Van Dik Hout

Van Dik Hout - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "v"

Conheça as 56 letras de músicas de Van Dik Hout cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. 3 Stuiverdroom

3 Stuiverdroom, een jaar lang op de vlucht; Zo ver van huis wat geef je me terug; 3 Stuiverdroom, een jaar lang op de vlucht voor iedereen; 3 Stuiverdroom, het laat me niet met rust; Voor elke kans kr...

Veja a letra completa da música 3 Stuiverdroom


2. Alle Duizend Redenen

Er is altijd wel iemand die iets van je wil; Maar ik wil ze er allemaal uit; Er is altijd wel iemand die iets in je ziet; Maar ik zie ze er allemaal uit; Want ik zie alle duizend redenen; Duizend rede...

Veja a letra completa da música Alle Duizend Redenen


3. Alles Of Niets

Droog je tranen maar en kijk me aan. Je moet goed weten wie er voor je staat. Zeg nou niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. We hebben niets meer alleen elkaar en het bed. ; Maar dat zorgt ervoor dat i...

Veja a letra completa da música Alles Of Niets


4. Baksteen & Het Water

Je hebt niet vaak je les geleerd, begrijpt de dingen graag verkeerd. Maar er is weinig wat je niet zou kunnen krijgen. ; Er is niet veel wat je probeert, bekijkt het leven dat passeert. maar slaat je ...

Veja a letra completa da música Baksteen & Het Water


5. Beide Handen Vrij

Het glinstert op de golven; Je schrijft het in het zand; Soms grijnst het in de wolken; Dan zie ik het verband; Wanneer ik het bereik; Mijn beide handen vrij; Het overbrugt de afstand; De weg van jouw...

Veja a letra completa da música Beide Handen Vrij


6. De Handrem Eraf

Naald en draad voor mijn hart; Iemand die past op de kat; Een huurder in mijn huis; Al mijn smart in een kluis; En dan geef ik gas, met wat geld en een tas; Want ik ga voor het leven, met de handrem e...

Veja a letra completa da música De Handrem Eraf


7. De Keuzes Die Je Maakt

De keuzes die je maakt zullen altijd blijven staan; soms zijn ze doordacht en soms moet je er blindelings voor gaan. Soms kies je de langste weg en je vindt 't naast de deur, soms heb je te ver gezoch...

Veja a letra completa da música De Keuzes Die Je Maakt


8. De Stilte Valt Zo Hard

Je vertelt over de pijn als je op me wacht; ’s Nachts gaat het wel m’n wankele stap; Je zegt je verandert nooit; Ik vertel honderduit en je luistert te goed; Ik zie dat je me mist en ik zeg dat dat mo...

Veja a letra completa da música De Stilte Valt Zo Hard


9. De Zon Achterna

Ik vraag en ik klaag niet; Ik loop maar wat rond; Tot de wind me vertelt dat ik mee moet gaan; De tijd is zo tijdloos; Zo lang ik niet weet; Zo lang ik niet vraag waar ik heen moet gaan; Een laatste b...

Veja a letra completa da música De Zon Achterna


10. Dichterbij

Je wordt wakker in hetzelfde bed, dezelfde straat, dezelfde stad. En wat gister zo werkelijk leek is in je slaap tot illusie teruggebracht. Je hebt gezegd dat je je koffers pakt voor een reis naar het...

Veja a letra completa da música Dichterbij


11. Doe Het Goed

Ik heb nooit lang nagedacht; Omdat er niets van mij werd verwacht; Wat ik dacht en wat ik zei; Stroomde uit het diepst van mij; Tot ik wakker werd vannacht; En dacht dat niemand meer op mij had gewach...

Veja a letra completa da música Doe Het Goed


12. Doet Het Goed

Ik heb nooit lang nagedacht; Omdat er niets van mij werd verwacht; Wat ik dacht en wat ik zei; Stroomde uit het diepst van mij; Tot ik wakker werd vannacht; En dacht dat niemand meer op mij had gewach...

Veja a letra completa da música Doet Het Goed


13. Dromendief

je geeft me alles wat je hebt; al je tijd, je geld, je lichaam; je liefde, mij zoveel zelfrespect; en nog meer respect van vrienden; je bouwt voor mij een wit paleis; met feesten wijnfonteinen; je ver...

Veja a letra completa da música Dromendief


14. Een Blik

Je denkt dat zij niet weet wat ze aan je heeft; Maar je bent het open boek waar zij het liefst in leest; Al je honger, al je twijfel, al je spijt; Waarvan je nu niet weet dat je dat nog krijgt; Zij ne...

