I.O.S. (Is Ook Schitterend)

I.O.S. (Is Ook Schitterend) - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "i"

Conheça as 36 letras de músicas de I.O.S. (Is Ook Schitterend) cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. 1 Minuut

Er komt niets zinnigs meer uit deze handen; en deze voeten gaan nu even nergens heen; dit hart is even lamgeslagen; maar nog niet van steen; dus blijf ik zoeken blijf ik verder vragen; heeft u haar mi...

Veja a letra completa da música 1 Minuut


2. Alles Wat Ik Zie

Het is laat; en ik krijg je maar niet uit m'n kop; ik moet eruit want ik hou het niet uit; en je laat me niet los; de stad draait om me heen; de stad beeft de stad bruist; de stad leeft; ik zoek in de...

Veja a letra completa da música Alles Wat Ik Zie


3. Als Ik M'n Ogen Sluit

Nu... Komt 't langzaam terug; In 't laatste uur van weer een lange trage dag; Eenvoudig voortbestaan; Denk ik terug aan alles wat ik heb beleefd vandaag; Want 't gaat te snel voorbij; Maar als ik m'n ...

Veja a letra completa da música Als Ik M'n Ogen Sluit


4. Altijd Wel Iemand

Er is altijd wel iemand die meer aan je denkt; altijd wel iemand voor wie je de hele wereld bent; er is vast wel een man vast wel een vrouw; die beter luistert dan ik en die alles zou doen voor jou; ;...

Veja a letra completa da música Altijd Wel Iemand


5. Aurora

Verse 1:; & now I see the light ahead. (with you); & now I see all but red. (from you); I walk the clouds, I walk the seas. (for you); Create the sky that carries me. (feel you); Pre:; The love I feel...

Veja a letra completa da música Aurora


6. Bijna Vanzelf

Soms zit het in de regen die valt; soms in het onverwachte licht van de zon; het komt soms in het holst van de nacht; of in de stilte die valt voor de storm; maar als het je vindt; heet het welkom en ...

Veja a letra completa da música Bijna Vanzelf


7. Dag En Nacht

Je komt overal en je kent iedereen; En jij gaat 't maken, dat zien ze meteen; 't staat in de bladen en de sterren geschreven; En niets of niemand houdt je nu nog tegen; De dagen gaan snel en de nachte...

Veja a letra completa da música Dag En Nacht


8. De Storm

De stilte valt uit de bomen; er ritselt nog geen blad; de hitte drukt zwaar op de schouders; van de roerloos wachtende stad; Mensen op de terrassen grijpen; hun jassen vast voor het begint; de hele we...

Veja a letra completa da música De Storm


9. Duivel Van de Nacht

Voorbij, die goeie ouwe tijd; We moeten door, heimwee zonder spijt; Deze stad is leger dan ik dacht; Wachtend op het vallen van de nacht; Te laat, om er lang bij stil te staan; Zijn de jaren te snel v...

Veja a letra completa da música Duivel Van de Nacht


10. Half Zeven

Niets zal meer 't zelfde zijn; Je houdt je groot maar voelt je klein; Je leeft in 't verleden; En je houd 't toch niet tegen; Dat alles straks voorbij zal zijn; Dat je er niet meer bij zult zijn; Hoe ...

Veja a letra completa da música Half Zeven


11. Heel Even Maar

De dag... is al aardig ver heen; De stad komt tot leven... Ik zit hier moederziel alleen; Dit is alles wat ik heb; Ik heb mijn deel gegeven; Dit was 't dan... hier laat ik het bij; Alles lijkt langs m...

Veja a letra completa da música Heel Even Maar


12. Hemel En Aarde

Ze vraagt om antwoord; Maar ik ben de vraag alweer kwijt; Ze vraagt me wat ik dan verwacht; Ze is toe aan zekerheid; Maar ik draai me om; Ik kan het niet meer aan; Ik kan er niet tegen, Hemel en aarde...

