Orkest Zonder Naam

Orkest Zonder Naam - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "o"

Conheça as 36 letras de músicas de Orkest Zonder Naam cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. (geef Je Bokkepruik Een Schop Met) Music Music Music

Put another nickel in; In the nickelodeon; All I want is havin' you; And music! music! music; I'd do anything for you; Anything you'd want me to; All I want is kissin' you; And music! music! music; Cl...

Veja a letra completa da música (geef Je Bokkepruik Een Schop Met) Music Music Music


2. Aan Het Strand Van Mooi Havana

Aan 't strand van mooi Havana wacht een meisje; Op de man van haar dromen, die van verre moet komen; Een zeeman is voor vele, vele jaren; Met zijn schip uitgevaren; Naar een land over zee; Bij 't afsc...

Veja a letra completa da música Aan Het Strand Van Mooi Havana


3. Addio Donna Grazia

Dit moet 't einde zijn van mooie dagen; Zo vol geluk en romantiek, voor jou en mij; Ik kan 't denkbeeld bijna niet verdragen; Dat dit 't afscheid was, is alles nu voorbij; Ik kijk nog eenmaal in je do...

Veja a letra completa da música Addio Donna Grazia


4. Als In Holland de Sneeuwklokjes Bloeien

refr.:; Als in Holland de sneeuwklokjes bloeien; Komt de lente, komt de lente; In de weide, de lammetjes stoeien; Is 't voorjaar in 't verschiet; En we voelen ons blij; Als de vogels zo vrij; Koning w...

Veja a letra completa da música Als In Holland de Sneeuwklokjes Bloeien


5. Als Na Regen de Zon Schijnt

Als 't de hele dag maar steeds geregend heeft; Vraag je waar de zon wel wezen mag; Dan verschijnt 'ie, voor 't avond wordt, ineens beleefd; En zegt ons weer vriend'lijk goededag; refr.:; Als na regen ...

Veja a letra completa da música Als Na Regen de Zon Schijnt


6. Daar Zijn de Appeltjes Van Oranje Weer

Ik hoor nu meer en meer; Precies als vroeger weer; Een sinaasapp'lenventer en hij roept iedere keer:; refr.:; Daar zijn de appeltjes van Oranje weer; Sinaasapp'len zoek ze zelf maar uit; Grote, kleine...

Veja a letra completa da música Daar Zijn de Appeltjes Van Oranje Weer


7. De Orgelman

Diedeldiedeldom, diedeldiedeldom; Hoor, daar komt het orgel aan; Kinderen staan meteen dansend er omheen; Luist'rend naar de orgelman; Mensen in de straat lopen in de maat; En een ieder neuriet dan; D...

Veja a letra completa da música De Orgelman


8. De Raspa

De Raspa heet de dans, uit Mexico hier gebracht; De Raspa danst men thans in Mexico dag en nacht; De grote concurent van alles wat Samba heet; Wordt op ons continent De Raspa, voor je 't weet; Een kee...

Veja a letra completa da música De Raspa


9. De Vissers Van Capri

refr.:; Als bij Capri de rode zon in zee verzinkt; En de maansikkel zilv'rig bleek aan de hemel blinkt; Gaan de vissers van Capri met snelle boten uit; Leggen netten in zee en hopen op rijke buit; Sle...

Veja a letra completa da música De Vissers Van Capri


10. De Waterval

Zwervend door Zweden, langs bos en langs meer; Voerde m'n pad door een dal; In m'n herinnering zie ik steeds weer (zie ik steeds weer); Die trotse waterval; Waterval, flonk'rend als vloeibaar kristal;...

Veja a letra completa da música De Waterval


11. De Zuidenwind Waait

Een hart is gevangen; Het droomt van de tijd van weleer; Het klopt van verlangen; Toch wat geweest komt nooit weer; De zuidenwind waait en een gouticho die staat op de sierre; Zijn hart is gevangen; H...

Veja a letra completa da música De Zuidenwind Waait


12. Eens Komt de Dag

Ik lees vaak je brieven door; 't Is of ik je stem dan hoor; En je fluistert in m'n oor; Eens komt de dag; Als ik met m'n tranen vecht; Is 't of je tot me zegt; Wees gerust, het komt terecht; Eens komt...