Veja a letra completa da música Een Blik


15. Een Doordeweekse Dag

Op een doordeweekse dag vroeg in de avond; Ik laat de bel gaan en strijk neer op de bank; Ik zap de halve wereld rond zonder te kijken; Naar het nieuws dat ik mijn leven lang ken; Fragmenten van een o...

Veja a letra completa da música Een Doordeweekse Dag


16. Een Geloof

Broeders en zusters, we volgen een weg die ons terug naar het verleden leidt. Zachtjes zwervend op zoek naar de schim die ons de liefde van het heden lijkt; maar het is een verlangen. ; Een vrouw is h...

Veja a letra completa da música Een Geloof


17. Een Licht Dat Schijnt In de Morgen

Is er een tijd voor jou en mij; Is er een licht dat schijnt in de morgen; Geef me je hand; Geef me de kans; Zou ik vannacht bij jou mogen schuilen; Wees niet bang voor de nacht; Geef toe aan je diepst...

Veja a letra completa da música Een Licht Dat Schijnt In de Morgen


18. Er Zit Iets In de Weg

En ik hou je vast; En je raakt me aan; En ik hoor een stem; Ik lach; Een blik die zegt; refrain:; Er zit iets in de weg; Er zit iets in de weg; Er zit iets in de weg; Er zit iets in de weg; En ik hou ...

Veja a letra completa da música Er Zit Iets In de Weg


19. Ergens In Het Midden

Ik heb de liefde leren kennen; Als een droom die mij verscheen; Onbereikbaar, fel maar niets te willen; Als een waarheid tastbaar hard; Maar niet welkom in mijn hart; Maar wat ik zocht lag ergens in h...

Veja a letra completa da música Ergens In Het Midden


20. Film Van 1 Seconde

Hij haalt zijn handen door zijn haar; Schudt zijn hoofd om dit gebaar; Verdwaalt in een herinnering; Start de film bij het begin; Ze zwierven samen door de nacht; In een stad die vol geheimen zat; Roe...

Veja a letra completa da música Film Van 1 Seconde


21. Gaan

Ik ben gedoopt in liefdes vagevuur; Mijn ziel gesloten, onafgebroken, gaan; Je moet gaan; Wat je te zien krijgt is mijn schaduwkant; Het boek gesloten, een onbesproken gaan; Je moet gaan; Laat me gaan...

Veja a letra completa da música Gaan


22. Half Zeven

Ik doof m'n sigaret; Het is weer net zoals altijd; Het wonder dat me wacht; Ligt in de nacht ver achter mij; Is dit nou wat ik wil? De ochtend is zo kil; Een en al begrip rijdt in een taxi weg van mij...

Veja a letra completa da música Half Zeven


23. Half Zeven [06:30 / 08:30 / 10:00]

Ik doof m'n sigaret; Het is weer net zoals altijd; Het wonder dat me wacht; Ligt in de nacht ver achter mij; Is dit nou wat ik wil? De ochtend is zo kil; Een en al begrip rijdt in een taxi weg van mij...

Veja a letra completa da música Half Zeven [06:30 / 08:30 / 10:00]


24. Het Gaat Voorbij

De diepste dalen; De twijfel in je stem; Herinneringen die niemand van je kent; Het gaat voorbij; Het gaat voorbij; In duizend jaren; De mooiste zomernacht; Je stoutste dromen vervlogen met haar lach;...

Veja a letra completa da música Het Gaat Voorbij


25. Het Licht

Laten we gaan, weg van morgen; Zonder een woord, zodat niemand het weet; Laten we gaan in de avond; Weg van het gevoel dat me niet loslaat; Laten we gaan, zonder twijfel; Zonder een spoor zodat nieman...

Veja a letra completa da música Het Licht


26. Het Nieuwe Spel

Wanneer de avond m'n wereld kleurt; Schrik ik op van je gezicht; Je trekt de aandacht, ontwijkt m'n blik; Bereikt je doel met beide ogen dicht; Wanneer het leven jouw wereld kleurt; Van donkergrijs to...

Veja a letra completa da música Het Nieuwe Spel


27. Ik Sta Weer

En we streden; Vergeten; Vergeven nu; Want we streden; Verbeten; En verzwegen niets; Zoveel wegen; Zoveel regen tegen ons; Maar de koorts daalt; De koorts daalt zeker; Oh, de koorts daalt; De koorts d...

Veja a letra completa da música Ik Sta Weer


28. Koudvuur

Verzonken gedachten op de bodem van je ziel; De toekomst ligt besloten in alles wat tegenviel; Grootse gedachten in een kop vol alcohol; Vandaag kan ik niet stoppen, want gister sloeg op hol; De slaap...

