Frans Joseph Goof

Frans Joseph Goof - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "f"

Conheça as 27 letras de músicas de Frans Joseph Goof cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. À Propos (bagdad Blues)

hoelang nog? ik zie je ogen bloeden; al je ledematen stomp; ‘jullie, honden, zullen boeten’; hoelang nog? de stad kreunt, je grond brandt; de lucht strooit alle dagen dood; het kind veilig aan je hand...

Veja a letra completa da música À Propos (bagdad Blues)


2. Anna

breekbaar maar roofzuchtig; springt de ochtend om haar heen; dreigende wolken aan de einder; wij hebben de onrust gemeen; een man aan de rivier; een geweer in zijn hand; de wind fluistert; eenzaam; de...

Veja a letra completa da música Anna


3. Baise Moi

ik zoek ik zoek ik zoek; ik zoek naar nieuwe woorden; ik bagger, ik ploeter; verlies opnieuw het noorden; verlies opnieuw de kracht; om te ontkomen aan; ohlalalala; maar ohlalalala; laat zich niet zom...

Veja a letra completa da música Baise Moi


4. Charley Chase

barman, barman; schenk me nog een glas; barman, barman; want ik wil nog niet naar huis; je hebt de groeten; van de vrienden; ze komen nog wel eens langs; maar niet te vaak; de vrouwen weet je wel; pli...

Veja a letra completa da música Charley Chase


5. Dag & Nacht In Broodwee

dAg & nAcht in brOOdwee; ik ben de keizer van het bal; dAg & nAcht in brOOdwee; hou met tegen of ik val; dit is de nacht van de maanzin; zoals duizend in een honderdtal; het jazzno trauma orkest speel...

Veja a letra completa da música Dag & Nacht In Broodwee


6. Deze Nacht Ontsnap Ik

deze nacht ontsnap ik; ze kunnen m’n kloten kussen, ik ben weg; deze nacht ontsnap ik; het kan me niet schelen wat je doet, laat, wil of zegt; ik begin een nieuw leven; van vooraf aan; al wat ik ooit ...

Veja a letra completa da música Deze Nacht Ontsnap Ik


7. Epilepsie Queenie

ik verloor mij hart aan funky music; ik verloor mij hart aan rock ‘n roll; ik verloor mij hart aan swampige kroegen; ik verloor mij hart aan dit hippe danshol; ik verloor mij hart aan knock off partie...

Veja a letra completa da música Epilepsie Queenie


8. Gisteren Was Ik Landerig

gisteren was ik landerig; geen kat had wat aan mij; vandaag gaat het al veel beter; ik adem opgelucht en blij; dat de wolken zijn verdwenen; geen vuiltje meer aan de lucht; dus een geluk dat je me pas...

Veja a letra completa da música Gisteren Was Ik Landerig


9. Goed Nieuws Uit de Tropen

ik ben terug nu; uit het home; voorgoed nu; uit het home; ik sluit me niet meer op; stoot niemand nog voor de kop; met dingen; die je niet als normaal beschouwt; ik ben terug nu; uit het home; geen bu...

Veja a letra completa da música Goed Nieuws Uit de Tropen


10. Hoog In de Boom

voorgoed bedorven en onhandelbaar gemaakt; werd ik zonder pardon het huis uitgebraakt; ik had hen niet meer nodig, dus ze konden ze kussen; zij gaan niet vooruit, lopen eeuwig rond in lussen; gespeend...

Veja a letra completa da música Hoog In de Boom


11. Hoor Me Huilen

‘t is te laat voor filmsterren; het uur van rock ‘n roll; het uur van rimpels morgenvroeg; van Elvis en la vie en rose; en Roos dat is het meisje; dat ik ooit nog heb bemind; ‘t is te hopen dat ze bet...

Veja a letra completa da música Hoor Me Huilen


12. Huis In de Heuvels

er staat een huis in de heuvels; waar twijfel koning is; de schapen de hoeders zijn; een kwakkel van de misfits; er staat een huis in de heuvels; waar de wind de dagen leeft; het land de vruchten geef...

Veja a letra completa da música Huis In de Heuvels


13. Iedere Dag Een Feest

ja, ik weet; ‘t is niet gemakkelijk; je komt thuis; versleten van slavernij; er zijn geen woorden; die kunnen helpen; en geen doek; om het bloeden te stelpen; maar als ik je van dienst kan zijn; volg ...

