Hein Van Amstel

Hein Van Amstel - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 2 letras de músicas de Hein Van Amstel cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. De Laatste Tango

Uren lag zij in mijn armen; Een blik van verlangen; Nooit vergeet ik haar; Mijn grote liefde dat was Mira; Maar zij is niet meer bij mij; Toch kan ik haar niet vergeten; Zo gelukkig waren wij; De mooi...

Veja a letra completa da música De Laatste Tango


2. Margrietje

refr.:; Ach Margrietje, de rozen zullen bloeien; Ook al zie je mij niet meer; Door je tranen heen zul jij weer lachen; Net zoals die laatste keer; En al denk je "dat komt nooit meer; Dat komt nooit, n...

Veja a letra completa da música Margrietje


Amazon Music Unlimited