Frank Van Pamelen

Frank Van Pamelen - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "f"

Conheça as 50 letras de músicas de Frank Van Pamelen cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. 1317

In dertienhonderdzeventien; Vertelde een minstreel; Bewoonde eens een koningin; Een vorstelijk kasteel; Ze had haar landerijen; Het uitgestrekte veld; Het hele rijk voor zich alleen; Ze was zeer welge...

Veja a letra completa da música 1317


2. Amalgaam!

Het gaat een beetje mis vandaag, geloof ik. Ik heb een beetje moeite met; mijn; geheugen. Ja, dat is m'n eigen schuld hoor. Dat komt, ik heb net in de; pauze zo'n; Kindersurprise gegeten. Dat lijkt da...

Veja a letra completa da música Amalgaam!


3. Amsterdam

Met negentien ton plastic en papiertjes; En zevenduizend blikjes (a tien gram); Verraadt men elke dag in Amsterdam; Vervelende vervuilende maniertjes; De resten van een kleine veertig biertjes; Zes fi...

Veja a letra completa da música Amsterdam


4. Ballon

Van het eerste moment; Van het eerste moment, die belangrijke keer; Dat de kaart wordt gescand; En de koers wordt verkend; Ben je druk in de weer; Klopt de wind ongeveer; Is de druk op de nodige fless...

Veja a letra completa da música Ballon


5. Batavus

Hij was makelaar in koffie; Bij de firma Last & Co; En hij wist alles van koffiemerken; Daarom vroeg die firma of-ie; Op Lauriergracht nummero; Zevenendertig kon komen werken; Hij was geboren bij de A...

Veja a letra completa da música Batavus


6. Bejaard

En opeens moet ik weer denkeen aan mijn opa. Die ouwe luchtvaartpionier, weet; je wel. Die vroeger rondvloog in van die vliegende sigaren, en in van die; half; weggeroeste kisten. Hij heeft nog wel zo...

Veja a letra completa da música Bejaard


7. Borsthaar

Zijn mensen met borsthaar echt intelligenter dan mensen zonder; borsthaar? Ik weet het niet. ; Ik had vroeger een maatschappijleraar met erg veel borsthaar. Maar om nou te zeggen dat-ie intelligent wa...

Veja a letra completa da música Borsthaar


8. Caesar

Julius Caesar zit in zijn zwembroek bij de kerstboom. En hij denkt:; Hier klopt iets niet. Ten eerste: wat moet ik in 46 voor Christus met; een kerstboom? En ten tweede: waarom hebben we in december v...

Veja a letra completa da música Caesar


9. Collectes

Ik weet trouwens niet hoe het met jullie is, ... Maar als er aangebeld; wordt voor zo'n collecte... Ik wil dan altijd heel graag weten: heeft zo; iemand ook wel echt de ziekte die op z'n busje staat? ...

Veja a letra completa da música Collectes


10. Dassentunnelbouwer

Ik heb wel altijd al graag dassentunnelbouwer willen worden. Ja, dat; zit zo. M'n vader was namelijk ook tunnelbouwer. Of nee: tunnelgraver; is het eigenlijk, he. Want je gaat de diepte in. Dan noem j...

Veja a letra completa da música Dassentunnelbouwer


11. De Mier

Ik had het eerst nog niet zo in de gaten; Het viel me doodeenvoudig nooit zo op; Wat dat betreft had ik in hoge mate; Rond heel zijn doen en laten; Een plank voor m'n kop; Maar als ik al z'n handeling...

Veja a letra completa da música De Mier


12. De Vrouwtjes

De vrouwtjes kijken nooit eens naar mij om; Ze vinden me gewoon niet int'ressant; En worden door mijn charmes niet verrukt; Maar och, ik heb mezelf goed in de hand; Waardoor het ook wel in m'n eentje ...