Veja a letra completa da música Koudvuur


29. Laarzen Aan Mijn Voeten

Hier ga ik stap voor stap, ik draai de wereld onder me door. Zolang ik verder moet, zet ik mijn beste beentje voor. Struikelend en uit balans gebracht door drank of door liefde. Maar ik ga er niet ond...

Veja a letra completa da música Laarzen Aan Mijn Voeten


30. Laat Het Los

Soms doet 't pijn tot op 't bot; Dat ik niet weet waar je bent; Dat ik niet weet of je bent; Voor gister op de vlucht; Door vandaag teneer gedrukt; En morgen gevangen; refr.:; Is dit wat je bedoelde; ...

Veja a letra completa da música Laat Het Los


31. Laat Me Niet Staan

refr.:; Laat me niet staan; Laat me niet staan; Laat me niet staan; Laat me niet staan; Je mag de deur wel voor me sluiten; Mijn geld gebruiken; Mijn leven lang; Mijn reputatie wel vernielen; Me laten...

Veja a letra completa da música Laat Me Niet Staan


32. Meer Dan Een Ander

Er is niemand die meer dan ik zal weten over jou. Hoe je je gedragen zou, hoe je iets vragen zou. Er is niemand die meer dan ik zal zwijgen over jou. Omdat ik de woorden niet heb nu ik ze nodig heb. M...

Veja a letra completa da música Meer Dan Een Ander


33. Met Andere Ogen

Min of meer de gebeten hond; Nooit iets waar ik echt voor stond; Geen slingers en geen rozen; Zeg me wat je ziet; Geen eelt op mijn ellebogen, een lachend stuk verdriet; Ik voelde niets geen lach geen...

Veja a letra completa da música Met Andere Ogen


34. Mijn Held Zijn

je ogen rood, je hoofd gebogen; het woord viel op je neer; je hoeft niet meer je stem gebroken; het kwam zo snel, zomaar uit het niets; of wanneer je bent verstoten; door het leven keer op keer; de wa...

Veja a letra completa da música Mijn Held Zijn


35. Neem Me Mee Naar Middernacht

De herfst is mooi, zoals ze de stad omarmt; De lucht is koud, maar de kleuren zijn warm; De eerste sneeuw valt vroeg dit jaar; Elke nieuwe stap laat geen spoor meer na; Ik denk zoveel; Met Kerst de st...

Veja a letra completa da música Neem Me Mee Naar Middernacht


36. Net Nu Ik Dacht

Het noodlot is een oude vriend; Zo nu en dan komt hij me bezoeken; Kop of munt, aas plus 10; Verleid me mijn geluk te beproeven; Het knuppelt me neer, ik had geen verweer; Kijk wie het was; de strepen...

Veja a letra completa da música Net Nu Ik Dacht


37. Niets Kan Mij Nog Stoppen

Ik heb mijn schulden betaald; Al mijn schepen verbrand; Ik heb de eindstreep gehaald; Waar de rest is gestrand; Ik heb mijn bakens verzet; Ik open de jacht; Ik heb m'n zinnen gezet; Op wat ik nooit he...

Veja a letra completa da música Niets Kan Mij Nog Stoppen


38. Overal Geweest

Zoals ik je nu zie: een hand voor je gezicht, Overal geweest, waar is nou het feest; Wat is dat in je stem? Wat is dat in je hoofd? Alles lijkt verdoofd; De hemel in geleefd toen niets er nog toe deed...

Veja a letra completa da música Overal Geweest


39. Pijn

Telkens weer, iedere keer; Het haalt me neer; Niemand ziet wat ik zie in jou; Ooh, het sluipt om me heen; Het ziet zijn kans als ik jou niet krijg; Ooh, nu doet het pijn; Nu doet het pijn; Telkens wee...

Veja a letra completa da música Pijn


40. Roze Bloemen

De juiste mening op de juiste tijd, je gelooft haast niets maar wel in iets. Je spreekt voor zich, dat spreekt je aan. Nooit eens last van onzekerheid en dat terwijl je zoekt, m'n liefste; De juiste k...

Veja a letra completa da música Roze Bloemen


41. 's Nachts In Mijn Dromen

Het zit er niet in, dus het komt er niet uit. Een redeloos verlangen, kruipt onder mijn huid. Het jaagt me de straat op 's nachts, ik dacht dat het over was. Maar ik zit er weer in, en ik kom er niet ...

Veja a letra completa da música 's Nachts In Mijn Dromen


42. Stap Voor Stap

lief het kan vanavond nog, maar elke deur geopend zal ik sluiten; liefste, zwijg, angst is duur, ik vertrek niet onder dekking van het duister; het vuur dat in je brandt; ontsteekt bij mij een nieuwe ...

