Cabaret Jan de Waal

Cabaret Jan de Waal - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "c"

Conheça as 2 letras de músicas de Cabaret Jan de Waal cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. Ik Ben Er Trots Op Rotterdammer Te Zijn

Ik ben er trots op dat ik Rotterdammer ben; Ze zeggen: Rotterdammers zijn zo chauvinistisch; Maar daarmee stellen ze de zaak wel erg simplistisch; Omdat ik evengoed de andere steden ken; Den Haag, bij...

Veja a letra completa da música Ik Ben Er Trots Op Rotterdammer Te Zijn


2. Ommoord Blues

Ik woon sedert kort in zo'n gloednieuwe flat; In een van twee blokken, op een rijtje gezet; Ze zeggen dat je in zo'n gebouw geen contact hebt; Hoewel dat voor mij niet het minste probleem schept; Zo k...

Veja a letra completa da música Ommoord Blues