Van Alles We

Van Alles We - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "v"

Conheça as 3 letras de músicas de Van Alles We cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. En Nou Die Hendjes

Hedde gij ook wel eens dat gevoel van laat nou eens de boel maar de boel; Om te dansen en te sjansen, ach je weet wat ik bedoel; Maar ge denkt dan: wat moet ik alleen, waar kan ik in m'n eentje nou he...

Veja a letra completa da música En Nou Die Hendjes


2. Gaode Vanaovend Mee Stappe

Ik loop te zingen deur de stroaten; Maar hedde gij niks in de gaten; Ik zou jou alles willen geven; Maar gij vindt dat wat overdreven; Ik zou bij jou (???); Hoe ze in Oeteldonk dat zeggen; Met een kie...

Veja a letra completa da música Gaode Vanaovend Mee Stappe


3. Kom D'r Maar Bij

Droom jij ook wel 'ns van zo'n kruuske; Waar uw klofke nog hangt aan de muur; En die durske die heet daar ons Truuske En een pilsje is niet duur; Maar waar 's avonds de stoelen verdwijnen; Voor 'n klu...

Veja a letra completa da música Kom D'r Maar Bij


Amazon Music Unlimited