Veja a letra completa da música Eens Komt de Dag


13. Ga Je Mee Naar Zwitserland?

refr.:; Overal in Zwitserland, jodeleehiti; Hoor je steeds vanaf de kant, jodelohoeho; Overal in Zwitserland, jodeleehiti; Klinkt het van de alpenrand, joeghee joeghee; In de bergen bij 't emmenthal; ...

Veja a letra completa da música Ga Je Mee Naar Zwitserland?


14. Gebroken Woord, Gebroken Hart

Gebroken woord, gebroken hart; Ik dacht geluk te vinden; Maar ik vond slechts smart; 'k Vertrouwde jou, jij bleef niet trouw; Mijn hart dat zingt niet meer; Ach nee, 't weent om jou; (Ach nee, 't ween...

Veja a letra completa da música Gebroken Woord, Gebroken Hart


15. Goodnight Irene

refr.:; Irene, goodnight; Ik kom weer gauw; Goodnight Irene, goodnight Irene; Je weet, ik blijf je trouw; In New York, daar woonde een zeeman; Die, als hij vertrok uit z'n land; Dan zei, als hij voer ...

Veja a letra completa da música Goodnight Irene


16. Het Ding

Ik liep eens op het stille strand; Van Zandvoort aan de Zee; Toen zag ik plots een grote kist; Die in de branding lee; Ik viste 'm op, keek er eens in; En raad eens wat ik zag; Ik zag een knots van ee...

Veja a letra completa da música Het Ding


17. Het Lied Van de Ijssel

Aan d'oever van de IJssel staat een veerhuis; Daar woon' een meisje, Greetje is haar naam; U zult haar daar helaas niet meer ontmoeten; Want Amor heeft ook hier zijn werk gedaan; U zult haar daar hela...

Veja a letra completa da música Het Lied Van de Ijssel


18. Het Oude Jagershuis

't Grote bos droomt in de avondschemer; De nevel streelt verliefd de heidegrond; De oude jager zit aan 't kleine venster; En aait verloren in gedroom z'n hond; Dat oude jagershuis, daar tussen bos en ...

Veja a letra completa da música Het Oude Jagershuis


19. Ik Tel de Knopen Van Mijn Jas

Ja, nee; Ja, nee; Ja, nee, ja, nee; Ik tel de knopen van m'n jas; Ja, nee, ja, nee, ja; Of ik in jouw hart wel pas; Ja, nee, ja, nee, ja; Ik pluk een bloempje uit elkaar; Ja, nee, ja, nee, ja; Worden ...

Veja a letra completa da música Ik Tel de Knopen Van Mijn Jas


20. In de Bergvallei

Weet je wat de echo zei (Weet je wat de echo zei); Ginder, in de bergvallei (Ginder in de bergvallei); Ook al ga jij nu voorbij (Ook al ga jij nu voorbij); Eenmaal (Eenmaal) ben jij (Ben jij); Eenmaal...

Veja a letra completa da música In de Bergvallei


21. Jij! Jij! Jij!

Jij, jij, jij bent alleen voor mij, mij, mij de man; Waar, waar, waar ik mee trouw; Daar, daar, daar 'k van je hou; Kom, kom geef me je hart cadeau, deau; En zeg dan gauw tot mij, mij:; "Jij bent alle...

Veja a letra completa da música Jij! Jij! Jij!


22. Kleine Nachtegaal

Kleine nachtegaal; Zing me nog eenmaal; Zing me nog eenmaal dat lied; Kleine nachtegaal; Weet je nog, in mei; Jij was er toch bij; Toen m'n schat me heeft gekust; Voor de laatste maal; Vaak denk ik no...

Veja a letra completa da música Kleine Nachtegaal


23. Lentekind

Het is een herinnering zoals zo velen; Maar deze ene laat mij niet los; Wanner in het voorjaar de vlinders spelen; Dan denk ik weer aan die dag in het bos; Daar bij een huis als van hans en grietje; Z...

Veja a letra completa da música Lentekind


24. Luilekkerland

Meester: Kind'ren opgelet, uit is nu de pret; Luister netjes naar mij; Kinderen: NEEE; In Luilekkerland, aan de overkant; Is de school er niet bij; Meester: Kind'ren allemaal, wees niet zo brutaal; Wa...

