Herman En Ik

Herman En Ik - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 9 letras de músicas de Herman En Ik cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. 1000 X

Soms heeft ze iets in haar hoofd; Ik heb het nooit zo geloofd; Want hetzelfde verhaal; Hoorde ik al een duizend maal; Ze heeft het helder gezien; Ze zegt dat morgen misschien te laat is; Om zeker te z...

Veja a letra completa da música 1000 X


2. Als Je Bij Me Weggaat

Ik ken je nu een dag of twee; Ik wil je nu al nooit meer missen; Besef ineens dat het nu beginnen gaat; En ik vraag me stiekem af; Wat ik zou doen als jij zou sterven; Of een ander vindt of mij gewoon...

Veja a letra completa da música Als Je Bij Me Weggaat


3. De Morgen

Is er iemand; Die betwijfelt of de zon; Net als altijd; Deze morgen op ons neerschijnt; Er is toch niemand; Die, net als ik, gelooft dat er vanaf nu; Nooit meer rust zal zijn en dat elke dag; Teveel k...

Veja a letra completa da música De Morgen


4. Hallo

Hallo, wie had dat gedacht; Dat is wel heel lang geleden; Kan het zijn, dat wij; Toen nog iets samen deden; Hallo, je ziet er goed uit; En ik kijk jaren voor me uit; Zo weet ik wat komt; Zo weet ik wa...

Veja a letra completa da música Hallo


5. Hoor!, Hoor! (de Zon Breekt Door)

Het is midden in de nacht en alles is rustig; Zover als ik kan kijken is van mij; De wereld is van eigenaar veranderd; en niemand die het weet behalve wij; Want straks maak ik je wakker en vertel je; ...

Veja a letra completa da música Hoor!, Hoor! (de Zon Breekt Door)


6. Ik Van Jou

De nacht is voorbij; En de hemel van vuur; Het spel tussen jou en mij; Is het best op dit uur; En we spelen niet vals; Omdat dat het langste duurt; Langzaam is fijn; Als je lang hebt gewacht; Zo hoort...

Veja a letra completa da música Ik Van Jou


7. Kop In Het Zand

Tien jaar, de zomer hoog; Onder elke regenboog; Voldoende goud voor het leven; Maar nu ontdek je pas; Dat het niet zo simpel was; Waar is die tijd nu gebleven; En wat je ook doet; Het komt toch nooit ...

Veja a letra completa da música Kop In Het Zand


8. Mooie Woorden

Zo gaat het al uren; Zonder te denken, zonder een doel; De woorden, de zinnen; Ze komen niet van binnenuit; Hoe lang kan het duren; Voor iemand kan zeggen; Wat hij bedoelt; Als er niets zit van binnen...

Veja a letra completa da música Mooie Woorden


9. Woorden In Den Nacht

Voel je hoe ik naar je toe kom; Je bent naakt in de nacht; Wacht, ik doe eerst een doek om; Nog niet, nog niet; Liefkoos mij, zacht; Zeg dat je mij mooi vindt; En alleen door te strelen; In 't donker,...

Veja a letra completa da música Woorden In Den Nacht


Amazon Music Unlimited