Niet Uit Het Raam

Niet Uit Het Raam - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "n"

Conheça as 48 letras de músicas de Niet Uit Het Raam cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Alleen

Ik ben alleen, helemaal alleen; Niemand om me heen, ik ben helemaal alleen; Maar ik heb wel een vader -die is dood- dan ben ik alleen; Maar ik heb wel een moeder -die is dood- dan ben ik alleen; Maar ...

Veja a letra completa da música Alleen


2. Als Een Tak Breekt In Het Donker

Als een tak breekt in het donker, er is niemand die het hoort; Is er dan geluid, is die tak dan wel gebroken; Als een blinde door een wonder eventjes kan zien; Het is toevallig donker, heeft ie dan ge...

Veja a letra completa da música Als Een Tak Breekt In Het Donker


3. Als Je Maar Een Beetje Beter Je Best Doet

De mens is van nature slecht, daar moeten we mee leven, dat is een feit; Maar als je een mens gewoon goed opvoedt; Kan iedere mens een heel fijn mens zijn; Als ie maar een beetje beter zijn best doet;...

Veja a letra completa da música Als Je Maar Een Beetje Beter Je Best Doet


4. Amela

Als ze me vragen in de klas; Dan zeg ik niks; Wat heeft de rest er mee te maken; Ze zullen mij echt niet zien huilen; Zij zien alleen maar het journaal; Ik weet het ook niet allemaal; Wat zou ik moete...

Veja a letra completa da música Amela


5. Andere Tranen

Ik bel je op en ik hoop dat het slecht gaat; Heel erg slecht; Dat je niet kunt slapen; Dat je best wel dood wil zijn; Dat je kop maar door blijft malen; En dat je steeds maar blijft herhalen; De vrese...

Veja a letra completa da música Andere Tranen


6. Batman The Musical

Als de nood het hoogst is, de redding niet nabij, kun je rekenen op Batman; En natuurlijk ook op mij; Maar jij bent niet belangrijk Robin, jij hangt er maar wat bij; Maar ik zou toch ook een keertje B...

Veja a letra completa da música Batman The Musical


7. De Ankeveense Plassen

De Ankeveense Plassen; Wie kent er niet het dorpje Ankeveen daar heb je plassen; De Ankeveense Plassen; Luister goed wat daar gebeurde bij die plassen; De Ankeveense Plassen; Er staat een Eskimo bij d...

Veja a letra completa da música De Ankeveense Plassen


8. De Duivel

De bron van alle kwaad zit in een mens verstopt; Het zit niet tussen zijn oren maar het steigert en het klopt; De bron van alle kwaad is niet een leugen of een vloek; Het kwaad zit in de duivel de dui...

Veja a letra completa da música De Duivel


9. De Oorsprong Van de Mens

Waar komt de mens vandaan, waar komt de mens vandaan; Waar ligt de oorsprong, waar ligt de oorsprong; Waar komt de mens vandaan; Waar komt de mens vandaan, waar komt de mens vandaan; Evolutie of gesch...

Veja a letra completa da música De Oorsprong Van de Mens


10. De Optocht

Een argeloze man; Voorzien van scherpe blik; Ziet ons lopen met zijn drieen; Het zijn Peter, Joep en ik; Dan kun je spreken van een optocht; Een rij mensen of een stoet; Het is een doelloze processie;...

Veja a letra completa da música De Optocht


11. De Pijn Van Geur

De oude lucht bij oma, de geur van ziekenhuis; Een uitgeblazen kaars na weer een ruzie thuis; De geuren van verhuizen, het luchtje dat ze droeg; Je voelt weer het verlangen die keer dat je het vroeg; ...

Veja a letra completa da música De Pijn Van Geur


12. Definitief Veel Mooier

Die pukkelige kop; Met van die pafferige wangen; Ze doet het meeste denken aan een pad; Die aan een drol is blijven hangen; Een flapperende vleesboomonderkin; Ik ben definitief veel mooier; Mooier dan...

