Ferry Van Leeuwen

Ferry Van Leeuwen - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "f"

Conheça as 3 letras de músicas de Ferry Van Leeuwen cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Geluk

Jij gaat in een cruiseschip rond de aarde; Ik blijf thuis en pluk de dag in mij; Jij die mooie auto met al z'n waarde; Ik pak de fiets en ik hou je bij; Ik doe wat ik voel; Niets dat me kan stoppen; N...

Veja a letra completa da música Geluk


2. Hart Van Een Winnaar

de laatste tijd als je me aanraakt; voel ik iets dat ik niet vertrouw; elke keer als je me aankijkt; denk ik deze blik hoort niet bij jou; je bedriegt me; oh, ik voel dat ik je kwijt raak; vertel 't a...

Veja a letra completa da música Hart Van Een Winnaar


3. Niemand Doet Wat Jij Me Deed

Ik open mijn ogen en zoek jouw gezicht; Maar vind slechts je brief die hier naast me ligt; Ik heb 'm gelezen, wel 1000 keer; Ik weet ik moet door; Maar ik wil niet meer; Wat ik ook doe; 't Is nu zonde...

Veja a letra completa da música Niemand Doet Wat Jij Me Deed


Ferry Van Leeuwen Amazon Music Unlimited