Sentimenteel


86. Zonder Verklaring

Jaren beschaving; Ineens vervlogen; Waar is de tijd; Alles was nog gewoon; Men hield van elkaar; Het leek wel een mooie droom; Maar dromen gaan stuk; Niemand weet waarom; Voorbij was het geluk; Alle h...

Veja a letra completa da música Zonder Verklaring


Amazon Music Unlimited