Ina Van Faassen

Ina Van Faassen - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "i"

Conheça as 4 letras de músicas de Ina Van Faassen cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. De Horror Ligt Op Straat

Wij zijn toch eigenlijk maar doof en blind geboren; Dus haten stilte en zijn bang voor elke nacht; Wie niet zijn eigen angstgehuil wil hoeven horen; Moet harder lachen; zo is 'horror' dus bedacht. En ...

Veja a letra completa da música De Horror Ligt Op Straat


2. Huwelijksnacht

Ik lag te slapen in mijn huwelijkssponde; Maar sliep niet meer toen het geluid; Mijn oor bereikte, door de ruit; Zag ik het rijtuig staan; ik was gevonden; De Dood steeg uit, zijn zeis nog ongeschonde...

Veja a letra completa da música Huwelijksnacht


3. Morgen Neem Ik Bloemen Voor Je Mee

Ik ga niet vaak meer naar het huis; Waar jij bent opgenomen; D'r zal wel niets veranderd zijn; Maar morgen wil ik komen; Je zult, denk ik, wel niet beseffen; Dat ik naar je kijk; Mijn lief, je bent al...

Veja a letra completa da música Morgen Neem Ik Bloemen Voor Je Mee


4. Voetnood

Mijn ogen draaien weg; M'n handen blijven wapperen; M'n oren kunnen klapperen; Vooral als ik iets zeg; Ik laat m'n neus maar lopen; En laat gewoon een traan; Maar m'n voeten, ja m'n voeten, nee m'n vo...

Veja a letra completa da música Voetnood


Amazon Music Unlimited