Edwin Van Veldhoven

Edwin Van Veldhoven - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "e"

Conheça as 2 letras de músicas de Edwin Van Veldhoven cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Meteoor

Sta je daar te drinken; Mee te luistervinken; Nogal bij de pinken? Ik weet niet hoe je heet; Zal ik op jouw wenken; Aandacht aan je schenken? Moet je wel bedenken; Ik heb al bij de vleet; Wil je me gr...

Veja a letra completa da música Meteoor


2. Stil Verwijt

Al zou het beter zijn voor ons beiden; Het onderwerp te vermijden; Die keer waarop ik jou Plotseling ontmoette; Ik stond daar toen jij verscheen; Ook toen je weer verdween Dat was dus voorgoed; Bij ti...

Veja a letra completa da música Stil Verwijt


Edwin Van Veldhoven Amazon Music Unlimited