Helma En Selma

Helma En Selma - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 12 letras de músicas de Helma En Selma cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Bergen Van Tirol

Als er sneeuw valt in Tirool; Komt de tijd vol pret en jool; Want met ski's en met een slee; Glij je vrolijk naar benee'; Na zo'n dag van fijne sport; Ga je kerngezond van bord; Is er 's avonds ook no...

Veja a letra completa da música Bergen Van Tirol


2. De Kleine Wals

Er klonk die melodie toen ik voor 't eerst je zag; Die kleine melodie hoor ik nog ied're dag; En in m'n eenzaamheid komt de herinnering; En 't is of in die kleine wals voor mij de droom verging; Dan d...

Veja a letra completa da música De Kleine Wals


3. In 'n Cafetaria Van Milano

refr.:; Ajo, Maria, ajo, Maria; En de liefde sprak Nederlands en Italiano; In 'n klein cafetaria van Milano; In Milano, in 'n klein cafetaria; Zat ik met jou, Bella Maria; Ik sprak Nederlands, jij all...

Veja a letra completa da música In 'n Cafetaria Van Milano


4. In de Bus Van Bussum Naar Naarden

refr.:; 't Kwam in de bus; In de bus van Bussum naar Naarden; Voordat ik het wist; Nooit zal ik die rit vergeten; Dat ik naast jou heb gezeten; Jij keek mij aan; Ik keek jou aan; Een schok en toen; In...

Veja a letra completa da música In de Bus Van Bussum Naar Naarden


5. 'k Heb Mooie Tulpen

Op het plein voor het station daar staat een kraam met mooie bloemen; Rode, witte, gele, blauwe, veel te mooi om op te noemen; En te midden van die bloemen staat een meisje fris en blozend; Ik vind ha...

Veja a letra completa da música 'k Heb Mooie Tulpen


6. Ka, Doe de La Toe

Mijn buurman heeft een meisje; In dienst dan, te verstaan; Die met diverse laatjes; Heel slordig om moet gaan; Ze laat van alle meubels; De la steeds open staan; Van 's morgens vroeg tot 's avonds laa...

Veja a letra completa da música Ka, Doe de La Toe


7. Kom Over de Brug

refr.:; Kom over de brug, kom over de brug; Nu eens niet van dat benauwde; Kom over de brug; Niet met nemen maar met geven; Komt vreugde in je leven; Toe maar kom over de brug; Een vrouw sprak tot haa...

Veja a letra completa da música Kom Over de Brug


8. Meneer Klaas Vaak

refr.:; Mag'k u vragen, meneer Klaas Vaak; Heeft u nog dromen bij u in de zaak; Stuur mij er een met diep blauwe ogen; Twee donker bruine hebben mij bedrogen; Stuur me, meneer Klaas Vaak; Een die me t...

Veja a letra completa da música Meneer Klaas Vaak


9. Om Kwart Voor Acht

refr.:; Om kwart voor acht, om kwart voor acht; Begint m'n aller eerste liefdesavontuur, ik ben vol vuur; Om kwart voor acht, om kwart voor acht; Wordt ik door Amor met z'n pijl en boog verwacht; Onde...

Veja a letra completa da música Om Kwart Voor Acht


10. Rikketik

Je bent in duizend dingen misschien een echte held; Maar een ding is er zeker, waar dit dan toch niet voor geldt; Dat ene is de liefde, waarom ben jij zo bang; Waarom laat jij me wachten, o dat wachte...

Veja a letra completa da música Rikketik


11. Tabe, Ik Kies Weer de Zee

refr.:; Tabe, tabe, zo is het zeemansleven; Tabe, tabe, tabe, ik kies de zee; M'n lief, ik moet scheiden, ik moet weer naar zee; M'n schip ligt te wachten, daarginds op de ree; Ik moet weer gaan varen...

Veja a letra completa da música Tabe, Ik Kies Weer de Zee


12. Valderie, Valdera

Een frisse ochtendwandeling; Dat is mijn liefste wens; En als ik dan mijn liedje zing; Ben ik de rijkste mens; Valderie valdera valdera valdehahahaha; Valderie valdera ben ik de rijkste mens; Ik trek ...

Veja a letra completa da música Valderie, Valdera


Amazon Music Unlimited