Veja a letra completa da música Definitief Veel Mooier


13. Denk Het Niet

Ik zet mijn fiets op slot; Dubbele sloten; Ik kijk naar boven, geen lichtje aan; Half twee, en jij bent er nog niet; Toch maar naar binnen; Blij dat de sleutel het slot herkent; De deur gaat toch al m...

Veja a letra completa da música Denk Het Niet


14. Die Gaan Uit Elkaar

't Kind speelt met haar eten; De man speelt met zijn glas; De vrouw met haar gedachten; Ver van het terras; Ik zie geen ruzie; Ik zie geen leugen; Ik zie misschien alleen wat ergernis; Over iets wat z...

Veja a letra completa da música Die Gaan Uit Elkaar


15. Dromen

Mag ik vanavond in je dromen; Dan kan ik bij je blijven slapen; En als je wakker wordt dan ben ik weg; Mag ik vanavond in je dromen zijn; We hadden zoveel samen; En ik zou zo graag nog een keer; Ik zo...

Veja a letra completa da música Dromen


16. Elf

Ik stond laatst met wat vrienden; Gewoon maar wat te praten; Zegt er eentje in de groep; "Ik kan het blowen niet meer laten"; Bleek dat iedereen; Al jaren stevig blowde; Iedereen, behalve ik; Wat een ...

Veja a letra completa da música Elf


17. Gek

Komt een man bij de dokter; Met een bobbel in zijn broek; Komt een broek bij de dokter; Met een bobbel in zijn man; Komt een dokter bij een man; Met een broek in zijn bobbel; Komt een bobbel bij de ma...

Veja a letra completa da música Gek


18. Handen

Haar vader is op school en ik weet dat hij haar slaat; Zij durft niet te kijken als ik vraag hoe het gaat; Ik kijk naar zijn handen en denk 'ik weet dat u haar slaat'; Maar vraag 'is er thuis soms iet...

Veja a letra completa da música Handen


19. Het Leven Is Moeilijk

Het leven is moeilijk, het leven is een strijd; Soms moet je huilen, soms word je verblijd; Als je maar een vriend hebt; Een vriend om mee te praten; Want een vriend gaat een leven lang mee; Maar een ...

Veja a letra completa da música Het Leven Is Moeilijk


20. Hier Is Dan Een Liedje

Hier is dan een liedje 't is nog niet helemaal klaar; Tralalalalalalalalalalalala maar; Het loopt nog niet helemaal goed omdat er teveel woorden in een zin zitten; En omdat we nog niet weten wat de vo...

Veja a letra completa da música Hier Is Dan Een Liedje


21. Hoe Een Koe Een Haas Vangt

De mensen zeggen weleens dat een koe nooit een haas vangt; Omdat een koe een koe is, omdat een koe een koe is; Maar ze rent er achteraan totdat die haas enorm moe is; En dan heeft ze 'm; Ze wacht stil...

Veja a letra completa da música Hoe Een Koe Een Haas Vangt


22. Hooglied

Een scharlaken draad, uw lippen; Die voorzichtig aan mij nippen; U ruikt naar ochtendmos en; Uw borsten zij als trossen; Als een lelie in een distelveld; Zijt gij onder jonge vrouwen; Als een sierduif...

Veja a letra completa da música Hooglied


23. Ik Ga Nog Even Naar Je Kijken

Als jij me aankijkt geluidjes maakt, als je zomaar een vinger van me pakt; Is dat met niets te vergelijken, ook niet met hoe ik het had bedacht; Ik ga nog even naar je kijken, jou lach is groter dan m...

Veja a letra completa da música Ik Ga Nog Even Naar Je Kijken


24. Ik Mis Me Zo

refrain:; Ik mis me zo, ik mis me zo; Ik mis mijn ogen en mijn lach; Bijvoorbeeld nu en net en straks; Voorgoed en elke dag; Ik word wakker en ik vraag me af; Heb ik wel geslapen; Is dit wel echt gebe...