Veja a letra completa da música De Vrouwtjes


13. Deurwaarder

Ik moet ineens denken aan mijn deurwaarder. Die kwam laatst bij mij aan; de deur om een deel van mijn eigen vermogen te amputeren. Hij belt aan, ik; doe open en hij zegt: "Hallo, ik ben deurwaarder. M...

Veja a letra completa da música Deurwaarder


14. Eigen Huis En Tuin

En wat we hier hebben, is de Azalea, he Rob; Ja, precies Ireen, dit is de Azalea Mollis, zeg maar: de zogenaamde; Binnen-Azalea. Die is van de familie van Ericaceeen, dus wat de mensen; nogal; eens ve...

Veja a letra completa da música Eigen Huis En Tuin


15. Gedicht

Opwindend was het en intiem; Zoals je die massage gaf; Maar wat je nu doet met mijn riem; Daar zakt mijn broek toch wel van af

Veja a letra completa da música Gedicht


16. Gedicht (2)

Ik heb niet zoveel te zeggen; Ik heb niet zo'n grote mond; En ik sta het liefste stevig; Met m'n benen op de grond; Met m'n handen in de aarde; Met voeten in de klei; Tot m'n tanden in de modder; Maar...

Veja a letra completa da música Gedicht (2)


17. Glazen Oog

Mijn opa, die had dat soort dingen elke dag, joh. Vroeger ging ik daar; elke zondag naar toe. Na de kerk natuurlijk, he. Zeeland. En dan was het; elke zondag vaste prik. Twee glazen shandy en een glaz...

Veja a letra completa da música Glazen Oog


18. Gloeiende

Gloeiende, gloeiende; Frater Onantius; Loopt door zijn kamer; En schreeuwt moord en brand; Heb ik na twintig jaar; Benedictijnertijd; Weer een erectie; En dan slaapt mijn hand!

Veja a letra completa da música Gloeiende


19. Graffiti

Die graffiti op de schutting van de bouw; En die tuintjes met die prunussen langszij; Heb ik allemaal al honderd ker gezien; Want ik loop er vrijwel elke dag voorbij; Etalages van de winkelgalerij; Re...

Veja a letra completa da música Graffiti


20. Habitat

Ik ben uiteindelijk nooit dassentunnelbouwer geworden. Ik heb wel; iets in die richting geprobeerd hoor. Wildwissels, hoefgangers-; oversteekplaatsen, reebruggen, spechten-fly-overs, dat soort dingen....

Veja a letra completa da música Habitat


21. Handlezen

Zou ik misschien even je hand mogen lezen? Zozo, is dat jouw; hand? Ik zie drie huwelijkslijnen, klopt dat? Nog niet... Wist je; trouwens dat je levenslijn allang voorbij is? Kijk maar, hier houdt-ie;...

Veja a letra completa da música Handlezen


22. Hoogovens

Ze zat naast me; In de bus; Want ze had het zo knus; In het Nieuwsblad zien staan; En we zouden vandaag; Naar de Hoogovens gaan; Had ze vaag; Horen verluiden; Ik lachte beleefd en begon een verhaal; O...

Veja a letra completa da música Hoogovens


23. Hoogovens (vrij Naar Andre Rieu)

Ze zat naast me; In de bus; Want ze had het zo knus; In het Nieuwsblad zien staan; En we zouden vandaag; Naar de Hoogovens gaan; Had ze vaag; Horen verluiden; Ik lachte beleefd en begon een verhaal; O...

Veja a letra completa da música Hoogovens (vrij Naar Andre Rieu)


24. Jan Steen

Van alle schilderkunstig onderlegden; Werd Jan Steen met verve afgeschilderd; Als iemand die gezegden fraai verbeeldde; Het ging zelfs zover dat men een verwilderd; En asociaal gezin dat hij penseelde...

Veja a letra completa da música Jan Steen


25. Je Niet Kennen

Je ligt er prima vandaag; Ik raak je even aan; Het is of je even naar me lacht; Alsof je mij nog een keer zwijgend voor je kunt zien staan; Voordat je rustig inslaapt voor de nacht; Net als die ene av...

