Henk Van Ulsen

Henk Van Ulsen - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 7 letras de músicas de Henk Van Ulsen cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. De Dorpsgek

Ik liep niet zo best van stapel; Altijd lach ik, stom en mild; Ik ben simpel, ik ben stapel; Ik, de dorpsgek, zo u wilt; Alle kleuters krijgen stuipen; Van mijn tanden, geel en lang; En als 'k bij de ...

Veja a letra completa da música De Dorpsgek


2. Doosje

Ik ben zo bang dat je strakjes verdwijnt; Vervaagt in mist en dan nooit meer verschijnt; Oplost in zonlicht of smelt in de regen; Ja, dat komt voor en wat doe je ertegen? Wegvliegt door 't raam als ee...

Veja a letra completa da música Doosje


3. Een Vrouw Of Een Hond

Een vrouw; Is mooi als een spel; Is mooi als de hel; Is mooi als vaarwel; Een vrouw; Is mooi als een gracht; Is mooi als de nacht; Is mooi onverwacht; Een vrouw; Is mooi als een blos; Is mooi als een ...

Veja a letra completa da música Een Vrouw Of Een Hond


4. En Wie Volgt!

Wie volgt! En wie volgt! Naakt, met een handdoek om mijn al te smalle lenden; Een zeepdoos in mijn hand, mijn wangen roodgekleurd... Wie volgt! En wie volgt! Ik was pas twintig jaar, net als de hele b...

Veja a letra completa da música En Wie Volgt!


5. Nuchter

Zo nuchter als een kalf; Sta ik hier zeer ontzet; Want wat gebeurt er met; Mijn bed; Zo nuchter als een kalf; Mijn bed is weggeglipt; Het wankelt en het wipt; En slipt; Kielekielekielekielekie; Mijn b...

Veja a letra completa da música Nuchter


6. Ranonkel En Augustijn

Kom naar Ranonkel en naar Augustijn; De donkere kermis op 't Aardmarktplein; 't Koperwerk blinkt en de molen staat klaar; Kom naar de kermis en lach maar, lach maar; Er zijn kloddige zaken, te kust en...

Veja a letra completa da música Ranonkel En Augustijn


7. Wat Maakt Het Uit

Wat maakt het uit, dat jij beweegt vol gratie; En dat je ogen diep zijn als een poel; Jij geeft je liefde nooit als een traktatie; Omdat je vrekkig bent met je gevoel; Al lijkt jouw blouse op een invi...

Veja a letra completa da música Wat Maakt Het Uit


Amazon Music Unlimited