Nico Van de Wetering

Nico Van de Wetering - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "n"

Conheça as 10 letras de músicas de Nico Van de Wetering cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Altijd Fist

Ge wont of in 'n durp of in 'n grote stad; In 'n klein gehuchje of in 'n heul groot gat; Ge kunt dan wel 's zegge: "Overal is bier"; Mar een ding weet ik zeker: 't is nerres zoas hier; Want is 'r nie ...

Veja a letra completa da música Altijd Fist


2. Bijnaome-rep

Die jong van tiggeworrig, mi muziek anders dan wij; Kanne praote we ze wille, 'n bietje vruuger hurt 'r bij; Naome die verlorre gon, mer luister we ik heb; Ik heb we naome hier van vruuger, vertaolt i...

Veja a letra completa da música Bijnaome-rep


3. E-mail En Fax

Ik heb gin email en ginne fax; Ben in die dinge alted we laks; Ik hauw van vruuger en nie van straks; Dus he'k gin email en ginne fax; Ik zit al daoge hier te waachte; Op 'n briefke van jou; Speul all...

Veja a letra completa da música E-mail En Fax


4. Het Witte Lied

Hier is 't lied, 't witte lied, 'n lied vur alleman; Vur u meneer en u mevrouw, naw de 't misschien nog kan; Agressie lekt vort zu normaol, we is hier on de hand; Oit denk ik: "Potverdorie zeg, blijf ...

Veja a letra completa da música Het Witte Lied


5. Ik Kom Uit Rooi

refr.:; Ik kom uit Rooi, de vein ik moi; 't Is hil gewoon, de'k hier gere woon; Want we zen de gruunste van 't laand; Ja, de is Rooi on d'n Dommelkant; 't Is ons durp, 'n dorp mi hil vil kleur; 't Is ...

Veja a letra completa da música Ik Kom Uit Rooi


6. In Ons Stamcafe

In ons stamcafe is het loat vurde ge't wit; Ik blijf zitte wor ik zit; In ons stamcafe is ieder liedje 'n hit; Ik blijf zitte wor ik zit; In ons stamcafe wor d'r soms iemes pit; Ik blijf zitte wor ik ...

Veja a letra completa da música In Ons Stamcafe


7. Ins Per Jaor

Ins per jaor, dan geef ik al seinds jorre een groot fist; Zund zeg ik nog oit de g r' toen nie bent gewist; Mer ditte joar, dan godde mer 's mee; Want 't word groot fist be ons in 't cafe; refr.:; He ...

Veja a letra completa da música Ins Per Jaor


8. Nieuw Brabants Volkslied

refr.:; Ik kom uit Brabant, kunde gij de zien; Ik kom uit Brabant, of hurde de misschien; Oh kunde-t ruike bovendien; Mer ik wil nie ruile, nog nie misschien; He'n ze bij ullie zoveul rassen rn veul k...

Veja a letra completa da música Nieuw Brabants Volkslied


9. Nor de Zon

refr.:; Joa, ik gao van 't jaor 's op vakantie; Wijd-e-weg van m'n balkon; Jao, ik gao van 't jaor es ik de kans zie; Nor 't zuije, nor de zon; Jao, de zon in het zuije, die wil 'k oe laote zien; Dus ...

Veja a letra completa da música Nor de Zon


10. Van Harte

refr.:; Al jorre zen we saome. Mer 't wordt noit gezeed; Toch ben ik zu gere be ouw; En ik heb 't in die jorre noit outgeleed; Dorum is di lieke, di lieke vur ouw; Dorum is di lieke, di lieke vur ouw;...

Veja a letra completa da música Van Harte