Veja a letra completa da música Hemel En Aarde


13. Het Feest

Je bent nog niets veranderd, zoals je daar nu staat; Als ik je terug zie na al die tijd; Dan denk ik weer aan hoe 't was en hoe 't zou moeten zijn; Ik zou nog steeds alles voor je doen; Maar je loopt ...

Veja a letra completa da música Het Feest


14. Het Vuur

Dichterbij, raak me aan; Achteruit, laat me gaan; Deze dans is voor mij; Dit moment gaat nooit voorbij; Laat me zien, hoe je lacht; Vertel me wat je nu van mij verwacht; Op zoek naar het vuur; Reddelo...

Veja a letra completa da música Het Vuur


15. Hoe Het Voelt

Ik zie na al die tijd; zo onverwacht, onvoorbereid; Loop ik weer in zeven sloten; tegelijk; Je bent weer even zo dichtbij; 'k was dit gevoel al tijden kwijt; Het mag dan over zijn; het is nog niet voo...

Veja a letra completa da música Hoe Het Voelt


16. Hoofd Onder Water

Lag het aan mij; Of lag het aan jou m'n lief; Was het de tijd; Wilden we dat gewoon niet zien; Jij vondt toch ook; Dat het zo echt niet langer kon; Dit spel; We speelden het uit; Maar geen van ons bei...

Veja a letra completa da música Hoofd Onder Water


17. Iedereen

De tijd staat even stil als je voorbij komt; Op zomaar een morgen; Totaal onverwachts; En 't is net alsof de zon even doorbreekt; M'n hart voor m'n hoofd spreekt; Bij het zien van je lach; En iedereen...

Veja a letra completa da música Iedereen


18. Ik Wil Jou

Al die nevels in m'n kop, en al die twijfels; Ik staarde nachten lang naar het plafond; Ik dronk ik at ik sliep niet meer, en door de wolken; Scheen nog niet het kleinste straaltje zon; Ik kon er met ...

Veja a letra completa da música Ik Wil Jou


19. In M'n Armen

Liefste laat me nu niet alleen; We vergeten even de wereld om ons heen; En liefste, het is nog niet te laat; Ik kan het ook niet helpen; Dat het gaat zoals het gaat; refrain:; In m'n armen de rest van...

Veja a letra completa da música In M'n Armen


20. Is Dit Nu de Liefde

Ik doe de voordeur open, en zie je daar staan; Ik zeg kom binnen hallo, En omhels je; Maar ik kijk je niet aan; En jij lijkt niets te merken; Vertelt me over je dag; En ik weet wel dat ik absoluut nie...

Veja a letra completa da música Is Dit Nu de Liefde


21. Laat Het Licht Aan

Ze zeggen dat 't anders wordt; Dat 't beter wordt; Dat de tijd de wonden heelt; Ze zeggen dat 't overgaat; Als je ouder wordt; ...Ze zeggen zoveel; Ze zeggen dat ik niet bang hoef te zijn voor het don...

Veja a letra completa da música Laat Het Licht Aan


22. Laatste Keer

Je zit voor je uit te staren; Is er iets; Zijn het de wereld of de mensen; Of zie je nu het grote niets; Dat je aanstaart uit het donker, Van de rand van je bestaan; Vanaf de puinhoop van de kansen; D...

Veja a letra completa da música Laatste Keer


23. Mag Ik Bij Je Blijven

Ik woel wat door je haren; Langzaam wordt het laat; Ik lees in je ogen; Dat je niet wilt dat ik ga; Deze nacht is nog lang; Al is de kaars al bijna op; De kamer wordt donker; En het gevoel komt weer o...

Veja a letra completa da música Mag Ik Bij Je Blijven


24. Mooie Woorden

Mooie Woorden; Ik zie je lopen, maar ik zeg maar niets; Omdat er niets te zeggen is; 't Is lang geleden en wat er is geweest; Heb ik nooit echt gemist; We zeiden altijd dat we vrienden zouden blijven;...

