Henk En Henk

Henk En Henk - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 2 letras de músicas de Henk En Henk cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Het Hoort Met Kerstmis Ook Te Sneeuwen

Met pasen denk ik al aan kerstmis; Want de menu's die lijken op elkaar; Maar met kerst eet er niemand eieren; Dus kerst valt niet zo zwaar; En in ieder huissie een boomstam; Met brandende kaarsen verl...

Veja a letra completa da música Het Hoort Met Kerstmis Ook Te Sneeuwen


2. Sinterklaas (wie Kent Hem Niet?)

Met Paas denk ik aan Sinterklaas; En stuur ik hem een kaart; Ik schrijf hem hoe het met me gaat; En groet gelijk zijn paard; Ik maak een soort van grapje; Over de zak van Zwarte Piet; Maar Sint die he...

Veja a letra completa da música Sinterklaas (wie Kent Hem Niet?)


Amazon Music Unlimited