Het Goede Doel

Het Goede Doel - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 54 letras de músicas de Het Goede Doel cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. 4 Films

Ademloos kijk ik naar haar; Ze staat op de rand en het huis staat in brand; (dertien hoog, aaaah); De held in 't wit, ik mag 'm niet; Hij is onderweg maar de auto heeft pech; (lekke band, ja ja ja ja)...

Veja a letra completa da música 4 Films


2. Alle Mensen Wonen Op de Aarde

In de laan staan hoge bomen; Fraai pakket natuur; Maar toch gaat straks de bijl er in; Want snoeien wordt te duur; Ik begrijp het helemaal; U baalt hier ronduit van; Maar u begrijpt toch zeker wel; da...

Veja a letra completa da música Alle Mensen Wonen Op de Aarde


3. Alleen

Met een slok op de auto in; Je denkt alleen maar aan je vriendin; Je hand ligt al op haar dij; Maar de auto van rechts is er iets eerder bij; Je staat zo alleen; Zo alleen, zo alleen, zo alleen; Je st...

Veja a letra completa da música Alleen


4. Alles Geprobeerd

Ik heb geen afscheid durven nemen; Want afscheid nemen dat doet pijn; Ik wilde je niet echt verlaten; Maar even op mezelf zijn; Om na te kunnen denken, uit te zoeken, bij te tanken; En om te ontdekken...

Veja a letra completa da música Alles Geprobeerd


5. Als Ik de Bouw Van Arnold Schwarzenegger Had

Als ik de bouw van Arnold Schwarzenegger had; Dan zou ik uren naar mezelf staan te kijken; Kraaiend van plezier en stralen van geluk; Zou ik nooit meer op mezelf willen lijken; Ik zou trots zijn op mi...

Veja a letra completa da música Als Ik de Bouw Van Arnold Schwarzenegger Had


6. Anders Dan Iedereen

Zeventien dagen lang; Heb ik rond haar huis gelopen; Maar ze werd alleen maar bang; En deed dus de deur niet open; 't Is in de hele stad bekend; Ze is bij mannen erg verlegen; Ze denkt misschien: "alw...

Veja a letra completa da música Anders Dan Iedereen


7. Atoombom

Het wordt nooit meer oorlog; Het wordt nooit meer vrede; Er wordt nooit en nergens honger meer geleden; Je bent nooit op tijd; Je komt niet meer te laat; En geen mens krijgt jou in het vervolg nog kwa...

Veja a letra completa da música Atoombom


8. Babies

Ik hou van vrouwen met zomersproeten; En lange benen met kleine voeten; Ik hou van meiden met zachte borsten; En harde lippen maar zonder korsten; Ik hou van feesten bij de buren; Een beetje kijken, e...

Veja a letra completa da música Babies


9. België

Waar kan ik heen, ik kan niet naar Duitsland; Kan niet naar Duitsland, daar zijn ze zo streng; Waar kan ik heen, ik kan niet naar Chili; Kan niet naar Chili, daar doen ze zo eng; 'k Wil niet wonen in ...

Veja a letra completa da música België


10. Belgie '91 Mix

'k Wil niet naar Duitsland, daar zijn ze zo streng; 'k Wil niet naar Chili, dat is me te eng; 'k Wil niet naar Koeweit, de lucht is te slecht; En de U.S.S.S.R., dat land bestaat niet echt; 'k Wil niet...

Veja a letra completa da música Belgie '91 Mix


11. Blij Dat Ik Je Weer Zie

Ik wist niet dat ik je pjn deed; Ik wist niet dat je huilen zou; Ik heb je toch direct gezegd; Dat ik van een ander hou; Neen, ik zal je nooit vergeten; Zolang het duurde was het goed; Maar ik kan nie...

Veja a letra completa da música Blij Dat Ik Je Weer Zie


12. Bobby

'n Man ligt te verdrinken in de gracht; Het duurt wel even voor een mens verdrinkt; Dus iedereen die staat te kijken wacht; Tot er iemand anders in het water springt; Er zijn er zeven onder met een zw...

Veja a letra completa da música Bobby


13. Brood En Spelen

Geef de mensen wat ze willen; Te vreten; Iets om de honger te stillen; Een bezigheid... tegen het vervelen; Geef ze brood en laat ze spelen; Geef de mensen wat ze willen; Te vreten, nee, iets lekkers;...

