Frank & Mirella

Frank & Mirella - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "f"

Conheça as 39 letras de músicas de Frank & Mirella cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Almaria

Zeg, weet jij nog hoe wij elkaar ontmoetten; Daar aan die mooie helder-blauwe zee; Ja, jouw gezicht stond vol met zomersproeten; En voor ik 't wist liep ik al met je mee; refr.:; Ja, het begon bij zee...

Veja a letra completa da música Almaria


2. Amore

Vanmorgen geen zorgen; Alleen zo'n raar gevoel, hier in m'n maag, vandaag; Ik heb zo'n vreemd gevoel van binnen; Kun jij iets voor mij verzinnen op die vraag; Mijn meisje, dat prijsje geeft jou een en...

Veja a letra completa da música Amore


3. Big Ben

Ik ben al vele jaren met jou aan 't sparen; Voor een huwelijksreis, maar er komt nog weinig van; Want jij bent gek van klokken, samen gaan we er naar toe; De basiliek in Brussel en de kathedraal in Re...

Veja a letra completa da música Big Ben


4. Ca C'est La Vie

He, m'n meisje, hoor dat wijsje; Droog je tranen en doe mee; 'k Ben bedroefd, ik kan 't niet; Beste jongen, m'n hart zegt 'nee'; Kom, vergeet nu je verdriet; En zing met mij dit vrolijk lied; Kun je n...

Veja a letra completa da música Ca C'est La Vie


5. Cher Ami

Kom mee mijn Cheri; Ik ben zo blij dat ik de zon nu weer zie; Geef mij je hand, dan gaan we heerlijk met z'n twee; Naar de Middellandse Zee; Kom mee mijn Cheri; Vanaf vandaag zeg ik steeds: oui oui ou...

Veja a letra completa da música Cher Ami


6. Dans Je Met Mij Tot Morgenvroeg

Toen ik jou zag binnen komen; Voelde ik, na al m'n dromen; Plotseling de werk'lijkheid in mij; Toen ik jou daar aan zag komen; Voelde ik me eerst genomen; Plotseling was alles wat je zei:; refr.:; 'Da...

Veja a letra completa da música Dans Je Met Mij Tot Morgenvroeg


7. De Deur Staat Altijd Open

refr.:; Ja de deur staat altijd open; En het licht brandt in de hal; En je weet dat ik zal wachten; Tot je eind'lijk komen zal; 'k Zie je foto op de schoorsteen; En ik denk weer terug aan toen; Want i...

Veja a letra completa da música De Deur Staat Altijd Open


8. De Eerste Keer Verliefd Zijn

De tijd lijkt t'rug te komen; Van jongensdromen, die ik vroeger had; Ik ken die tijd, want ook bij mij; Zijn weer meisjesdromen; De eerste keer verliefd te zijn; 't Lijkt al weer zo lang geleden; Dat ...

Veja a letra completa da música De Eerste Keer Verliefd Zijn


9. De Liefde Geeft Een Zeldzaam Gevoel

M'n vader en m'n moeder zijn nog mensen; Met bordjes, vol met wijsheid, aan de wand; Vaak met gedachten, sommige met wensen; Aan een daarvan had ik m'n hart verpand; refr.:; De liefde geeft een zeldza...

Veja a letra completa da música De Liefde Geeft Een Zeldzaam Gevoel


10. De Verzonken Stad

Aaah; Aaah; Vissers vertellen verhalen van toen; Honderden jaren gelee; Woeste orkanen verzwolgen hun stad; Trokken haar mee onder zee; Vissers die zitten tot laat op 't strand; Knopen hun netten met ...

Veja a letra completa da música De Verzonken Stad


11. De Vissers Van Capri

refr.:; Bella, bella, bella Marie; Slechts voor jou zing ik m'n droommelodie; Bella, bella, bella Marie; Vergeet me niet; Als op Capri de rode zon weer in zee verzinkt; En de maansikkel zilver-bleek a...

Veja a letra completa da música De Vissers Van Capri


12. De Vissers Van San Juan

Fernando en Ramon; Twee vissers uit San Juan; Zijn jong en ze zijn nog steeds vrijgezel; Een meisje ziet hen en lacht; En schenkt dan aan beiden haar hart; Zij zullen rivalen zijn, die twee; De boot m...

Veja a letra completa da música De Vissers Van San Juan


13. Eeuwige Trouw Vergeet Je Gauw

Waarom moest 't over zijn; Terwijl we zo gelukkig waren; Waarom starten wij nu niet opnieuw; refr.:; Eeuwige trouw vergeet je gauw; Maar je wil toch niet ruilen; En is die tijd een feit; Nou, dan word...