Veja a letra completa da música Ik Mis Me Zo


25. Je Houdt Van Mij

Je laat me; Niet meer los; Maar vraagt mij; Om dat wel te doen; Je droomt van mij; Ontwaakt naast mij; En je vraagt mij; Om dat niet te doen; Je houdt van mij; Je houdt me af; Je streelt me; En vervlo...

Veja a letra completa da música Je Houdt Van Mij


26. Maagd Van Orleans

Wie kent er niet het verhaal van de Maagd van Orleans; Vermoord, ze is vermoord, brandstapel; Hoe kwam zij aan haard; Wie kent er niet de beul van de Maagd van Orleans; Ik ken de beul van de Maagd van...

Veja a letra completa da música Maagd Van Orleans


27. Man

Man die alles weet; Man met stille ogen; Jij vertelde nooit de waarheid; Maar je hebt ook nooit gelogen... man; Man, vertel me van je jeugd; Van je vader en de joden; Of je trots was op die ster; Of j...

Veja a letra completa da música Man


28. Man Van Momenten

Hij vertelt graag een mop waar niemand om lacht; Lacht te hard om 'n verhaal dat niet als leuk is bedacht; Zijn gulp staat altijd open, hij zit vaak aan zijn zak; Het liefst gooit hij koffie over jouw...

Veja a letra completa da música Man Van Momenten


29. Man Zonder Eigenschappen

Hij is een man, man, man zonder eigenschap; Hij is er altijd bij maar hij valt ze nooit op; Niemand, niemand, niemand heeft z'n naam ooit geweten; Want z'n ouders waren hem bij zijn geboorte al verget...

Veja a letra completa da música Man Zonder Eigenschappen


30. Mestlied

Het zijn de tranen die niet komen; Omdat niemand ze mag zien; De stank van schuld en denken; Dat je het verdient; Het zijn de handen van je vader; Die je bijna vergat; Die je plotseling weer voelde; T...

Veja a letra completa da música Mestlied


31. Mijn Vader Is Een Foto

Mijn vader is een foto; Van een man van 41; Je ziet iets van een glimlach; Dat wat aardigs doet vermoeden; En als ik aan hem denk; Is hij altijd even oud; Mijn vader is een foto; Geen gezeur, geen ste...

Veja a letra completa da música Mijn Vader Is Een Foto


32. Mooi Banaan

Ik kan componeren op piano en viool; Ik speel mozart virtuoos, ben daarnaast een popidool; Ik heb timman leren schaken, ik kan op mijn handen staan; Een imitator imiteren, en ik kan mooi banaan, Mooi ...

Veja a letra completa da música Mooi Banaan


33. Niet Minder

Wat mooi dat ik moest lachen; Om alles wat je zei; Soms keken we alleen maar; En dan huilden wij; Dat ik je altijd wilde horen; Je nooit genoeg kon zien; Dat ik wist dat je altijd aan me dacht; Ken je...

Veja a letra completa da música Niet Minder


34. Relatie In Drie Minuten

Relatie in drie minuten; Het klinkt misschien gek, maar ken ik je ergens van; Alsjeblieft zeg; Heb je misschien een vuurtje voor me; Allemensen; Je hebt mooie ogen; Mijn God; Je hebt echt hele mooie o...

Veja a letra completa da música Relatie In Drie Minuten


35. Slaap Maar

Ik zie je ogen in het donker; Dan lukt het me niet; Te zeggen wat ik wil; Dus draai je liever om; En sluit je ogen snel; Zodat je niet ziet wat ik zeg; Dan durf ik wel; Je slaapt, ik vind je lief; Zo ...

Veja a letra completa da música Slaap Maar


36. Sporen In de Sneeuw

Ik kijk naar de sneeuw; Mag niet van mama mee; Niet mee naar oma toe; Mijn kleine zusje wel, die is pas twee; Ik zie hoe de kinderwagen; De witte straat uit rijdt; Wat gek dat ik niet mee mag; Normaal...

