Frank Van Etten

Frank Van Etten - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "f"

Conheça as 10 letras de músicas de Frank Van Etten cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Bel Me Even

Ik heb al zoveel geleerd, maar nog niet genoeg; Tussen ons ging 't verkeerd; Is iets dat ook nergens op sloeg; Ik deed absoluut mijn best, dat vond ik ook van jou; Ineens was het voorbij, maar niet vo...

Veja a letra completa da música Bel Me Even


2. Dansen Tot de Morgenzon

Als de zon verdwijnt; Aan de horizon; Weet ik dat jij nog even bij mij zult blijven; Zoals je naast me zit; En ik in jou ogen kijk; Zie ik een nacht die we nooit meer zullen vergeten; Want jij wil dan...

Veja a letra completa da música Dansen Tot de Morgenzon


3. De Woonwagen

In z'n kleine woning op vier wielen; Wacht een man helemaal alleen; Elke nacht droomt hij van een mooi leven Met z'n vrouwen kinderen om zich; heen; Refrein:; Is er niemand op de wereld, die niet even...

Veja a letra completa da música De Woonwagen


4. Deze Nacht Ben Jij Van Mij

Ik kijk naar jou en streel weer door je haar; Jouw handen stil in die van mij; Ik voel jou ziel dwars door mij heen; De nacht is eindelijk van ons alleen; Het is alsof de wereld stil is blijven staan;...

Veja a letra completa da música Deze Nacht Ben Jij Van Mij


5. Geluk

Ik hoor steeds je stem die mij zeggen wil; Het leven is mooi,wat kun je ervan maken; Het zijn jou woorden zo vol van gevoel; Ben ik alleen,dan denk ik daar weer aan; Jij geeft mij de kracht om echt te...

Veja a letra completa da música Geluk


6. Ik Heb Je Gekend

Is er iemand in deze wereld; die weet wat ik bedoel; die je aan kan kijken en dan zegt; 'ik weet wat je nu voelt'; Want ik lees in jouw ogen wat je zeggen wil; Ik begrijp je zonder woorden al ben je z...

Veja a letra completa da música Ik Heb Je Gekend


7. Jij Had Lichtjes In Je Ogen

Ik was laatst op een feestje; en ineens zag ik jou staan; jij was dat meisje uit m'n dromen; m'n hart ging sneller slaan; wat heb jij mij aangedaan; om zo maar in m'n leven te komen; Ik wou graag met ...

Veja a letra completa da música Jij Had Lichtjes In Je Ogen


8. Leef Als Een Zigeuner

Ze was als een godin, Avontuurlijk en mooi, Ze leefde van liefde van lol en aloy; Ze had zoveel gehad, toch was ze niet kwijt; Zo onbereikbaar; Ze deed je soms pijn, met het grootste gemak; Alle liefd...

Veja a letra completa da música Leef Als Een Zigeuner


9. Pluk Alle Sterren

Als er iemand is die ik mijn liefde gun; Dan hoef ik niet ver te zoeken; Zo dicht bij,daar sta jij; Bij jou voel ik me goed; Als ik iemand ken waar ik verliefd op ben; En die ik verdriet wil besparen;...

Veja a letra completa da música Pluk Alle Sterren


10. Vader Zoon

Je krijgt nog 'n heel mooi lang leven; Al heb je nu verdriet; Ook al zie je 't niet zitten; Zij is nu eenmaal de ware niet; Jongen, ja ik weet 't; 't leven gaat soms echt verkeerd; Maar jongen, blijf ...

Veja a letra completa da música Vader Zoon


Frank Van Etten Amazon Music Unlimited