Han Van Eijk

Han Van Eijk - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "h"

Conheça as 5 letras de músicas de Han Van Eijk cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Helemaal Van Mij

Onder mijn huid, onder mijn tong; Achter mijn ogen, in iedere zucht; Of ik nou slaap, sluimer of waak; Elke seconde hang jij in de lucht; Want je raast door mijn dromen; Je stroomt door mijn bloed; En...

Veja a letra completa da música Helemaal Van Mij


2. Ik Kan 't Niet

Ik kan 't niet; Jij wil 't niet; Ik mag 't niet; En jij doet 't niet; Ik kan 't niet; Het is elke dag 't zelfde lied; Jij wil 't niet; En als jij eens wil, wil ik 't niet; We moesten maar eens praten ...

Veja a letra completa da música Ik Kan 't Niet


3. Leef

Niemand hoeft alleen maar goed of slecht te zijn; En niemand is alleen maar zwart of wit; Iedereen is anders, anders dan je verwacht; Niemand die alleen maar haat of liefde voelt; We zijn allemaal een...

Veja a letra completa da música Leef


4. Slagveld Van de Liefde

Twee geliefden aan 't front; Bang om te bewegen; Woorden vliegen in 't rond; Als een kogelregen; Aangedaan en uitgeteld; In 't nauw gedreven; Kwetsbaar in 't open veld; Vechtend voor hun leven; Oo-oo,...

Veja a letra completa da música Slagveld Van de Liefde


5. Vlinder In de Storm

'k Heb je oogopslag verdreven, je stemgeluid verjaagd; Ik heb alles wat van jou was weggevaagd; Ik heb gelachen van het huilen, ik heb gevloekt ik heb ontkend; Ik wil liever niet meer weten wie je ebn...

Veja a letra completa da música Vlinder In de Storm


Amazon Music Unlimited