Veja a letra completa da música Sporen In de Sneeuw


37. Squaredance

We lopen in een rondje van achter naar voor; Linkerbeen omhoog, trek maar aan een oor; Trommel op je benen, handje klap; Knijp maar in je neus en geef elkaar een trap; Haak maar in, lekker dansen in h...

Veja a letra completa da música Squaredance


38. Staren Voor Het Raam

Ze zit te staren voor het raam; Ze zit te praten met de maan; Etensresten, kattepis; Niemand ruikt het omdat er nooit eens iemand is; Ze heeft geen radio of krant; De katten eten uit haar hand; De pos...

Veja a letra completa da música Staren Voor Het Raam


39. Tics

Als je je verveelt en je weet niet wat het is; En je observeert een ander en je denkt er is iets mis; Maar wat dat is dat weet je niet, het zijn zijn kleren of zijn handen; Maar hij komt niet uit de r...

Veja a letra completa da música Tics


40. Uitverkorenen

De kans van één op duizenden, een prijs die je verrast; Degene die iets ziet wat nog nooit iemand zag; Of een vrouw die precies bij je past; Wie bepaalt de keuze, wie of wat scheidt het kaf van het ko...

Veja a letra completa da música Uitverkorenen


41. Verdrag

Jij weet alles, we zijn zo intiem; Dat ik je soms zou willen zoenen misschien; Ik weet hoe het ruikt; En ik weet hoe je voelt; Jij weet mij te raken, bedoeld; Of onbedoeld; Ik wil niet met je vrijen; ...

Veja a letra completa da música Verdrag


42. Vrolijk

Ik ben zo vrolijk, zo vrolijk, wat heb ik toch een lol; Ik lach de hele wereld uit, ga altijd uit mijn bol; Ik ben zo vrolijk, zo vrolijk, kijk nu toch naar mij; Zie overal een grap in, ik ben altijd ...

Veja a letra completa da música Vrolijk


43. Vrouwenstrijdlied

Het hoogste woord is vaak een man; Zo overschreeuwt hij zijn gevoel; Zijn boog is wel gespannen; Maar zijn pijlen missen doel; refrain:; Maar, wij vrouwen, willen meer; Wij zijn dieper dan een man; Wa...

Veja a letra completa da música Vrouwenstrijdlied


44. Waanzin

Verstand is beteugelde waanzin; Waanzin op hol geslagen verstand; 'k Heb jeuk in mijn hoofd; Jeuk in mijn hoofd maar ik kan niet krabben; Ik wankel langs de rand; Verstand is beteugelde waanzin; Waanz...

Veja a letra completa da música Waanzin


45. Wie Neem Je Met Je Mee

Wie neem je met je mee; Als je nu zou moeten kiezen; Wie neem je met je mee; En heeft dat dan een doel; Wie neem je met je mee; En hoe maak je de keuze; Ga je zitten denken; Of volg je je gevoel; Je v...

Veja a letra completa da música Wie Neem Je Met Je Mee


46. Ze Zit Alleen En Droomt

Ze zit alleen en droomt; Van zijn stem maakt zij een mond; Van zijn mond een heel gezicht; En dan het hele lichaam; Ze houdt haar ogen dicht; En fluistert zacht zijn naam; Ze denkt alleen aan hem; Als...

Veja a letra completa da música Ze Zit Alleen En Droomt


47. Zoon

Al ben ik zo alleen; Jij bent altijd heel dichtbij; En al houd je me gevangen; Je maakt me ook weer vrij; refrain:; Want jj bent duizend maal mijn zoon; Duizend maal mijn zoon; Jij bent deel van mij; ...

Veja a letra completa da música Zoon


48. Zwijgen

Jij zegt weer niets; Je kijkt me zwijgend aan; Het gaat toch niet om wie er fout is; Zeg nou iets; Omdat zwijgen zo koud is; Schreeuw, scheld me uit; Kwets me, kleineer me; Jij zwijgt van een olifant ...

Veja a letra completa da música Zwijgen