Cees En Marjan

Cees En Marjan - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "c"

Conheça as 3 letras de músicas de Cees En Marjan cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Hoelang Zal Het Duren

Voordat ik ga slapen zeg ik jou goedenacht, slaap maar gauw; In het donker zie ik zonder licht heel dichtbij jouw gezicht; Heerlijk om te doen alsof je hier bent, laat me nog eens strelen door je; haa...

Veja a letra completa da música Hoelang Zal Het Duren


2. Kom En Dans Met Mij

De avond breekt aan, de dag is weer voorbij; De trommels die slaan, alleen voor jou en mij; We dansen bij het kampvuur en drinken rode wijn; Dan hoor je steeds dit liedje, in de nacht vol maneschijn; ...

Veja a letra completa da música Kom En Dans Met Mij


3. Zolang We Zingen

Er zijn van die dagen, wie kent ze niet; Dan loopt alles mis; De lucht is zo grauw zodat je niet ziet; Waar de zon nog is; Maar dan opeens, dan hoor je iets, dat geeft je weer wat moed:; Een liedje me...

Veja a letra completa da música Zolang We Zingen