Veja a letra completa da música Luilekkerland


25. Oh, Heideroosje

refr.:; Oh heideroosje; Wat ben je mooi; Oh heideroosje; In je lentetooi; Ik pluk dit roosje; En geef het jou; M'n heideroosje; Schenk jij je hartje nou; Op de groene heide door het mulle witte zand; ...

Veja a letra completa da música Oh, Heideroosje


26. Pompernikkel

In onze buurt komt af en toe een muzikant; Van symphonie of jazz heeft hij geen snars verstand; Maar op z'n trekpiano is hij een genie; Want heel de buurt zingt z'n melodie; Van:; refr.:; Pompernikkel...

Veja a letra completa da música Pompernikkel


27. Punterliedje

Ik woon in het Lagune-dorp; Waarvan u wel eens hoorde; Want meester zegt, dat Giethoorn is; Venetie van 't Noorden;; Die bijnaam is wel naar m'n zin; Zo'n titel lokt de mensen; En wat kan zich 'n gond...

Veja a letra completa da música Punterliedje


28. Tinusman, Tinusman

Toen Tinus nog een jongen was; Zo omstreeks vijf- of zestien jaar; Wist iedereen in 't dorp 't al; Die Tinus wordt huzaar; Om steeds te werken; Daar voelde Tinus heus niet veel voor; Als hij op straat...

Veja a letra completa da música Tinusman, Tinusman


29. Wanneer de Klokken Luiden

refr.:; Wanneer de klokken luiden in 't dorpje aan de zee; Dan treurt een vissersmeisje weemoedig met ze mee; Ze denkt aan haar geliefde, die nooit terug meer kwam; Dezelfde klokken klonken, terwijl h...

Veja a letra completa da música Wanneer de Klokken Luiden


30. Wat Heb Je Met M'n Hart Gedaan, Dolores

Wat heb jij met m'n hart gedaan, Dolores; De matadores vechten om jou; Dat kan toch zo niet verder gaan, Dolores; Wie der signores krijgt jou tot vrouw; Wij zingen onder jouw balustrade; Een serenade,...

Veja a letra completa da música Wat Heb Je Met M'n Hart Gedaan, Dolores


31. Wie Zal Dat Betalen

Ieder gezin zit wat krap in het geld; 't Huishoudboek komt niet meer uit; Of Pa 'wat meer geeft', dat helpt hem geen fluit; Moeder blijft klagen en steunen; Toch komt dat aardige hoedje in huis; Toch ...

Veja a letra completa da música Wie Zal Dat Betalen


32. Wil Jij Een Beetje Van Me Hou'en

refr.:; Wil jij een beetje, beetje, beetje van me hou'en; En met me trouwen, en met me trouwen; Al worden we nog zo oud; Ik geef niet om geld of goud; Als jij een beetje, beetje, beetje van me houdt; ...

Veja a letra completa da música Wil Jij Een Beetje Van Me Hou'en


33. Wipneus En Kersemond

Ik ging een dagje naar de stad; Of schoon ik er niks te zoeken had; Toen vond ik daar mijn grootste schat; Een engel en ze had; Een wipneus en een kersenmond; (kersenmond, kersenmond); Ze had een wipn...

Veja a letra completa da música Wipneus En Kersemond


34. Zaterdags In Zweden

Sinds ik eens 't hoge noorden heb aangedaan; Houd ik iets van m'n liefde apart; Want, waar m'n wiegje stond tussen wei en zand; Vind ik zeker de man naar m'n hart; Als ik na een Zweedse reis weer naar...

Veja a letra completa da música Zaterdags In Zweden


35. Zeeman, Je Droomt Van Hawaii

refr.:; Zeeman, je droomt van Hawaii; Van 't sprookjesland met blauwe zee en palmenstrand; Waar ied're nacht het maantje lacht; En waar je liefste vol verlangen op je wacht; Waar ied're nacht het maan...

Veja a letra completa da música Zeeman, Je Droomt Van Hawaii


36. Zeven Dagen Lang

Zeven dagen lang zit ik nu alleen; Zeven dagen zonder jou om mij heen; Toen jij mij verliet; Had ik allang berouw; Zevend dagen lang; Verlang ik zo naar jou; Ik huil tranen met tuiten; Alle snikken en...

Veja a letra completa da música Zeven Dagen Lang


Amazon Music Unlimited