Hepie En Hepie

Hepie En Hepie - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 17 letras de músicas de Hepie En Hepie cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. De Jongen Met Die Blonde Haren

refr.:; Oh oh oh jongen met je mooie blonde haren; Met je kijkertjes zo blauw; Al duurt het wachten voor mij nog zo vele jaren; Ik wil maar een ding, dat is jou; Oh oh oh jongen met je mooie blonde lo...

Veja a letra completa da música De Jongen Met Die Blonde Haren


2. De Winter Was Lang

refr.:; De winter was lang zonder jouw liefde; De winter was koud zonder jouw lach; Al sinds de herfst ben jij weg van mij; Zo ver hier vandaan; Zeg wanneer kom je weer; Dan is het zomer voortaan; De ...

Veja a letra completa da música De Winter Was Lang


3. Diep In Mijn Hart

Diep in mijn hart hoop ik dat jij zal bellen; En zal zeggen dat jij van mij houdt; Dan kan ik mijn geheim gaan vertellen; Iets wat ik jou nog nooit zeggen wou; refr.:; Al meer dan een jaar denk alleen...

Veja a letra completa da música Diep In Mijn Hart


4. He Lieve Schat

refr.:; He lieve schat, moet je eens horen; He lieve schat, mag ik jou even storen; He lieve schat, weet jij misschien; Ik ben verliefd op jou sinds ik jou heb gezien; He lieve schat, kom laat mij nou...

Veja a letra completa da música He Lieve Schat


5. Heel Mijn Hart

refr.:; Oh heel mijn hart gaat zo te keer; Sinds die allereerste keer; Dat jij opeens mijn leven in kwam stappen; Ik weet de dag nog veel te goed; Dat ik jou zag, mijn lieve snoet; En het liefst had i...

Veja a letra completa da música Heel Mijn Hart


6. Hilversum Bedankt

Hilversum bedankt dat je zo maar door blijft draaien; Hilversum bedankt, zo ga je zelf naar de haaien; Hilversum bedankt, dat je ons geen kansen geeft; Daarom draaien de piraten wat er bij de mensen l...

Veja a letra completa da música Hilversum Bedankt


7. Huil Niet Om de Liefde Oh My Darling

refr.:; Huil niet om de liefde oh my darling; Waarom al die tranen in de nacht; Huil niet om de liefde oh my darling; Want ik weet dat je er morgen weer om lacht; Mijn vriendje uit de klas; Ging toen ...

Veja a letra completa da música Huil Niet Om de Liefde Oh My Darling


8. Ik Heb Alleen Nog Maar Die Foto

Weet je nog die mooi jaren, die mooie tijd is nu niet meer; Want je wilde weer gaan varen, zoals die jaren van welleer; Ja de zee die kon niet wachten, die nam jou hart voor altijd mee; Je wilde toen ...

Veja a letra completa da música Ik Heb Alleen Nog Maar Die Foto


9. Ik Lig Op M'n Kussen Stil Te Dromen

refr.:; 'k Lig op m'n kussen stil te dromen; Weet je niet dat ik nog van je hou? 'k Lig op m'n kussen stil te dromen; Want liefste, ik blijf je steeds trouw; De nacht is zo eenzaam zonder jou; Ik droo...

Veja a letra completa da música Ik Lig Op M'n Kussen Stil Te Dromen


10. Irene

refr.:; Irene goodnight Irene; Ik moet nu gaan; Goodnight Irene, ik denk aan jou; Heel ver van mij vandaan; Een jongen sprak tot zijn meisje; Mijn schat, mijn plicht roept mij; Ik moet jou gaan verlat...

Veja a letra completa da música Irene


11. Jongen, Ik Maak Me Zorgen

refr.:; Jongen, ik maak me zorgen; Zorgen alleen om jou; Jongen, ik maak me zorgen; Omdat ik zo veel van je hou; Ohohoh jongen, laat mij wat horen; Ik ben verloren, ik kan niet zonder jou; Ik denk hee...

Veja a letra completa da música Jongen, Ik Maak Me Zorgen


12. Kus Me Honey Honey

refr.:; Kus me honey honey kus me; Kes me honey honey kus me; Wil je het nog een keertje overdoen; Toe honey honey, een zoen; Je zei aan kussen had je nooit gedacht; Ik keek je daarna heel verwonderd ...

Veja a letra completa da música Kus Me Honey Honey


13. Oh Blijf Bij Mij

refr.:; Oh blijf bij mij en ga niet weg; Maar luister eerst nog even naar wat ik je zeg; Oh blijf bij mij en ga niet heen; Want dan blijf ik hier achter, helemaal alleen; Ik hou van jou al vele jaren;...

Veja a letra completa da música Oh Blijf Bij Mij


14. Speel Niet Met Vuur

refr.:; Speel niet met vuur; Mijn hart dat is geen speelbal; Speel niet met vuur; Die ander is geen toeval; Speel niet met vuur; Want zo kan ik toch niet leven; Speel niet met mij; Ik kan jou niets me...

Veja a letra completa da música Speel Niet Met Vuur


15. Winnie Wanna

Winnie winnie winnie winnie; Wanna wanna wanna wanna; Ik was in mooi Hawai; Winnie winnie winnie winnie; Wanna wanna wanna wanna; Ik stond aan een zilveren baai; Winnie winnie winnie winnie; Wanna wan...

Veja a letra completa da música Winnie Wanna


16. Zeven Dagen Lang

refr.:; Zeven dagen lang zit ik nu alleen; Zeven dagen lang zonder jou om mij heen; Toen je mij verliet had ik allang berouw; Zeven dagen lang verlang ik zo naar jou; Dikke tranen met tuiten hoewhahoe...

Veja a letra completa da música Zeven Dagen Lang


17. Zilvermeeuw

refr.:; Zilvermeeuw, daar hoog aan de horizon; Zilvermeeuw, ik wou dat ik ook vliegen kon; Al mijn eenzaamheid was verleden tijd; En al mijn verdriet dat bestond dan niet; Want dan vloog ik gauw heel ...

Veja a letra completa da música Zilvermeeuw


Amazon Music Unlimited