Veja a letra completa da música Je Niet Kennen


26. Joepie Joepie

Het ergste van dat lied is niet zozeer; Het feit dat Joepie Joepie is gekomen; En en passant dat wicht heeft weggenomen; Want dat gebeurt vandaag de dag wel meer; De reden dat ik luidkeels protesteer;...

Veja a letra completa da música Joepie Joepie


27. Kaas

Ik lees de lokkende kolommen; Van de wetenschapskatern; Want er is zeer baanbrekend onderzoek gedaan; Door een professor aan de landbouw-; Universiteit van Bern; Dat volgens ingewijde bronnen; Lijkt t...

Veja a letra completa da música Kaas


28. Kippenvel

Als mijn moeder net na zevenen; Na Zorro eerst nog even 'n; Verhaaltje had verteld; Van een wolf met zeven geitjes; Of een kip met gouden eitjes; Dan verplaatsten wij ons beidjes; In de huid van onze ...

Veja a letra completa da música Kippenvel


29. Kleuterklas

Drie dagen na mijn vierde verjaardag stap ik voor het eerst die kleuterklas; binnen. En ik zeg tegen de juf: "Kom maar op met die wijsheid!"; Wacht even. Voordat ik daarmee begin, zou ik eerst even gr...

Veja a letra completa da música Kleuterklas


30. Koffie

Kijk, dit is tenminste wel echt. Max Havelaar koffie. Eerlijke koffie. Twintig; procent van de winst gaat rechtstreeks naar de boeren. Da's met die; bananen; ook. Ook van Max Havelaar. Eerlijke banane...

Veja a letra completa da música Koffie


31. Kunst

Dit wordt geen Steen hoor, dit schilderij. Dit wordt meer iets abstracts; Een Montignac, denk ik. Ja. Het lijkt iets met lijnen, maar het gaat er; uiteindelijk meer om wat je weglaat; Wij hadden thuis...

Veja a letra completa da música Kunst


32. Laat

Het is al laat als hij voor de tv; En languit in een lekker luie stoel zit; En zij zich met een strijkplank en een bout; En pasgewassen washandjes als doelwit; Op haar manier best nuttig bezighoudt; A...

Veja a letra completa da música Laat


33. Limerick

Een bierbrouwerij uit Enschede; Deelde, denkend aan Korsakov, mede:; In de eerste plaats kent; Onze bierconsument; Geen vergeetachtigheid en ten tweede...

Veja a letra completa da música Limerick


34. Mijn Lieve God

Mijn lieve God, hoe is het mogelijk dat ik je hier ontmoet; Ik dacht dat ik je nimmer meer zou zien; Oke, het schijnt dat jij al acht jaar met mij samenwoont; Maar goed; Ik heb dan ook min negen en mi...

Veja a letra completa da música Mijn Lieve God


35. Nieuwe Haringen

Nieuwe haringen! (Ole!); Ze was jong, ze was fris; En ze werkte in de vis; Het was liefde op het eerste gezicht; Dat herkende ik zelfs met m'n ogen dicht; Nieuwe haringen! Dat figuur, dat gelaat; Ik g...

Veja a letra completa da música Nieuwe Haringen


36. Perron

Ik zag je staan; Op het perron; Je keek me aan; En ik, ik kon; Je niet weerstaan; Dat ogenblik; Zo apropos; Gaf mij een kick; En in mijn o-; Vermoed riep ik:; ... ; Een week daarna; Stond jij er weer;...

Veja a letra completa da música Perron


37. Sandelhout

Wat is dat smaakvol opgebouwd! Riep Jezus aangenaam verrast; Dat lijkt warempel sandelhout; Maar pint u mij daar niet op vast

Veja a letra completa da música Sandelhout


38. Seksleven

Ja, ik heb weleens een vriendin gehad. Echt een prachtige vriendin, had; ik. Dat was echt de Rolls Royce onder de vrouwen. echt waar. En; Rolls Royce, dat is zeg maar de Koh-I-Noor onder de auto's, he...