Veja a letra completa da música Stap Voor Stap


43. Stil In Mij

Kom bij me zitten, sla je arm om me heen en houd me stevig vast; Al die gezichten, bekend maar beleefd of ik een vreemde was; Vanavond, toont het leven zijn ware gezicht; Kom bij me liggen, sla je lij...

Veja a letra completa da música Stil In Mij


44. Twee Soorten Sneeuw

Ook al strelen m'n handen een ander, rust m'n hoofd; op een andere schoot. Zoekt m'n lichaam een andere warmte, doe ik niet; wat m'n stem je beloofd. Dan nog, onmenkbaar als water of onkruid soms bree...

Veja a letra completa da música Twee Soorten Sneeuw


45. Uit Het Donker

Kom geef me nog een keer de kans; Om te zwerven; Door een ver verleden; Want het droombeeld dat ik had; Van het echte leven; Is nu een verlangen naar vroeger; Een glimlach met een slecht geweten; Kom ...

Veja a letra completa da música Uit Het Donker


46. Val, Val, Val

Zie, een wankel evenwicht; Weet jij waar het aan ligt; Het duizelt me ik zweef; Weet jij wat me beweegt; De vleugels die ik kreeg; De hoogte die ik vrees; O, het snijdt m'n ziel in twee; Val, val, val...

Veja a letra completa da música Val, Val, Val


47. Verbannen Koningin

Vertraagde beelden van de zaal; Ik draai ze terug en ik herhaal; Zie hoe de achtergrond verloopt; Ik zoek de eenvoud sterk vergroot; Het lijkt wel of ze hier niet hoort; Of ik het evenwicht verstoor; ...

Veja a letra completa da música Verbannen Koningin


48. Voel Dat Ik Leef

Overal waar ik verschijn; Achter mijn rug een stem; Een vreemdeling; Te lang te gast; Vrij op goed gedrag; En ik weet er is geen weg terug; Maar ik voel dat ik leef; Ja, ik weet er is geen weg terug; ...

Veja a letra completa da música Voel Dat Ik Leef


49. Volle Maan

Vreemd zoals die dingen kunnen gaan; Ze spoken door je hoofd, je rikt er tegen aan; Ze komen zo dichtbij, tot ze niets meer zijn; Niets dan vreemd, zo vreemd; We wilden heel de wereld in onze hand ooo...

Veja a letra completa da música Volle Maan


50. Wat Weg Is Raak Je Nooit Meer Kwijt

Zonlicht; Neonlichten, vervagen de ochtend; Glimlach, rond je lippen; Hier is het afscheid; En iedereen doorziet het spel; En iedereen gaat door, in de hel; refr.:; Want wat weg is raak je nooit meer ...

Veja a letra completa da música Wat Weg Is Raak Je Nooit Meer Kwijt


51. Water & Vuur

Met mijn rug tegen de muur en met de kous over de kop, met de pijn achter mijn ogen en mijn hoofd al in de strop. Met het schuren van mijn keel, het zout loopt in mijn mond. Ik probeer de scheur te he...

Veja a letra completa da música Water & Vuur


52. Water En Vuur

Met mijn rug tegen de muur en met de kous over de kop; Met de pijn achter mijn ogen en mijn hoofd al in een strop; Met het schuren van de keel maar het zout loopt in mijn mond; Ik probeer de scheur te...

Veja a letra completa da música Water En Vuur


53. Werk Het In de Hand

Voor mij is het niet moelijk; Ik weet niet wat het is; Ik zeg dat het wel goed gaat en doe de deur weer dicht; Voor jou is het niet moelijk want jij weet hoe het is; Wanneer het masker afgaat en ieder...

Veja a letra completa da música Werk Het In de Hand


54. Zenderruis & Testbeeld

Het bloeit op teer en asfalt; Het komt en het gebeurt; In zenderruis en testbeeld; En maandagochtendsleur; Dan wendt het zich tot mij; Mijn beide handen vrij; Het glinstert op de golven; Je schrijft h...

Veja a letra completa da música Zenderruis & Testbeeld


55. Zoet En Zacht

Ik zag je lopen met de zon in je haar; God toen je langsliep en verdomme erna; Heel mijn leven heb ik gewacht; Ruim twintig jaar ontlaadt zich in een nacht; Er is iets veranderd; Ik word wakker niet m...

Veja a letra completa da música Zoet En Zacht


56. Zonder Haar

In mijn hoofd stromen dromen van klank; De felste kleur schiet als vuur uit mijn hand; Zonder haar kan ik het niet laten zien; Zonder haar deel ik het niet; Zonder haar geef ik het niet; In mijn slaap...

Veja a letra completa da música Zonder Haar


Amazon Music Unlimited