Ian Thomas Hoelen

Ian Thomas Hoelen - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "i"

Conheça as 17 letras de músicas de Ian Thomas Hoelen cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Another Round

She came out of the blue like it was nothing; (It was nothing); Made my heart melt for a day but you're frozen; (but you're frozen); And now that I'm down down on my knees girl; I'm looking for somebo...

Veja a letra completa da música Another Round


2. Autograph

twa's zo'n gewone dag; je weet wel een beetje saai; met de ontelbare uren die niet vooruitgaan; maar toen liep jij voorbij; en ik dacht ik wil haar voor mij; mijn hart ging echt tekeer heen en weer en...

Veja a letra completa da música Autograph


3. Autograph (English Version)

It was just another day hanging on the level; Weather incredible waiting daydreaming 'bout you; Then I saw you pass my way, looked just like in the magazine; Made my heartbeat stop pop I was onto you;...

Veja a letra completa da música Autograph (English Version)


4. Baby (Justin Bieber Cover)

(Ohh wooaahhh) x3; Je zegt ik wil je; Mijn nummer een; Wanneer je mij roept; Kom ik meteen; Je wil mijn liefde; Ik wil jou hart; Wij horen samen en nooit meer nooit meer apart; Zijn wij een koppel ? W...

Veja a letra completa da música Baby (Justin Bieber Cover)


5. Dans De Wereld Rond

Ik voel me goed; Het leven is mooi vandaag; Ik hoor m'n hart zingen; Ik voel me goed; Want jij zei "ik hou van jou"; Jij deed de klok verspringen; En alles zindert zo zacht; Alles trilt en beeft; (tri...

Veja a letra completa da música Dans De Wereld Rond


6. Girl You Are Mine

Wolken die zomaar verdwijnen; Regen valt zo langs de heer; Want als jij bij mij bent, als je lacht; Dan is niets meer wat het lijkt; Alles word anders dan ik dacht; No ones going to stop us; We're a v...

Veja a letra completa da música Girl You Are Mine


7. Haters

Jullie haters hebben niks op mij, dus doe een stap opzij. Want ik kom harder dan ooit, ja ik kom harder dan ooit. Ik laat je praten, want wie ben jij? Doe alsof het me niet stoort want, jullie maken m...

Veja a letra completa da música Haters


8. I Love You

I love you, love you; I need you, need you; Wij horen bij elkaar; I love you, love you, zing ik speciaal voor haar; I need you, need you, wij horen bij elkaar; I love you, love you, jij doet mijn hart...

Veja a letra completa da música I Love You


9. Kiss Kiss

Kiss Kiss; Kiss Kiss; Kiss Kiss; Kiss Kiss; jou ogen zijn mooier dan elke ster die ik zie , jij straalt nog meer; en met jou voelt alles mooier en beter. ; ik wil naar de maan en terug; grenzen zijn o...

Veja a letra completa da música Kiss Kiss


10. La La Land

Let's go; Let's go; Let's go; Let's go; If you wanna be a star girl; I spent dollars on your feet; This may be in a dream girl; I'll protect you everywhere; If we fall down below girl; Catch one time ...

Veja a letra completa da música La La Land


11. Life Is Good

Well the morning's come and you're on the run, gotta keep the family fed; Last night's drinking kind of ruined your thinking and you're feeling light in the head; You don't know what's right, and you ...

Veja a letra completa da música Life Is Good


12. Rain

So this was our life; And this was our world; I'ma keep driving till I find you; And I don't know how; But all I know now is that I won't stop; Until I do so I keep looking out I'ma keep it going I ca...

Veja a letra completa da música Rain


13. Slow Down

Move fast in the city lights; Step aside of the pretty lights; Take time to take your way; The sun goes down and we begin to; Get lost in the shadows; You can't find of the weirdo's; When seconds turn...

Veja a letra completa da música Slow Down


14. Turn The Tide

She's in her darkest hour; It's a domestic fight; She's gazing down the tower; She wants to take a flight; There's something with his head; Cause school is just too tough; He wants to cut his thread; ...

Veja a letra completa da música Turn The Tide


15. Without You

Ik zit te staren door het raam; In gedachten zie ik je staan; Zoveel dingen die ik zeggen wil; Zoveel dingen ongedaan; Ik speel een spel of kijk tv; En toch krijg ik jou niet uit mijn hoofd; Vrienden ...

Veja a letra completa da música Without You


16. You Are The One

Jij bent alles wat ik wil mijn Babe; Alles wat mijn hartje diep verlangt; When I am With You I feel so good babe; You Are The One; You are The one; Zie ik er vandaag goed uit ? vraagt zij altijd aan m...

Veja a letra completa da música You Are The One


17. You Got Me Down

Ik voel adrenaline. T'is gek misschien maar ik wil nog meer; Hoe je naar me gaapt en staart, t'is de hemel op aard; een ringtone op men Phone ik zie je naam, een wereld die blijft staan; Een ringtone ...

Veja a letra completa da música You Got Me Down


Amazon Music Unlimited