Veja a letra completa da música Mooie Woorden


25. Natuurmonumenten

Vuilniszakken langs de straten; Lege flessen, oud papier; Afgedankte apparaten; We zetten alles zomaar neer; Oude meubels, wasmachines; Chemisch afval, groot of klein; Zakken vol met goede kleren; Omd...

Veja a letra completa da música Natuurmonumenten


26. Niemand

De nacht valt zwaar; In de schaduw van de ondergaande zon; We zijn weer terug gekomen; Op de plek waar het begon; En twee mensen gaan hun eigen weg van hier; En hier eindigt het verhaal; Maar het boek...

Veja a letra completa da música Niemand


27. Nu Is Het Tijd

Kijk, luister; Voel hoe het gaat; Je leest 't in de ogen; Van mensen op straat; Te lang stond alles stil; De vaart was uit 't leven; En even leek het net of je vergeten was; Dat 't anders kan; refrain...

Veja a letra completa da música Nu Is Het Tijd


28. Storm

De stilte valt uit de bomen; Er ritselt nog geen blad; De hitte drukt zwaar op de schouders; Van de roerloos wachtende stad; Mensen op de terrassen grijpen; Hun jassen vast voor het begint; De hele we...

Veja a letra completa da música Storm


29. Uit Balans

Als ik soms wat afwezig lijk; En jij me met je woorden niet bereikt; Zeg dan maar even niets; En laat me maar, het is zo weer voorbij; Dan doe ik weer gezellig mee; Of ik dankbaar en tevreden ben, Met...

Veja a letra completa da música Uit Balans


30. Uit de Schaduw

Van het vallen van de avond, tot het einde van de nacht; Heb je weer eens tever gezocht, terwijl het voor je voeten lag; Je bent van ver gekomen, je hebt het ver gebracht; Dus als het even tegenzit, b...

Veja a letra completa da música Uit de Schaduw


31. Voltooid Verleden Tijd

Een volle asbak, lege glazen; Staren me aan vanaf de bar. Jij hebt net je kruk verlaten; Ik heb je niet eens weg zien gaan. Ik wenk de barman vul de glazen. En denk nog jij komt zometeen; Mensen lache...

Veja a letra completa da música Voltooid Verleden Tijd


32. Voordat Ik Ga

Sta niet stil bij wat geweest is; Gedane zaken nemen toch geen keer; Ik kijk alleen nog maar vooruit; Waar elke zonnestraal een nieuw begin is; En elke regenbui een schone lei; En elke dag een nieuw a...

Veja a letra completa da música Voordat Ik Ga


33. Zaterdagnacht

Zaterdagnacht, kwart over twee; Ik zie je wel staan, je kijkt om je heen; Je wikt en je weegt, je wilt niet alleen; Ik weet wie je zoekt, maar ik ga niet mee; refrain:; Ik mis je niet, nee ik mis je n...

Veja a letra completa da música Zaterdagnacht


34. Ze Speelt Met Mij

Ze danst met mij; Ze draait haar lichaam om 't mijne; Ze speelt met mij; En ik dans in haar maat; Ze neemt me mee; Naar het einde van de dansvloer; Ze praat met met mij; En ze zegt de mooiste woorden;...

Veja a letra completa da música Ze Speelt Met Mij


35. Zeg Me Dat Ik Leef

Zwijg me over liefde; Ik denk dat ik die nooit echt heb gekend; Als iemand te dichtbij kwam; Ben ik altijd weggerend; Zeg me wie ik ben en ik geef je gelijk; Ik ken het gezicht niet meer dat ik zie; A...

Veja a letra completa da música Zeg Me Dat Ik Leef


36. Zo Zie Ik Haar Graag

Zoals ze daar zit; Half in het licht; Als ze stil en gedachteloos; Voor zich uit zit te staren; En ik kijk als ze slaapt; Hoe ze stil naast me ligt; Hoe ze langzaam verdwijnt in een droom; Een rustig ...

Veja a letra completa da música Zo Zie Ik Haar Graag


Amazon Music Unlimited