Het Rainbow Kwartet

Het Rainbow Kwartet - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 3 letras de músicas de Het Rainbow Kwartet cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Mona

refr.:; Mona was m'n ware liefde; Mona was toen alles voor mij; Mona was m;n ware liefde; Maar die liefde ging zo snel voorbij; Voor mij had de wereld geen enkele zin; Tot het moment dat zij kwam; Die...

Veja a letra completa da música Mona


2. Oh Barbara

Oh Barbara, oh Barbara; Oh Barbara, oh Barbara; Met jou dans ik de hele nacht; Ja Barbara, de hele nacht; Ik maak met jou alleen plezier; Van 's avonds acht tot 's morgens vier; Oh Barbara, oh Barbara...

Veja a letra completa da música Oh Barbara


3. Wakadi Wakadoe

refr.:; Als ik zeg wakadi wakadoe; Ga dan weg zonder spijt naar je moe; Kan je missen als 'n kies die ik van de pijn verlies; Ja dan zeg ik steeds weer wakadoe; Als ik schreeuw door het huis Wakadi; W...

Veja a letra completa da música Wakadi Wakadoe


Amazon Music Unlimited