Nap de La Mar

Nap de La Mar - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "n"

Conheça as 2 letras de músicas de Nap de La Mar cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Dat Heeft Nappie Gedaan

Toen ik jong was en er werd in huis iets gebroken; Dan werd ik daarover altijd aangesproken; 'k Kreeg overal de schuld van ik wende er an; En zei al vooruit: dat heeft Nappie gedaan; Ik bracht met mij...

Veja a letra completa da música Dat Heeft Nappie Gedaan


2. Voor Rotterdammers Is Dat Goed Genoeg!

Als er een koe of varken is gestorven; Bij 't een of ander boertje in de buurt; Dan wordt 't cadaver, al is 't ook bedorven; In stillen nacht naar Rotterdam gestuurd; En als ze onze dienders kunnen fo...

Veja a letra completa da música Voor Rotterdammers Is Dat Goed Genoeg!