Veja a letra completa da música Brood En Spelen


14. De Idioot

Als ik 's morgens de krant lees; Moet ik om de hele derde wereld janken; Overal zijn er weer negers doodgemaakt; En ik ben... mooi een blanke; Hoe durven ze toch steeds weer te beweren; Dat elke neger...

Veja a letra completa da música De Idioot


15. De Muren Zijn Te Dun

's Morgens is m'n buurman niet te harden; Dan smaakt de koffie of te sterk of te slap; Dan loopt hij precies een uur op haar te vitten; Maar voordat hij de deur uitgaat belooft ie beterschap; Dan zoek...

Veja a letra completa da música De Muren Zijn Te Dun


16. De Plaat Sloeg Af En Het Gesprek Viel Stil

refrain:; De plaat sloeg af en het gesprek viel stil; Zou ze willen blijven; Ik sloeg mijn arm voorzichtig om haar heen; Maar ik voelde haar verstijven; Ik wil het liefste met vakanie naar Japan; Het ...

Veja a letra completa da música De Plaat Sloeg Af En Het Gesprek Viel Stil


17. Diep In Mijn Hart

Vanavond ga ik lekker vroeg naar bed en sla de dekens om me heen; Daar wordt niet langer om gevochten, ons bed is nu voor mij alleen; Je hand rust niet meer op m'n zij, ik zet m'n nagels niet meer in ...

Veja a letra completa da música Diep In Mijn Hart


18. Eenvoud

Alles draait om de eenvoud; Als de kachel brandt dan heb je het niet koud; Alles draait om de eenvoud; En wat niet goed is wat niet goed is dat is fout; Alles draait om de eenvoud; Als je niet slikken...

Veja a letra completa da música Eenvoud


19. Eeuwige Kerst

Ik hoor nergens bij; Ik ben uitgestoten; Ik kan nergens naar binnen; Dit feest is besloten; Geen krant om te lezen; Er is niets op tv; De Heer wordt geprezen; Ik kan alleen maar dromen; Wat ouder lijk...

Veja a letra completa da música Eeuwige Kerst


20. Ergens Ben Ik Nergens

Ik heb vriendinnen, om precies te zijn: twee; Een om mee te praten en een voor meer prive; De ene, die heeft tv en de ander, daar slaap ik mee; Ik hoef niet te trouwen, ik blijf liever vrij; En samenw...

Veja a letra completa da música Ergens Ben Ik Nergens


21. Franse Auto

Ik liep nogal snel de trap af; Want de bel, die bleef maar gaan; Ik voel me altijd schuldig; Mensen in de kou te laten staan; Ik brak mijn been op vele plaatsen; Want ik vergat de laatste tree; Maar i...

Veja a letra completa da música Franse Auto


22. Geboren Voor Het Geluk

Ik liep nogal snel de trap af; Want de bel die bleef maar gaan; Ik voel me altijd schuldig; Mensen in de kou te laten staan; Ik brak m'n been op vele plaatsen; Want ik vergat de laatste tree; Maar ik ...

Veja a letra completa da música Geboren Voor Het Geluk


23. Gijzelaar

Ik kon 's morgens nooit opstaan; Want de wekker liep nooit af; Ik kon dus ook niet naar mijn werk toe; Omdat ik dan dus maf; M'n baas bengeep me niet; Hij reageerde negatief; Ik heb het met praten gep...

Veja a letra completa da música Gijzelaar


24. Het Gaat Om de Sport

Bij de derdeklas-amateurs, ben jij een goeie back; Iedereen verdedigt je inzet, want elke tegenstander trap je lek; En dan moeten ze niet klagen, voetbal is een mannensport; En komen ze je niet voorbi...

Veja a letra completa da música Het Gaat Om de Sport


25. Hou Van Mij

Steeds als ik een brug met woorden sla; Dan wordt 'ie weer zo wankel als de pest; En elke keer als ik je weer benaderen wil; Dan lukt me dat niet al te best; Ik nam dikke bossen bloemen voor je mee; K...

Veja a letra completa da música Hou Van Mij


26. Iets Van Gevoel

Hij liep van haar te dromen; Heel stil in het geheim; Want liefde moest van beide kanten komen; Die droom dat was een mooi begin; Maar meer zat er helaas niet in; Want zij ging met een ander samenwone...

Veja a letra completa da música Iets Van Gevoel


27. Ik Dans, Dus Ik Besta

Ik herkende haar op afstand; Ik zag direkt dat zij 't was; Zes jaar lang m'n stille liefde; Zes jaar voor me in de klas; Dat ik ooit haar schaduw was; Dat heeft ze nooit geweten; Ik sprak haar aan maa...

