Het Hamelen Koor

Het Hamelen Koor - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 28 letras de músicas de Het Hamelen Koor cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Ach, Ach, Rattenvanger

Elke keer weer lig ik in m'n bed; En prakkiseer meer en meer; Keer op keer lig ik in m'n bed; Tuur ik naar de muur, tik zegt de klok; Tik tok, tik tok, Knap zegt 't vuur; slaap, zegt de nacht; Droom, ...

Veja a letra completa da música Ach, Ach, Rattenvanger


2. De Minnestreel Met Wapperig Haar

Wij waren een meisje met goudblond haar; Met rokken, wijd en (?); En prinsen stonden altijd klaar; En maakten ons de tijd plezierig; Maar hoe zij lachten om 't gevaar; Maar hoe zij schermden met elkaa...

Veja a letra completa da música De Minnestreel Met Wapperig Haar


3. De Poedelpoel

refr.:; Hier zit de winnaar van de Poedelpoel; Van de Poedelpoel, van de Poedelpoel; De onbedoelde winnaar van de Poedelpoel; Van de Poedelpoel, van de Poedelpoel; D'r zijn misschien nog mensen, die b...

Veja a letra completa da música De Poedelpoel


4. De Thee Is Heet En de Taart Staat Klaar

Hiephoera voor 't jonge paar; De thee is heet en de taart staat klaar; Iedereen krijgt een reuzepunt; Haal 'm met een handkar, als je kunt; 't Is een taart naar mijn idee; 'k Nam speciaal gereedschap ...

Veja a letra completa da música De Thee Is Heet En de Taart Staat Klaar


5. Een Land Van Wrevel En Venijn

De goedzak laat zich foppen; De wijsgeer wordt gehoond; De gulle gever geeft zich arm; Ook eerlijkheid houdt slechts niet warm; En wordt met lucht beloond; (?) 't slecht is en geen zorgen; Hij vlucht ...

Veja a letra completa da música Een Land Van Wrevel En Venijn


6. Een Windmolen Draait Als de Wind Waait

Een bakker stookt eerst 't vuur op, want; Je bakt alleen brood als je oven brandt; Dus haalt 'ie eerst hout voordat 'ie bakt; Maar die heeft alleen hout als een houthakker hakt; Een smid smeed zwetend...

Veja a letra completa da música Een Windmolen Draait Als de Wind Waait


7. Er Is Een Lied Dat Komt En Dat Gaat

Er is een lied dat komt en dat gaat; Als de diri-diri-dom, als de wind en de regen; Dat al wie onder de mistletak staat; Daaronder die tak de vrijheid laat; Diri-diri-geer, lief wat wil je meer; Diri-...

Veja a letra completa da música Er Is Een Lied Dat Komt En Dat Gaat


8. Geen Tijd Voor Holle Bolle Gijs

refr.:; Geen tijd voor Holle Bolle Gijs; Voor Holle Bolle Gijs, want we gaan op reis; Nee, geen tijd voor Holle Bolle Gijs; Voor Holle Bolle Gijs, want we gaan op reis; De Holle Bolle Gijs-boom moet v...

Veja a letra completa da música Geen Tijd Voor Holle Bolle Gijs


9. Gejaagd Door de Wind

Daar buiten lost het wolkendek; Op in witte wolkenflarden; Net was de hemel zwart als pek; Waarin zich nevels zwart verworden; Er komt een eind aan alle grauw; Wolken liggen n aan nek; Daarachter word...

Veja a letra completa da música Gejaagd Door de Wind


10. Gonda Van Hillegom

Gonda, Gonda, Gonda van Hillegom; Prachtige reuzeblom; Hoor naar je reuzegom; Gonda, Gonda, open 't raam; Want je aanbiddertje buldert je naam; Want je aanbiddertje buldert je naam; Gonda, Gonda, Gond...

Veja a letra completa da música Gonda Van Hillegom


11. Grote Grutten Wat Een Grote Grot Is Dat

Echo... Echo... ; Echo... Echo... ; refr.:; Grote grutten, wat een grote grot is dat; Moet je horen wat een holle echo (echo... echo...); In m'n leven zag ik grote grotten zat; Van grote grotten ben i...

Veja a letra completa da música Grote Grutten Wat Een Grote Grot Is Dat


12. He Kom Op Het Balkon

He, kom op 't balkon; Ik klom in de klimop wanneer ik dat kon; Ik klom in de bomen wanneer ik dat wou; Gooi daar m'n serenade voor jou; Ludwientje; He, kom laat me niet staan; Je jongen staat buiten, ...

Veja a letra completa da música He Kom Op Het Balkon


13. Hemeltje Hemeltje Wat Een Breed Bed

Toen ik was geboren had mijn moe geen rooie cent; Dus sliep ik in een haverkist, dat was ik ook gewend; Een oude lap als deken, de matras die heb ik nog; Een zak met hooi dat kriebelde, maar maffen de...

Veja a letra completa da música Hemeltje Hemeltje Wat Een Breed Bed


14. Het Vliegend Vloerkleed Kamerbreed

't Vliegend vloerkleed 'Kamerbreed'; Dat brengt je overal heen; En als je nou de naam maar weet; Vertel die naam aan Kamerbreed; Dan brengt 'ie je meteen; 't Valt, 't duikt, het wiebelt niet; Het vlie...

