VOF de Kunst

VOF de Kunst - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "v"

Conheça as 17 letras de músicas de VOF de Kunst cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. De Glieber-glibbertrol

In het Glieberbos in een glibberhol; zit de Glieber - Glibbertrol; Met zijn vuile voeten krabt ie in zijn glibberhaar; pulkt hij in zijn glibberneus, echt waar! Hij heeft vieze vuile handen, lange gel...

Veja a letra completa da música De Glieber-glibbertrol


2. Dikkertje Dap

Ah (oeh); Dikkertje Dap klom op de trap 's morgens vroeg om kwart over zeven; Om de giraf een klontje te geven; Dag giraf zei Dikkertje Dap weet je wat ik heb gekregen; Rode laarsjes voor de regen; 't...

Veja a letra completa da música Dikkertje Dap


3. Een Kopje Koffie

Ik sta op, nog niet wakker; Ik wankel door 't huis als een stakker; Maar ondanks alles haal ik m'n doel; Op 't gevoel; Ja, ik ben 'n gebruiker; Het pure spul dus zonder de suiker; Ik giet 't zwarte go...

Veja a letra completa da música Een Kopje Koffie


4. Het Is Beter Zo

Zeventien gewonden bij een vechtpartij; Ik hou van haar en ze houdt van mij; Twaalf stoere binken slaan een kroeg in puin; En ik geef haar een zoen in een achtertuin; refr.:; Joepie het is feest in de...

Veja a letra completa da música Het Is Beter Zo


5. Ik Ben Lekker Stout

Ik wil niet meer, ik wil niet meer, ik wil geen handjes geven.Ik wil niet; zeggen elke keer:; Jawel mevrouw, jawel meneer (jawel mevrouw, jawel meneer) Nee nooit meer; van mijn leven Ik hou mijn hande...

Veja a letra completa da música Ik Ben Lekker Stout


6. Jambo

Jambo de buitenlanders; Weten heel goed Hollanders zijn anders; Kijken kijken niet kopen; Altijd op iets nog goedkopers hopen; Jambo waar we ook komen; Zijn we welkom met onze syndromen; Jambo houten ...

Veja a letra completa da música Jambo


7. 'k Wil Niet Met Een Ander Dansen

Ik zit hier bijna elke avond; Dezelfde kruk, dezelfde bar; In de rook van sigaretten; Al m'n gedachten in de war; Oh ik wil jou; M'n spiegelbeeld achter de bar; Kijkt me aan en ik denk; "Die figuur be...

Veja a letra completa da música 'k Wil Niet Met Een Ander Dansen


8. Langzaam Maar Zeker

Als een schip in de verte dat aan de horizon verdwijnt; Als de zon in september die elke dag wat zwakker schijnt; Langzaam maar zeker langzaam drijf je verder weg van mij; Langzaam maar zeker je maakt...

Veja a letra completa da música Langzaam Maar Zeker


9. Lekker Zappen

Lekker zappen iedere avond met de afstandsbediening; Uit de leunstoel los uit het polsje zwemmen langs de kanalen; We willen lekker zappen lekker zappen; Langs alle netten hele korte metten; Want lang...

Veja a letra completa da música Lekker Zappen


10. Monsters Te Koop

Monsters te koop monsters te koop; In allerlei soorten ik heb een hoop; Monsters te koop; Monsters met 1 oog monsters met drie oren; Monsters met een dikke lip en monsters met een hoorn; Monsters met ...

Veja a letra completa da música Monsters Te Koop


11. Oude Liefde Roest Niet

Misschien ben je mij allang vergeten; Ik ben vreselijk verliefd geweest op jou; En plotseling was jij verdwenen; Maar waarheen is wat niemand zeggen wou; Waarom kreeg ik nooit een antwoord; Op de brie...

Veja a letra completa da música Oude Liefde Roest Niet


12. Retour Sneek

Als ik je spreken wil, zijn dat dure momenten; Elke lettergreep kost me geld; Maar we letten niet op de centen; Want het gaat om jou, jij bent alles wat telt; Als ik je zoenen wil, moet ik dit betalen...

Veja a letra completa da música Retour Sneek


13. Rineke Tineke Peuleschil

Rineke Tineke Peuleschil, bij ons in Amsterdam; Die vroeg de hele tijd maar door hoe alles eigenlijk kwam; Rineke Tineke Peuleschil die vroeg bijvoorbeeld: "Hee; Waarom, waarom, waarom valt de maan ni...

Veja a letra completa da música Rineke Tineke Peuleschil


14. Sprookje Van Een Spookje

Er was er eens een spookje, je weet wel: glanzend wit; Zo een waar je doorheen kijkt en die in kastelen zit; Een spookje uit het boekje, zo op het oog geen punt; Nu zal ik iets vertellen wat je niet g...

Veja a letra completa da música Sprookje Van Een Spookje


15. Suzanne

We zitten samen in de kamer; En de stereo staat zacht; En ik denk "nu gaat 't gebeuren"; Hierop heb ik zo lang gewacht; Niemand in huis de deur op slot; Mijn avond kan niet meer kapot; refr.:; Suzanne...

Veja a letra completa da música Suzanne


16. Waar Heb Ik Jou Meer Gezien

Mmm 2 3 4 5 ooh; In de trein naar huis 's avonds laat; Kijkt ze echt naar mij inderdaad; En de trein staat stil en de tijd staat stil; En ons plaatsbewijs is geldig; Ik kijk naar buiten pikdonker; Daa...

Veja a letra completa da música Waar Heb Ik Jou Meer Gezien


17. Waar Moet Ik Naar Toe

Elke nacht word ik zwetend wakker ik weet niet of ik zit of sta; Elke dag hangen er mensen om me heen; En 's nachts droom ik dat ik ze sla; Ik heb gewoon te veel gedaan ik voel dat ik niets meer kan; ...

Veja a letra completa da música Waar Moet Ik Naar Toe


Amazon Music Unlimited