Frans Van Schaik

Frans Van Schaik - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "f"

Conheça as 9 letras de músicas de Frans Van Schaik cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Aan de Voet Van de Ouwe Wester

Ik ben er als kindje gaan wonen; Ik heb er gestoeid en gespeeld; Ik heb er m'n hartje verloren; Ik heb er veel leed mee gedeeld; En waar ik ook kom op de aarde; Al is 't ook ver hier vandaan; Dan zal ...

Veja a letra completa da música Aan de Voet Van de Ouwe Wester


2. Amsterdam

Daar, waar zich de golfjes van de Amstel; Mengen met de deining van het IJ; Waar het carillon der Westertoren; Twinkelt door de lucht, zo klaar en blij; Waar ik eens gespeeld heb met mijn makkers; Waa...

Veja a letra completa da música Amsterdam


3. Droomland

Heerlijk land van mijn dromen; Waar mijn verbeelding steeds gaat; Waar ik zo graag mag komen; Waar het verdriet niet bestaat; Droomland, droomland; O, ik verlang steeds naar droomland; Daar heerst ste...

Veja a letra completa da música Droomland


4. En Altijd Komen Er Schepen

't Was op een dag in januari; In Rotterdam, op Katendrecht; Toen heeft haar knul, de blonde Arie; Haar voor 't laatst gedag gezegd; Hij had gemonsterd op de Vrede; Voor zeven weken uit en thuis; Nou i...

Veja a letra completa da música En Altijd Komen Er Schepen


5. Geef Mij Maar Een Schip

Wat hebben mensen eigenlijk haast verdronken wensen; Wat zijn ze gauw tevreden met hun levenslot; Hun kleine wereld is bepaald door vaste grenzen; Waardoor hun vrijheid en hun blijheid wordt beknot; E...

Veja a letra completa da música Geef Mij Maar Een Schip


6. Het Zwerverslied

Je ging de wijde wereld in, de zon tegemoet; En bent in de vreemde gebleven; Maar nu je weer naar huis verlangt, ontbreekt je de moed; Je hebt ook zo lang niet geschreven; Al denkt ze dat je haar verg...

Veja a letra completa da música Het Zwerverslied


7. Ketelbinkie

Toen wij van Rotterdam vertrokken, met de Edam, een oude schuit; Met kakkerlakken in de midscheeps, en rattenesten in 't vooruit; Toe hadden wij een kleine jongen als ketelbink bij ons aan boord; Die ...

Veja a letra completa da música Ketelbinkie


8. Mariandel

Elke morgen tegen negen uur; Raakt mijn hart vol van vuur, Dan kom jij aan mijn kantoor voorbij; En je lacht tegen mij, Kleine, blonde vrouw, Hoe ik van je hou; Zegt dit lied aan jou:; Kleine, blonde ...

Veja a letra completa da música Mariandel


9. Voor Jou, Teddy

Eens had ik een vriend; Die altijd lief en leed met me deelde; Die mij nooit vroeg hoe of wat; Die altijd vriendschap had voor mij; Juist die trouwe vriend; Die mij steeds gaf wat mensen mij onthielde...

Veja a letra completa da música Voor Jou, Teddy


Frans Van Schaik Amazon Music Unlimited