Veja a letra completa da música Het Vliegend Vloerkleed Kamerbreed


15. Iene Miene Mom

refr.:; Iene miene mom, iene miene mom; Iene miene mom, iene miene mom; Iene miene mom, iene miene mom; Iene miene mom, iene miene mom; refr.(2x); Hak met 't bijltje, prik met de priem; Klap met de zw...

Veja a letra completa da música Iene Miene Mom


16. Ik Ben Een Heel Klein Beetje Moe

Wanneer ik vroeger met een kar mee reed; Waarop m'n vader naar de markt toe ging; Omdat hij daar z'n goede lakens sleet; Aan mooie dames, duur gekleed; Had ik een hele dag voor mij alleen; Dat ik kon ...

Veja a letra completa da música Ik Ben Een Heel Klein Beetje Moe


17. In Een Spelonk

De regen ritselt in 't ravijn; De grot is groot en ik ben klein; De wind giert met een enge piep; En zou je denken dat ik sliep; Dat dacht je maar; De grond is hard en kil en klam; Het koude kampvuur ...

Veja a letra completa da música In Een Spelonk


18. Meester Spicht

Meester Spicht zei tegen ons; Vandaag maar een ding leren; Ik heb een heel mooi lied gemaakt; Vanmorgen bij het scheren; Daarin staat hoe blij we zijn; En hoe we het waarderen; Ga naar de burgemeester...

Veja a letra completa da música Meester Spicht


19. Nacht En Ontij

De maan zal wel aan de hemel staan; Maar ik zie 'm voorlopig niet; We vliegen op 't onbekende aan; Met een moedig en dapper lied; Maar ik mag niet mijn ogen sluiten; Voor kommernis en gevaar; Wij kunn...

Veja a letra completa da música Nacht En Ontij


20. Op 't Hofbal

Zachtjes met karaffen, boordevol met wijn; Zeulen door de zalen; Voor 't hofbal; Trappen op en af, en links langs de fontein; Zoete broodjes halen; Voor 't hofbal; Door de marm'ren gangen heen; Harnas...

Veja a letra completa da música Op 't Hofbal


21. Op Een Gele Bezem In de Zon

Vlieg je met me mee op een gele bezem in de zon; Deze is voor twee, kwam je op m'n bezem als je kon; 'k Wou dat mam me even zag; Dan zei ik haar nou 'goeiendag'; Zo even van m'n bezem in de zon; Wat e...

Veja a letra completa da música Op Een Gele Bezem In de Zon


22. Poppenkast Voor, Poppenkast Na

Ik dacht, toen ik een knaapje was; Ik ben er en m'n bal; Ik ben 't die de bal wegspeelt; Maar al met al; Denk ik dat 't niet zo is; Die bal ben jij; We zitten in een poppenkast; En iemand speelt met m...

Veja a letra completa da música Poppenkast Voor, Poppenkast Na


23. Prinsenlied (breken de Voordeur Open)

Wat moet het dacht ik zalig zijn; Wanneer een reus je kids napt; En jij een jaar op houtjes bijt; Totdat je een vals gebit hebt; En denkt hier kom ik nooit meer uit; Maar he wat zie ik ginds; Komt daa...

Veja a letra completa da música Prinsenlied (breken de Voordeur Open)


24. Reizen Op Een Reus

Goedendag, wij reizen op een reus vandaag; Wij reisden ook met vloerkleed Kamerbreed; Bezems vliegen aardig snel en heus niet laag; Hoewel ik de pompoen niet gauw vergeet; Koffers vliegen snel van noo...

Veja a letra completa da música Reizen Op Een Reus


25. Tijd Vliegt

Ik had mijn poppen op de plank gelegd; Ik had mijn opa goedenacht gezegd; Mijn moeder kwam die het venster sloot; Mijn nachtpon werd te klein; Ze zei: dat wordt je groot; Ik zei: ik kan de wijzers van...

Veja a letra completa da música Tijd Vliegt


26. Vermommen Is Een Vak

Hoewel ik tamelijk knap ben; En eigenlijk goed gebouwd; En iedereen die naar mij kijkt; Onmiddelijk van mij houdt; Wil het soms gebeuren; Dat ik toch denk kom; Het lijkt mij zeer verstandig; Dat ik mi...

Veja a letra completa da música Vermommen Is Een Vak


27. Waar Je Toekomst Ligt En Je Wiegje Stond

't Is prettig wanneer een pompoen je brengt; Als je vliegend tapijt door de wolken zwenkt; 't Is stukken goedkoper dan menigeen denkt; Ikzelf ben van vliegen weg; Zo'n grote lap zee is een toer per bo...

Veja a letra completa da música Waar Je Toekomst Ligt En Je Wiegje Stond


28. Welkom, Vlieg Waar Ik Wijs

Ik maakte vaak te voet een verre reis; Te paard ging ik vaak naar mijn ondergang; Nooit was de hemel zo neerslachtig grijs; Nooit eerder maakten mij wat wolken bang; Zoals de ene voor de ander schuift...

Veja a letra completa da música Welkom, Vlieg Waar Ik Wijs


Amazon Music Unlimited