Veja a letra completa da música Eeuwige Trouw Vergeet Je Gauw


14. Guantanamera

refr.:; Guantanamera, kom weer naar Guantanamera; Guantanamera, kom weer naar Guantanamera; In 't kleine Guantanamera; Daar aan de stranden van Cuba; Kan zij soms urenlang dromen; Hoe hij naar haar t'...

Veja a letra completa da música Guantanamera


15. Habanero

Je voelt de eenzaamheid; Je kent de werk'lijkheid; Denkt aan de dagen van weleer; Toen was 't leven fijn; Geen zorgen en geen pijn; Dat alles is er nu niet meer; refr.:; Zing dat lied nog een keer, Ha...

Veja a letra completa da música Habanero


16. Hela, Kom Met Me Mee, Ja

refr.:; Hela, kom met me mee, ja, 'k wil met je dansen, de hele nacht; Hela, kom met me mee, ja, op deze kans heb ik lang gewacht; Ik dans met jou de wereld rond; Ik ben zo blij dat ik jou vond; M'n h...

Veja a letra completa da música Hela, Kom Met Me Mee, Ja


17. In 't Diepst Van Je Hart

In 't begin is de liefde zo teer; Een enkel woord doet soms vreselijk zeer; Ik ben dan bang dat je gaat; En mij dan verlaat; refr.:; Ergens in 't diepst van je hart; Voel je dan smart; Wens je toch ma...

Veja a letra completa da música In 't Diepst Van Je Hart


18. In Onze Luchtballon

Kom met ons mee, in onze luchtballon; Wij zijn op reis, naar de verre horizon; Vliegen over bossen en steden, heel klein; Lekker zweven in de zonneschijn; Weg van de zorgen, ver weg van de haast; Weg ...

Veja a letra completa da música In Onze Luchtballon


19. Lissabon

Lissabon, ik ken jouw straten; Waar tot 's avonds mensen zaten dromen; Lissabon, ik ken jouw pleinen; Waar de kind'ren speelden onder bomen; Aan jouw haven te gaan eten; En je zorgen even te vergeten;...

Veja a letra completa da música Lissabon


20. M'n Hart Doet Boem

refr.:; Boem, mijn hart doet boem; Wat moet je daar nou toch aan doen; Want in een ogenblik hoor ik m'n rikketik; Als ik jou zie dan gaat 't elke keer weer; Boem, mijn hart doet boem; Wat moet je daar...

Veja a letra completa da música M'n Hart Doet Boem


21. Manuel Vaarwel

Een foto, door een kleine foto nam je ons al in gedachten met je mee; Een glimlach, jou lieve glimlach; Vroeg ons eens bij jou tekomen in het land ver over zee; Dagen 14 dagen konden wij na al die jar...

Veja a letra completa da música Manuel Vaarwel


22. Met Jou Alleen

refr.:; Want, met jou alleen wil ik toch alles doen; 'k Voel de gloed van 't vuur, dat me brandt als je bij me bent; Want, met jou alleen wil ik toch alles doen; 'k Heb nog nooit zo'n fijn gevoel geke...

Veja a letra completa da música Met Jou Alleen


23. Mexico, Oh Mexico

refr.:; Mexico, oh Mexico; Is 't land van de fiesta-show; Mexico, oh Mexico; Dat is symbool voor El Zorro; En in de stad; Klinkt de muziek tot in de nacht; Oh, oh, oh, oh; Mexico, oh Mexico; Bij jou v...

Veja a letra completa da música Mexico, Oh Mexico


24. Mijn Hart Smelt Voor Jou Als Sneeuw In Augustus

Weet je nog toen in het begin, schreef ik gedichten aan jou; En al ben ik geen dichter, toch lukt 't je wel als je van iemand houd; Ik weet het nog goed want ik lees ze nog vaak, ik heb ze nog allemaa...

Veja a letra completa da música Mijn Hart Smelt Voor Jou Als Sneeuw In Augustus


25. Morgenvroeg

De nacht is donker, je ogen blinken in de maneschijn; Ik kan niet slapen, ben veel te blij dat ik bij jou kan zijn; Wie denkt aan morgen, de hele nacht is nu toch voor ons twee; Laat m'n dromen morgen...

Veja a letra completa da música Morgenvroeg


26. Mykonos

Mykonos; Ik ken een paradijs; Het is een verre reis; Ver in de Middellandse zee; De stranden zijn er blank; De huizen zijn er wit; De deuren blauw net zoals de zee; Oh eiland in de zon; Waarin melanch...