Veja a letra completa da música Iedere Dag Een Feest


14. In En Om de Tuin

jij bent mijn huis; ik mag in je wonen; want een man zo laat; alleen op straat; kan niet gezond zijn; voor de lijn; en wat voelt het goed; het stromend bloed; een mengsel van passie; met het sentiment...

Veja a letra completa da música In En Om de Tuin


15. Johnny Prozacs Visie Als Kind Op Een Gezonde Geest In Een Gezond Lichaam

de tik van de hamer; de zoen van de klok; dancebeatlady meets mister on the rocks; gedistingueerd; verlopig vertrapt; ik wil nu zegt ze terwijl ze naar morgen snakt; ze kan niet achterblijven; dat wee...

Veja a letra completa da música Johnny Prozacs Visie Als Kind Op Een Gezonde Geest In Een Gezond Lichaam


16. Jongedame Zoekt Geluk

ze gelooft; dat op een dag; de beloning komt; ze gelooft dat; - en het duurt niet meer zolang -; de inspanning loont; nooit meer wachten op glorieuze nachten; alle twijfels overboord; geen tradities m...

Veja a letra completa da música Jongedame Zoekt Geluk


17. Kom Trug

ze was zo alleen; keek wat door het raam; er was niemand om mee uit te gaan; kom trug! ze was zo alleen; keek wat door het raam; dacht dit leven is als alleen op de maan; kom trug! ze was zo alleen; k...

Veja a letra completa da música Kom Trug


18. Kraak de Kassa

net na de val van het Romeinse rijk; zag ik je op het bierfeest hier; je verkocht drankbonnen aan een tafeltje; onder je bloes zag ik rode lingerie; ik had al veel te lang aan de kant gestaan; ik bouw...

Veja a letra completa da música Kraak de Kassa


19. Leen Me Je Hart

leen me je hart; ik zal het goed beheren; beschermen tegen ontij; en ieder jaar de winst uitkeren; leen me je hart; ik zal er zorg voor dragen; behoeden voor onweer; en de bloeddruk verlagen; leen me ...

Veja a letra completa da música Leen Me Je Hart


20. Patagonia

je zet jezelf; volledig buiten strijd; ik zie je straks al komen; vol van spijt; maar het is te laat; zoek het zelf maar uit; al krepeer je op straat; het interesseert me geen fluit; kansen zat; maar ...

Veja a letra completa da música Patagonia


21. Sangria & Wijn

ochtend; er liggen kleren op de grond; lege flessen; een beerput in de mond; de vuilniswagen in de straat; en ik word wakker; maar zij slaapt rustig door; ik probeer de lijnen van haar gezicht te zien...

Veja a letra completa da música Sangria & Wijn


22. Urst

vooral als ze een gehaakt kleedje draagt; waar bijna haar borsten doornippen; en wanneer ze blootsvoets trappelend; de kamerplanten geeft; één dop groen in één emmer water; één lap bruin vel achter gr...

Veja a letra completa da música Urst


23. Vannacht Wil Ik de Zee Zien

niemand kan me tegenhouden; ik heb hier lang genoeg gediend; je ziet de bui al hangen; vannacht wil ik de zee zien; ik heb een bad genomen; herboren, proper en clean; roll on, ouwe diesel; vannacht wi...

Veja a letra completa da música Vannacht Wil Ik de Zee Zien


24. Verschaf Jezelf Miserie

verschaf jezelf miserie; want zonder is het saai; verschaf jezelf miserie; en laat de goeie dingen staan; verschaf jezelf miserie; en laat je naar je eigen helletje gaan; waar niemand je stoort; geen ...

Veja a letra completa da música Verschaf Jezelf Miserie


25. Vreselijk Uncool

wat er ook gebeurt; wat er ook misgaat; wie je ook wordt; waarover je ook droomt; om het even wie in je hart woont; hoe raar de wind ook keert; kijk; hoe vreemd; de zon die opkomt en... kijk; hoe mooi...

Veja a letra completa da música Vreselijk Uncool


26. WAF

‘t was weer een avond van horeca steunbetuiging; en een oefening op de algemene verbuiging; van lullen, drinken, potten om het meest; het is een dorst waarvan je nooit geneest. ; ik heb dit niet gevra...

Veja a letra completa da música WAF


27. Zoãlogie

een olifant in de vlakte; een wezel met heldenmoed; een coelakant in de kunst; een neushoorn die beleefd groet; welkom! een mol die voorleest uit joyce; en een gestresseerde luiaard; en als de dag op ...

Veja a letra completa da música Zoãlogie


Frans Joseph Goof Amazon Music Unlimited