Veja a letra completa da música Ik Dans, Dus Ik Besta


28. Ik Krijg Je Wel

Ik hield van Madonna; Want jij vond dat een prachtige vrouw; 'k Zag de ondergaande zon; En ik was in gedachten bij jou; Ik zag duizend gezichten; Ik liep duizend gezichten voorbij; En ik verdronk in j...

Veja a letra completa da música Ik Krijg Je Wel


29. Ik Zit Nergens Mee

Als een politicus liegt staat het morgen gedrukt; De onderhandelingen zijn niet geslaagd; Maar ook niet mislukt; En we mogen niet klagen; Als ons een poot wordt uitgerukt; Het loopt allemaal zwaar uit...

Veja a letra completa da música Ik Zit Nergens Mee


30. In Het Leven

Ik zag je lopen, ik liep je voorbij en wou wat bedenken; Maar jij bedacht wat voor mij en zei; "Loop maar mee, 'k woon hier maar even vandaan; En sta niet te twijfelen want anders blijf je maar staan"...

Veja a letra completa da música In Het Leven


31. Liefde Schijnt Zo Mooi Te Zijn

Ik heb eindeloze nachten op je liggen wachten; Alleen met mijn gedachten in het uitgestrekte bed; Ik heb uren liggen turen, gekeken naar de muren; De nacht kan eeuwig duren als je op jezelf wedt; refr...

Veja a letra completa da música Liefde Schijnt Zo Mooi Te Zijn


32. Met Open Ogen

Vanaf de dag dat ze kon lopen wou ze al een hond; Een die uit haar hand zou eten, een die ballen voor haar vond; Zo een waarmee ze kon gaan lopen; Vanaf het uur dat ze kon kijken zocht ze naar een vri...

Veja a letra completa da música Met Open Ogen


33. Mijn Geheim

Jij bent mijn geheim; De pleister die de wond verzacht; Het vangnet dat de val verwacht; Ja, jij bent mijn geheim; Jij bent mijn geheim; Tegen jou kan iets zeggen zonder dat ik praat; En weken kan ik ...

Veja a letra completa da música Mijn Geheim


34. Net Zo Lief Gefortuneerd

Vroeger wou ik altijd bij de brandweer; Want vuurtje stoken vond ik toch zo mooi; Een leeuwentemmer leek me ook zo spannend; Als ik stond te kijken voor de kooi; Cowboy had ik ook graag willen worden;...

Veja a letra completa da música Net Zo Lief Gefortuneerd


35. Niemand Weet Dat Jij Bestaat

Wil je weten wat mijn schulden zijn; Of mijn huur al is betaald; Er is altijd iemand die dat weet; Of dat heel snel achterhaalt; Ga niet raden hoeveel ik verdien; Of van welke vrouw ik hou; Een instan...

Veja a letra completa da música Niemand Weet Dat Jij Bestaat


36. Nooduitgang

Ik moest naar de gevangenis; Maar ik had niets gedaan; Ik wist wel wie de dader was; Maar 'k geef geen vrienden aan; Ik ga graag op bezoek; Maar ik blijf nooit al te lang; Waar is hier de nooduitgang;...

Veja a letra completa da música Nooduitgang


37. Sara

Hij had natuurlijk liever een ander kind gekregen; Een jongen of een meisje; Het maakt niks uit van te voren; Geen dokter kan verklaren waaraan het heeft gelegen; Ze noemen het maar toeval dat je ande...

Veja a letra completa da música Sara


38. Sinterklaas

Met Pasen denk ik aan Sinterklaas en stuur ik hem een kaart; Ik schrijf hem hoe het met me gaat en groet gelijk zijn paard; Ik maak een soort van grapje over de zak van Zwarte Piet; Maar Sint heeft he...

Veja a letra completa da música Sinterklaas


39. Souvenir

Op de tafel staat een asbak uit een echt Parijs' cafe; Zonder te blikken of te blozen nam jij die zomaar mee; De bloemenvaas met rozen is in Oost-Berlijn gekocht; Nadat je bijna had gevochten met een ...

Veja a letra completa da música Souvenir


40. Speciale Aanbieding

M'n eigen huis, de hele straat; Krijg jij van mij, ik heb ook leuke buren; M'n vaste baan, m'n gouwe plaat; Doe ik erbij, ik maak ook overuren; (Kijk 'm daar nou staan; Laat 'm niet gaan); Ik zie het ...

