Wannes Van de Velde

Wannes Van de Velde - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "w"

Conheça as 11 letras de músicas de Wannes Van de Velde cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Abc

'k Heb in een lieken op 't alfabet; den ABC op een rijke gezet; letters en woorden tesamen gebrocht; en daarin wat beelden en vormen gezocht; A is Amerika dat ons bestuurt; B is de bom die ons denken ...

Veja a letra completa da música Abc


2. De Kleuren Van de Steden

In de kleuren van de steden; valt de wereld in zijn plooi, op zijn plaats en op zijn poten, en hij pronkt er met den tooi; van de schitterende tonen; uit het prisma zonder toom; waar 'a mensen kunnen ...

Veja a letra completa da música De Kleuren Van de Steden


3. De Lichtjes Van de Schelde

De tijd zit erop en we varen weer thuis; Het duurt nog maar enkele weken; Een paar keer op wacht en dan kom ik naar huis; Dan zullen w'elkander weer spreken; Dus, dit is de laatste brief die ik je sch...

Veja a letra completa da música De Lichtjes Van de Schelde


4. De Verlopen Student

'k Heb zoveel jaren student geweest; En nou zen ik soldaatje; Voor gienen duvel of hel bevreesd; Nog voor gien vrouwepraatje; Want al die studies ston mij ni aan; Ik heb ze gaan verlaten; Ik heb de wi...

Veja a letra completa da música De Verlopen Student


5. Ik Ben Soldaat

Ik ben soldaat doch tegen mijn begeren; Toen ik het werd heeft men mij niet gevraagd; Men trok mij mee, ik mocht me niet verweren; Ik werd gevangen en als wild gejaagd; Van 't ouderhuis en van mijn li...

Veja a letra completa da música Ik Ben Soldaat


6. Kerstmis Is Dien Dag Dat Ze Niet Schieten

¹t Was weer zover het was weer Kerstmis; De kalkoenen waren dood; In ieder dorp in de Flanders was het feest; D¹r wir gezongen en gezoupen; Onze neivel gène nood; Vur deOre vader voor de zoon en voor ...

Veja a letra completa da música Kerstmis Is Dien Dag Dat Ze Niet Schieten


7. Lili Marleen

'k Ging eens met m'n zakske naar de koolmarchand; De koolmarchand diene zei me 'ge moet in 't rijke staan'; Der zen geen kolen, 't is maar schlam; De prijs daarvan is vijftig frank; Wa vinde gij daarv...

Veja a letra completa da música Lili Marleen


8. Pieter Breughel In Brussel

Pieter Breughel, den ouwe; Zou opstaan uit de dood; Voor de wereld te aanschouwen; Was't bloed er nog zo rood als karmijn; Zou er nog oorlog zijn; Aleerst ging hem naar Brussel; Naar zijnen atelier; E...

Veja a letra completa da música Pieter Breughel In Brussel


9. Sterven Te Antwerpen

De stenen engel aan de Cathedraal; Heft zijn balans te middernacht voor die bezwijken; Het heir der luizen kraakt. De katten zijken; In kromme gangen waar geen tocht door jaagt; Gelegerd op de terpen ...

Veja a letra completa da música Sterven Te Antwerpen


10. Von Braun

't Is goed dat de wereld zijn helden vereert, hun daden in boeken vertelt, zodat gene mens hunnen naam nog verleert; die'n op dat papier staat vermeld. Zo kennen we Mozes nog tamelijk goed, en Stanley...

Veja a letra completa da música Von Braun


11. Zij Kwamen Van Het Zuiden

Ze kwamen van 't zuiden en van den Afrique; Om hier aan wa brood te geraken; Verjaagd door den honger, bespot door een kliek; Die niks mè hun lot hè te maken; Z' hadden zoveel gehoord van da noordelij...

Veja a letra completa da música Zij Kwamen Van Het Zuiden


Amazon Music Unlimited