Veja a letra completa da música Mykonos


27. Na Regen Komt Zonneschijn

refr.:; Je kunt niet altijd gelukkig zijn; Maar na de regen komt zonneschijn; Een fijn gevoel geeft je leven zin; En elke dag is weer een nieuw begin; Zie ik zo'n kleuter van goed vier jaar; Verwonder...

Veja a letra completa da música Na Regen Komt Zonneschijn


28. Niemand Anders

refr.:; Niemand anders zal toch in m'n leven zijn; Niemand, niemand anders in m'n dromen zijn; Oh ik weet niet wat ik moet zonder jou; Schat omdat ik van je hou; Zal er niemand anders in m'n leven zij...

Veja a letra completa da música Niemand Anders


29. Nina Bobo

Nina Bobo, oho Nina Bobo, Sluit nu je ogen, de droomboot komt zo. Hij neemt je mee langs de sterren en maan, Mee langs de wolken waar verliefden omgaan. ; De zon streelt zacht nu voor het laatst de be...

Veja a letra completa da música Nina Bobo


30. Op Dat Plein

refr.:; Op dat plein, vol met mensen; Dat plein daar in de zon; Daar wil ik zijn; Op dat plein van de wereld; Waar liefde woont, ja, daar wil ik zijn; In alle straten lopen mensen naar 't plein; Niema...

Veja a letra completa da música Op Dat Plein


31. Roberto En Monica

refr.:; In de straten van Granada; Klinkt muziek van gitaren bij nacht; In de straten van Granada; Is 't feest, men is vrolijk en lacht; Zij trekken door het zuiden, door het land van Espagna; Roberto...

Veja a letra completa da música Roberto En Monica


32. Santa Domingo's Gitaren

refr.:; Oh, Santo Domingo's gitaren bij nacht; Die hebben ons beiden tesamen gebracht; Santo Domingo, we zien je gauw weer; Jou vergeten wij niet meer; Want in de straten, daar klinkt steeds muziek; E...

Veja a letra completa da música Santa Domingo's Gitaren


33. Santa Lucia

Heell lang geleden 't lag dicht bij het strand; Een dorpje met huizen gebouwd op het zand; Vrede, geluk was er voor iedereen; Toen kwam een springvloed 't dorpje verdween; Santa Lucia je bent nu niet ...

Veja a letra completa da música Santa Lucia


34. Sneeuw In Augustus

Weet je nog, toen, in 't begin, schreef ik gedichten aan jou; En al ben je geen dichter, toch lukt 't je wel, als je van iemand houdt; Ik weet 't nog goed, ik lees ze nog vaak, ik heb ze nog allemaal ...

Veja a letra completa da música Sneeuw In Augustus


35. Stille Liefde, Stil Verdriet

Stille liefde, stil verdriet; Verborgen pijn, die niemand ziet; Je bent in gedachten, je zit vaak te dromen; Van iets, dat jij weet, dat ooit nog kan komen; Maar worden dromen die je droomt wel werk'l...

Veja a letra completa da música Stille Liefde, Stil Verdriet


36. Stop

refr.:; Stop nou eens met al jouw vragen; Kijk me eerst 'ns even aan; Want je vraagt me alle dagen; Om met je mee te gaan; Stop, ik wil nou eerst 'ns weten; Klopt jouw hart alleen voor mij; Is de stem...

Veja a letra completa da música Stop


37. Vandaag

We denken nog altijd hoe wij elkaar ontmoetten; Een herinnering uit vervlogen tijd; En ook aan die momenten, die we samen hadden; Wij tweetjes en een glas wijn; Soms zien we gezichten, starend in de r...

Veja a letra completa da música Vandaag


38. Verliefd, Verloofd, Getrouwd

Ied're keer als ik jou zie m'n lieve schat; Zou ik willen zeggen "weet je werk'lijk dat; Alle bloemen op de brug pluk ik straks voor jou; Omdat ik zoveel van je hou"; refr.:; Verliefd, verloofd, getro...

Veja a letra completa da música Verliefd, Verloofd, Getrouwd


39. Wat Ik Zou Willen

Wat ik zou willen, zou jij ook willen; Wij, met z'n tweetjes, hand in hand; In Acapulco, op de Bahama's; Als twee verliefden, daar op 't strand; Wat ik zou willen, zou jij ook willen; Wij, met z'n twe...

Veja a letra completa da música Wat Ik Zou Willen


Frank & Mirella Amazon Music Unlimited