Veja a letra completa da música Speciale Aanbieding


41. Spijkerbroek

Je kunt best een spijkerbroek dragen als je pakweg dertig bent; En iemand die oud is, is echt niet minder intelligent; Iemand die wat ouder is heeft vaak een fascinerend hoofd; En bovendien is het bew...

Veja a letra completa da música Spijkerbroek


42. Sport

Sport, sport, sport, sport; Sport, sport, weg met sport; Niets is gezond waar je moe van wordt; Sport, sport, weg met de sport; Niets is gezond waar je moe van wordt; Sport, sport, weg met de de sport...

Veja a letra completa da música Sport


43. Tegenwoordig Wordt Weer Helemaal Als Vroeger

Een derdewereldbuik hoeft niemand hier te krijgen, je leeft gezond op hondenvoer uit blik; En laten we het nou reëel blijven bekijken, de meeste mensen waren veel te dik; Elk jaar op vakantie, dat is ...

Veja a letra completa da música Tegenwoordig Wordt Weer Helemaal Als Vroeger


44. Tempo Doeloe

Ik was een jaar of zes; Toen de hele klas met iemand liep; Mijn vriend had zelfs twee vriendinnen; En dat stak me toch wel diep; Dus in de pauze, op het schoolplein; Speelde ik expres alleen; Toen hij...

Veja a letra completa da música Tempo Doeloe


45. Tolerantie

refrain:; Met een beetje tolerantie; Ben je altijd op vakantie; Je hoeft nooit meer iets te vinden; We zijn af van het gezeik; Alle mensen zijn je vrienden; Want iedereen, die heeft gelijk; De een, di...

Veja a letra completa da música Tolerantie


46. Troost

Troost kan 'k je niet geven; Troost kan 'k je niet geven; Kom er zelf maar mee klaar; Het leven duurt maar even; Het leven duurt maar even; En daar leefde je ook naar; Wat kan ik je nog zeggen; Met ee...

Veja a letra completa da música Troost


47. Uit Vrije Wil

Op het strand smeert hij zich in met beschermingsfactor zeven; Om de hitte van de zon maar te verzachten; En hij doet snel een warme trui aan, wanneer het buiten vriest; Want op een longontsteking zit...

Veja a letra completa da música Uit Vrije Wil


48. Vandaag

'k Wil niet dat ik oud word 'k wil niet dat ik sterf; 't Kan mij niets meer schelen ik ruik het bederf; Ik kan niet meer slapen en ik ben wakker zat; 't Maakt weinig meer uit 'k heb alles gehad; Ik wi...

Veja a letra completa da música Vandaag


49. Vechten

Je kunt best vinden dat God bestaat; En alles gaan moet zoals het gaat; Dat er bazen moeten zijn en knechten; En dat daarover niet valt te vechten; En je mag best vinden dat iemand die gelooft; Zich v...

Veja a letra completa da música Vechten


50. Verliefd

Ik ga nu wel eens vroeg naar bed; Met een boek, een sigaret; Dan is het of ik je niet mis; Of ik het zonder jou wel red; Soms blijft iemand slapen een nacht; Maar die kan nooit zo zacht zijn als jij; ...

Veja a letra completa da música Verliefd


51. Vier Films

Ademloos kijk ik naar haar; Ze staat op de rand en het huis staat in brand; DERTIEN HOOG; De held in 't wit, ik mag 'm niet; Hij is onderweg, maar de auto heeft pech; LEKKE BAND; Een ruimteschip landt...

Veja a letra completa da música Vier Films


52. Vriendschap

Als kind had ik een vriend waarmee ik alles dee; Als hij begon te vechten, dan vocht ik met hem mee; En als ik in 't water sprong, dook hij er achteraan; Een mooiere vriendschap kon er in m'n ogen nie...

Veja a letra completa da música Vriendschap


53. Windstil

Als ik 's avonds vrij laat thuiskom, heel het eten ben vergeten; Haal jij je schouders op, woorden zijn zoek; Wanneer hoor ik je weer schreeuwen, zie ik tranen in je ogen; Zelfs 'ik hou van jou' klink...

Veja a letra completa da música Windstil


54. Zwijgen

Ik kan wel zeggen wat ik voor je voel; Wat ik van je wil en hoe ik het bedoel; Ik kan vertellen hoe ik het ervaar; De glimlach om je mond, de lichtval op je haar; refrain:; Maar ik kan veel beter zwij...

Veja a letra completa da música Zwijgen


Amazon Music Unlimited