Orkest Van de Koninklijke Luchtmacht

Orkest Van de Koninklijke Luchtmacht - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "o"

Conheça as 4 letras de músicas de Orkest Van de Koninklijke Luchtmacht cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Kronenburg Park

Ik weet niet wat jou zover heeft gebracht; Als ik jou zie, 's avonds bij het park; De autolichten beschijnen jouw lichaam; Zonder ogen, zonder herinnering; Ik neem aan dat je nooit liefde hebt gehad; ...

Veja a letra completa da música Kronenburg Park


2. Oud En Afgedankt

Oud en afgedankt; In een straatje zonder bomen; Zit ze voor 't raam; Door niemand serieus genomen; Oud en weggedaan; Zelfs door haar eigen zonen; Die met hun vrouw en kinderen; Vier straten verder won...

Veja a letra completa da música Oud En Afgedankt


3. Studio Sport Rap

Toe, lieve mensen, in je luie stoel; Ga er maar voor zitten, laat de boel de boel; Zondagavond, sport op de buis; Dat wil je echt niet missen, dus blijf maar lekker thuis; Spanning, sensatie, voel die...

Veja a letra completa da música Studio Sport Rap


4. Telkens Weer

Telkens weer haal ik me in m'n hoofd; Dat ik die hemel krijg die me wordt beloofd; Telkens weer wordt al 't blauw weer grauw; Sta ik teleurgesteld buiten in de kou; refr.:; Maar telkens weer denk ik: ...

Veja a letra completa da música Telkens Weer


Amazon Music Unlimited