Hans de Booij

Hans de Booij - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 13 letras de músicas de Hans de Booij cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Alle Vrouwen (ik Hou Van Alle Vrouwen)

refr.:; Ik hou van alle vrouwen; Mijn hart is veel te groot; Mijn hart is veel te groot; Daar ben ik mee geboren; En daar ga ik ook mee dood; Daar ga ik ook mee dood; Ik hou van alle vrouwen; Dat is e...

Veja a letra completa da música Alle Vrouwen (ik Hou Van Alle Vrouwen)


2. Als Je Vliegt

Je hebt het als je achttien bent; Je bent nerveus voor een nieuwe afspraak; Er is geen reden tot paniek; Want liefde is niet strafbaar; refr.:; De wereld is veel mooier als je vliegt; Als je maar wil,...

Veja a letra completa da música Als Je Vliegt


3. Annabel

Iemand zei "dit is Annabel; Ze moet nog naar 't station; Neem jij de wagen dan haalt ze het wel"; Ik zei "da's goed" en reed zo stom als ik kon; We kwamen aan bij een leeg perron; En ik zei "het zit j...

Veja a letra completa da música Annabel


4. De Kathedraal

Dit is een kathedraal; Een stoer en stevig schip; Met zeilen en een mast; Maar vaak te zwaar belast; Dit is een kathedraal; Waar tegen de storm beukt; De klokken in de mast; Klinken dan vaak bombast; ...

Veja a letra completa da música De Kathedraal


5. De Lichtjes Van de Schelde

De tijd zit erop en we varen weer thuis; Het duurt nog maar enkele weken; Een paar keer op wacht en dan kom ik naar huis; Dan zullen w'elkander weer spreken; Dus, dit is de laatste brief die ik je sch...

Veja a letra completa da música De Lichtjes Van de Schelde


6. Een Vrouw Zoals Jij

Jij zegt tegen mij; Na twee jaar ben ik nog steeds blij; Dat ik je ken en dat je bij me bent; Dat we samen zijn, dat je mij nog steeds herkent; refr.:; Wat kan er mij in Godsnaam gebeuren; Met een vro...

Veja a letra completa da música Een Vrouw Zoals Jij


7. Eenzaam Zonder Jou

Ik ben zo eenzaam zonder jou; Niets kan mij binden bij m'n vrienden; Bij hen kan ik 't niet meer vinden; Het liefste ben ik dicht bij jou; Ik ben zo eenzaam zonder jou; Ook als 't dansorkest gaat spel...

Veja a letra completa da música Eenzaam Zonder Jou


8. Groene Smart

Waar is toch die horizon; Ergens achter het beton; Waar is toch dat groene hart; Asfalt maakte alles zwart; Waar komt dat lawaai vandaan; Nederland bulderbaan; We bouwen ons een ongeluk, hak om die bo...

Veja a letra completa da música Groene Smart


9. Naar de Hel

De liefde is mooi; De liefde maakt me ziek; 'k Word wakker van de tranen op 't kussen; 'k Kan niet meer eten, geen seconde meer slapen; Kotsen is een alledaagse bezigheid; Tegen de psychiater zeg ik i...

Veja a letra completa da música Naar de Hel


10. Ogen

Ik ga weg zonder te praten; Ik ga weg zonder jou te kussen; Ik ga weg zonder pijn; Toch wil ik niet alleen zijn; Niet zonder jouw ogen; Niet zonder jouw ogen; Ik wil niet zonder jouw ogen; Niet zonder...

Veja a letra completa da música Ogen


11. Thuis Ben

Als 's morgens vroeg haar haar nog in een waaier; Ligt, ze rekt zich uit, d'r huid is zacht en bezweet; Als 's morgens vroeg haar dag begint gordijnen; Dicht, de eerste uren nog niet aangekleed; Dan w...

Veja a letra completa da música Thuis Ben


12. Tolerantie Is de Garantie

Een Joegoslaaf is niet langer mens; Misschien is dit wel een diepe Duitse wens; De neger wil de blanke als slaaf; En wij vinden het zo wel goed; De Jood heeft zo enorm veel geld; Om over de Paus maar ...

Veja a letra completa da música Tolerantie Is de Garantie


13. Wat Een Dwaas

Hij vond een broodverbetermiddel uit; Een op de rand van 't geniale; 't Recept was lang en ingewikkeld; Neem een deel water; Twee delen bloem; Vier delen gist; En roer dit alles goed door elkaar; En v...

Veja a letra completa da música Wat Een Dwaas


Amazon Music Unlimited