Hermes House Band

Hermes House Band - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 20 letras de músicas de Hermes House Band cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Achter de Regenboog

Zwevend in een ledikant; Op weg naar dromenland; We vliegen hoog en droog; Achter de regenboog; Vruchten van de werkelijkheid; Drijvend in een zee van tijd; En in mijn fantasie; Hoor ik een symfonie; ...

Veja a letra completa da música Achter de Regenboog


2. Come On Eileen

Poor old Johnny Ray; Sounded sad upon the radio; Moved a million hearts in mono; Our mothers cried; Sang along, who'd blame them; you're grown, so grown, now I must say more than ever; come on eileen;...

Veja a letra completa da música Come On Eileen


3. Country Roads

Almost heaven, West Virginia; Blue Ridge Mountains, Shenandoah River; Life is old there, older than the trees; Younger than the mountains, blowing like a breeze; Are you ready to party? Chorus:; Count...

Veja a letra completa da música Country Roads


4. De Accu Van Mijn Hart

Elke stap die je zet die zet ik met je mee; Elk pijntje dat je lijdt dat voel ik voor twee; Als je me zoent tril ik als een blad aan de boom; En 's nachts in m'n slaap ben jij 't van wie ik droom; ref...

Veja a letra completa da música De Accu Van Mijn Hart


5. De Douche

Het water stroomt, een natte droom van jou en mij; Jij wast je schoon, heel ongewoon: ik ben erbij; Want het water spat, we worden lekker nat; refr.:; Onder de douche, samen met jou; Onder de douche m...

Veja a letra completa da música De Douche


6. Eager

(Monique); Al na die eerste keer; Zei jij 't gebeurt niet meer; Mijn liefde loonde niet; Bezorgde mij alleen verdriet; Jij zei ik blijf je trouw; Er is voor mij geen andere vrouw; Telkens maar van kor...

Veja a letra completa da música Eager


7. Football Is Comming Home

We Still Believe, We Still Believe; We Still Believe; Its Coming Home, Its Coming Home, Its Coming; Footballs Coming Home; Tears For Heroes Dressed In Grey; No Plans For Final Day; Stay In Bed, Drift ...

Veja a letra completa da música Football Is Comming Home


8. Foute Spin

Foute spin in de nacht; Je geilt me op, hebt me bijna verkracht; Foute spin, wat doe je nou? Je laat me staan, laat me staan in de kou; refr.:; De liefde van de man (van de man); Gaat niet door de maa...

Veja a letra completa da música Foute Spin


9. Het Ritme (disco, Disco, Disco)

Vrijdagmiddag, kwart over vier; Komt 't weekend, tijd voor plezier; Je mooiste kleren, je gaat op chique; Naar de dancing, discopubliek; refr.:; En 't ritme gaat maar door; Niemand weet waarvoor; Je v...

Veja a letra completa da música Het Ritme (disco, Disco, Disco)


10. Holiday Express (Kedeng Kedeng)

All right, here we go, here we go... On the party; Kedeng, kedeng, Kedeng, kedeng, Kedeng, kedeng, Kedeng, kedeng, Kedeng, kedeng, Kedeng, kedeng, Ooh, ooh; Kedeng, kedeng, Kedeng, kedeng, Kedeng, ked...

Veja a letra completa da música Holiday Express (Kedeng Kedeng)


11. Live Is Life

(Hermes House Band and DJ Otzi); 'DJ otzi'; and the Hermes House Band; we're back in the house! are you ready to party? Life (lalala); Live is life; …; When we all give the power, We all give the be...

Veja a letra completa da música Live Is Life


12. Plankenkoorts

Spots gaan aan, het felle licht; De zaal is vol, je knijpt je ogen dicht; Het eerste woord, een halve zin; Het halve werk, een half begin; refr.:; Het gaat beter (het gaat steeds beter); Het wordt het...

Veja a letra completa da música Plankenkoorts


13. Rotterdam

Ik reis de hele wereld af; Ben overal geweest; Maar voor mij is er een stad; Daar is het altijd feest; Wat ik wil (Wat ik wil); En ik doe (Wat ik doe); Dus ik pak m'n tas en ook m'n jas; Rotterdam, ik...

Veja a letra completa da música Rotterdam


14. Rugby Is Coming Home

(It’s coming home); (It’s coming Home; (It’s Coming); (Rugby’s coming home); Put Your Hands in the air now; (It’s coming Home; It’s coming Home; It’s Coming; Rugby’s coming home); We still believe (It...

Veja a letra completa da música Rugby Is Coming Home


15. Te Lui Voor Het Varken, Voor de Duvel Te Slecht

Ik ben een vent zonder principe; De wijkagent vindt mij een crimineel type; Voor galg en rad, strafblad; Ik heb geen werk, dat vind ik onhandig; 'k Lig in bed, ik blijf liever zelfstandig; Diep in de ...

Veja a letra completa da música Te Lui Voor Het Varken, Voor de Duvel Te Slecht


16. The Rhythm Of The Night

This is the rhythm of the night; the night; oh yeah; the rhythm of the night; This is the rhythm of my life; my life; oh yeah; the rhythm of my life; You could put some joy upon my face; oh sunshine i...

Veja a letra completa da música The Rhythm Of The Night


17. Variatie Op Een Thema

Zomaar een man; In een afgeladen tram; Niets bijzonders aan; In Rotterdam; Te lange nek; Slappe hoed op dat staat gek; Met een lint erom; Wat staat dat dom; Zomaar een voorval; Zomaar een feit; Zomaar...

Veja a letra completa da música Variatie Op Een Thema


18. Vliegtuig Naar de Zon

Ik heb genoeg, genoeg gehad; Van grijze wolken, de koude stad; Altijd regen, altijd wat; Ik ben Nederland zat; refr.:; Ik neem een vliegtuig naar de zon, vliegtuig naar de zon; Naar Aruba of Haiti, na...

Veja a letra completa da música Vliegtuig Naar de Zon


19. Vrindje Konijn

M'n konijntje is gestorven; Ze lag dood in haar kooi; Bruin was ze met witte stipjes; Lief en heel erg mooi; Ze was wel een tijdje ziek geweest; Moest veel slapen en goed weten; Dan zou het vanzelf we...

Veja a letra completa da música Vrindje Konijn


20. Ze Lacht Alleen Nog Naar Mij

Diep in de nacht; Zo onverwacht; Aangetrokken door een duistere kracht; Ik kijk haar aan; En zij kijkt ook; Vonken en vuur, vlammen en rook; En ik weet niet, wat er met mij gebeurt; Metamorfose zonder...

Veja a letra completa da música Ze Lacht Alleen Nog Naar Mij


Amazon Music Unlimited