Veja a letra completa da música Seksleven


39. Snackbar

Die fruitautomaten staan echt overal. In de meest uiteenlopende tenten. Snackbar, friterieen, kroketterettes, kwalitaria's. Overal. Bij mij in de buurt; hadden ze er ook; een staan. Die hebben ze eers...

Veja a letra completa da música Snackbar


40. Statistiek

Kan Wadway die Olympische Spelen wel organiseren? Kan Wadway bijvoorbeeld; wel tienduizend atleten herbergen? De statistiek geeft het antwoord. ; De Nederlandse vlag heeft drie kleuren. Rood, wit en b...

Veja a letra completa da música Statistiek


41. Toetje

U ziet er wel uit als iemand die anderen op hun uiterlijk beoordeelt. Klopt; dat? Niet. Nou ja, ik dacht, zo op het eerste gezicht. Maar zo bent u niet? Gelukkig. Nee, u heeft dus eigenlijk zoiets van...

Veja a letra completa da música Toetje


42. Toeval

Hij loopt vrijwel iedere dag; Door de straten van mooi Sappemeer; Met het welgemanierde gedrag; En de air en de flair van een heer; Maar minimaal een keer per jaar; Dan springt hij eens flink uit de b...

Veja a letra completa da música Toeval


43. Verdorven

Ik zeg: "Verdorven door een gedicht"; En jij vraagt: "Hoeveel letters?"; Je hebt een slaperig gezicht; In je mondhoek kleven; Spetters; Van je thee; Een E op twee; En in totaal zijn het er zeven; Ik f...

Veja a letra completa da música Verdorven


44. Vriendin

Soms dan verzin; Ik een vriendin; Als 's morgens vroeg; De wekker gaat; Dan loop ik lang-; Zaam door de gang; Terwijl ik haar; Nog slapen laat; Ik kook een ei; Voor allebei; Heb tea for one; Voor twee...

Veja a letra completa da música Vriendin


45. Wildpark

U hoeft in dit wildpark niet angstig te zijn; Want als hier een hert of een vos loopt; Dan doet die dat veilig en vast aan de lijn; Dus nadert er straks een bloeddorstig wild zwijn; Zult u merken dat ...

Veja a letra completa da música Wildpark


46. Willem-alexander

Leuk he? Van Willem-Alexander? Dat-ie nou eindelijk gaat trouwen. Met; prinses Victoria uit Zweden. Wist je dat niet? Naar welke kapper gaan; jullie eigenlijk? Prinses Victoria! Die ken je toch wel? D...

Veja a letra completa da música Willem-alexander


47. Zelfmoord

Ik weet niet of u wel eens zelfmoord heeft gepleegd. Maar dat is niet; makkelijk. Het lijkt allemaal zo makkelijk. Je gaat in een ligbad zitten. Je snijdt; je polsen; door. Je laat het een poosje guts...

Veja a letra completa da música Zelfmoord


48. Zinloos Geweld

Zinloos geweld. Voordat je het weet heb je ermee te maken. Stel; je loopt op een doordeweekse zondag langs de Prinsengracht in; Amsterdam. Wacht, dat is misschien iets te stereotiep. Stel, je; loopt o...

Veja a letra completa da música Zinloos Geweld


49. Zorro

Die gebaren, die deden me een beetje denken aan Zorro. Met die; vriend van 'm, hoe heet-ie? Bernardo! Weet je dat nog? Dat was; die man die niet kon praten. Die maakte alleen van die gebaren. Dat; was...

Veja a letra completa da música Zorro


50. Zwammen

Ja, maar om even terug te komen op die paddestoelen. Het is misschien wel; leuk om te weten hoe zo'n ding je geest verruimt en zo. En dat het in; combinatie met intuitieve massage, kristalremedie en b...

Veja a letra completa da música Zwammen


Frank Van Pamelen Amazon Music Unlimited