Ome Cor's Show Duo

Ome Cor's Show Duo - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "o"

Conheça as 3 letras de músicas de Ome Cor's Show Duo cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Castor

Mijn vrouw heb ik verloren; Aan een zanger van het Engelstalig repertoire; Mijn kinderen zijn verdwenen; Die wonen al een tijdje daar; De huisraad meegenomen; Het fornuis, de video en de bank; Nu zit ...

Veja a letra completa da música Castor


2. Domme Casanova

In de discotheek; Klonk een mooie plaat; We gingen dansen; Zoals dat op dansles gaat; Maar toen kwam hij; Opeens eraan; Hij vroeg je ten dans; En je bent met hem meegegaan; Hij is een domme casanova; ...

Veja a letra completa da música Domme Casanova


3. Jij

Jij; Jij hield van mij; Jij en ik; Samen waren we wij; Maar er is iets fout gegaan; Jij ziet mij niet meer staan; Alles wat ik ooit bezat; Heb jij van me weggejat; refr.:; Jij; Jij hebt mij nooit gemo...

Veja a letra completa da música Jij


Amazon Music Unlimited